• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat!! İncir kürü hakkında..

yapmadım...yapamadım...korkuyorum...çok belim ağırdı bugün .normalde de ağırır bel kemiğimde düzleşme var..ama bu garip bi ağrıydı..kuyruk sokuğu kemiğim de çok ağırdı ilginç demii..bi de akıntım çok var..offf kafayı yicem iyi değilim arkadaşım..

yapmadım...yapamadım...korkuyorum...çok belim ağırdı bugün .normalde de ağırır bel kemiğimde düzleşme var..ama bu garip bi ağrıydı..kuyruk sokuğu kemiğim de çok ağırdı ilginç demii..bi de akıntım çok var..offf kafayı yicem iyi değilim arkadaşım..

canıım kendine gel kafazyı yemek yok, inş vakti gelince hepimiz anne olacağız, belki de bu ay.bence yarın yap bi test

zehra ovulasyon testini kullananların sayfasını okudumda sende daha önce kullanmışsın nasıl sonuç alamadın mı? ben şimdi niye bunu daha önce keşfedip kullanmadım diye kendime kızıyorum acaba ben mi abartıyorum?

zehra ovulasyon testini kullananların sayfasını okudumda sende daha önce kullanmışsın nasıl sonuç alamadın mı? ben şimdi niye bunu daha önce keşfedip kullanmadım diye kendime kızıyorum acaba ben mi abartıyorum?

bir kere kullandım..dijital olanlardan değil senin ondan mı..25tl ye almıştım ben..o ay ona güvendim..ama oladı ben de bi daha almadım.sonra doktora gitmeye karar verdim ona sorduğumda 'onlar pek güvenilir değil.bazen biz bile çatlayıp çatlamadığını anlamıyoruz 'dedi.Dijtal olanlar daha güvenilirdir belki.sen dene ama tamamen ona güvenerek hareket edip diyer günleri değerlendirmemezlik etme..

ben burada arkadaşlardan öğrenip internetten sipariş verdim dijital değil. bende hep doktora gittim ve artık gitmicem en azından 3 ay kadar 3 ay boyunca bu yöntemi denicem ondan sonrada Allah nasip ederse aşılama yolu gözüküyor...

ben burada arkadaşlardan öğrenip internetten sipariş verdim dijital değil. bende hep doktora gittim ve artık gitmicem en azından 3 ay kadar 3 ay boyunca bu yöntemi denicem ondan sonrada Allah nasip ederse aşılama yolu gözüküyor...

ben de üç ay deneyip aşılama yaptırmak istiyorum..yoruldum artık..yaşta geldi..sen kaç yıllık evlisin canım..eşinin her şey normal mi o da önemli..hayırlısı çok dua:Saruboceq: ettim bu akşam edicem de hepimiz için..

ben 15 aylık evliyim bende sorun yok eşimide bilmiyoruz doktor hiç öyle bişi isemedi aşılama yapmaya karar verdiğimizde testleri uygularız dedi öyle işte. bende akşam çok dua ettim rabbim inşallah dualarımızı kabul eder...

evt canım kırmızılar 5. gün bile oldu..sen altısın da test yapıcaktın herhalde..hadi senden güzel haberler duyalım inşlhh...

Hayırlısı olsun canım. Tatildeyim pek bakamıyorum. Benim 9unda test yapmam lazımdı. Ama dayanamadım dün yaptım. İdrar testi negatif çıktı. Pek bi belirtide yok ama bakalım hayırlısı..

ıyiyim canım sen nasılsın?
Hayırlısı olsun canım ya üzülme. Allah tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla kavuşturun seni yavruna inşallah

Back