yapmadım...yapamadım...korkuyorum...çok belim ağırdı bugün .normalde de ağırır bel kemiğimde düzleşme var..ama bu garip bi ağrıydı..kuyruk sokuğu kemiğim de çok ağırdı ilginç demii..bi de akıntım çok var..offf kafayı yicem iyi değilim arkadaşım..
bende ovulasyon testi aldım bugün çift çizgiyi yakaladım şimdi iş değerlendirmeye kaldı...
zehra ovulasyon testini kullananların sayfasını okudumda sende daha önce kullanmışsın nasıl sonuç alamadın mı? ben şimdi niye bunu daha önce keşfedip kullanmadım diye kendime kızıyorum acaba ben mi abartıyorum?
canım kırmızılar mı geldi anlamadımkızlar nerdesiniz..benimki geldiiiimafoldumben
ben burada arkadaşlardan öğrenip internetten sipariş verdim dijital değil. bende hep doktora gittim ve artık gitmicem en azından 3 ay kadar 3 ay boyunca bu yöntemi denicem ondan sonrada Allah nasip ederse aşılama yolu gözüküyor...
canım kırmızılar mı geldi anlamadım
evt canım kırmızılar 5. gün bile oldu..sen altısın da test yapıcaktın herhalde..hadi senden güzel haberler duyalım inşlhh...
Hayırlısı olsun canım. Tatildeyim pek bakamıyorum. Benim 9unda test yapmam lazımdı. Ama dayanamadım dün yaptım. İdrar testi negatif çıktı. Pek bi belirtide yok ama bakalım hayırlısı..
belli olmaz ilerliyen günlerde kanda pozitif çıkabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?