Sevgili arkadaşlar bir konuda sizden fikir almak istiyorum siz olsanız ne yapardınız?
Biz eşimle yeni bir ilçeye taşındık. İkimiz de yeni emekli olduk. Bize faaliyet olsun, yeni insanlarla tanışalım diye kurslara gitmeye niyetlendik. Dansa meraklıyız ikimiz de ve bir dans kursuna gittik. Konuşmaya gittiğimizde oradaki kurs sahibi adam, kısaca bana eşimin yanında asıldı. Çok rahatsız olduk ikimiz de ve gitmemeye karar verdik. İlçede sadece bir tane dans kursu var. Sonra bu kursa gidemediğimiz için epey de canımız sıkıldı biz de evde özel ders almaya karar verdik. Orada bir kadın dans hocasına sorduk, evde özel ders veriyormuş "daha iyi olur daha hızlı ilerler" dedi ve anlaştık. Bu arada o dans kursunun bir kafede geceleri oluyor. Bu bize ders verecek hoca ile tanışmak için o gecelerden birine gittik. Neyse o adam da oradaydı ve masaları dolaşıp insanları dansa kaldırıyordu. Bir masada 15-16 yaşında bir kız oturuyordu onu iki kere zorla dansa kaldırdı. Ben adamla göz göze gelmeyim bizim masamıza da gelmeye yüz bulmasın diye o tarafa bakmadım. Eşim adamın kızın poposunu ellediğini söyledi. Sonra baktım kız bayağı rahatsız böyle parmak uçları ile tutuyor adamın ellerini. Böyle tedirgin duruşu vardı çok belli oluyordu. Kızın bir de yanında annesi vardı. Ben annesinin yanına gidip "kızınıza dikkat edin bu adamın tavırları biraz rahatsız edici" mealinde bir şey demeyi düşündüm ama eşim engel oldu, annesi var dedi. Hani kadın bir de kızı o adamla dans ederken video çekti. yani görmedi mi kızının rahatsız edildiğini? adam ikinci kez zorla kaldırırken kız istemedi annesi kalk kalk dedi. Ben bir şey demediğime pişman oldum kadın belki çok saf, iyi niyetli, anlamamış olabilir. Kıza üzüldüm.
Neyse şimdi o bizim anlaştığımız kadın dans hocası gelecek evimize ders vermeye. Ben olur da neden kursa gelmeyi tercih etmediniz? diye sorarsa ben o adamın tavrından rahatsız olduğumu ben dili ile söylerim dedim. Eşim başımıza bela mı alacaksın? sakın söyleme kadın neden? diyecek sonra sen adama sapık demiş olursun, başımıza bela alırız, adam kapımıza dayanır, bir yere giderken hep tedirgin mi gideceğiz? diyor. Ben demeyim, o demesin bu demesin, adam taciz edip dursun mu kızları?