• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat!! İncir kürü hakkında..

benim yumurtarım normelde kendiliğinden çatlıyor bu yüzden hiç bir zaman gerek görmemişti. ama son aylarda düzenim biraz değişti. regli olamıyorum olursam geç oluyorum gibi... aşılamayı kabul etmeyince önümüzdeki ay yaparız dedi bende birşey demedim. eşimle başka bir doktora daha danışmaya karar verdik birde eşim şimdi istemiyor bi 3 ay oluruna bırakalım diyor ben ise hemen herşey olsun istiyorum .

slm kızlar bugün kontrole gittim 18mm büyüklüğünde bir tane yumurta varmış çatlatma iğnesi verdi bu akşam iğneyi yap pazartesi sabahı aşılama yapalım dedi ama ben kabul etmedim. daha önce hiç çatlatma iğnesine gerek kalmamıştı hem iğne hem aşılama deyince panik oldum ve eşimde bunun için daha erken dediği için kabul etmedim o zaman doktorda önümüzdeki ay yapalım dedi önümüzdeki 3 günü değerlendirin iğnede kalsın dedi. ben şimdi çok karasız kaldım bi tarafım yaptır diyor bi tarafım erken diyor evleneli 15 ay falan oldu 8 aydırda çocuk için uğraşıyorum. siz ne önerirsiniz...

Ben de evleneli 1 yıl oldu ama ben yaptırdım. Çünkü yaşlıyımlaelaelaelaelae
O nedenle bi an önce olsun istedim. Allah kısmet ederse tabii
Bence yaptırabilirsin ne kaybedersin ki?
O kadar pahalı da tutmadı

tüp bebek merkezi değil.. bende bir problem yok tüplerde açık ama olmadı işte
gönül hemen olsun istiyor bu yüzden kararsızım eşim başka bir doktora daha gidelim dedi bakalım...
birde kafama şu takıldı doktor hem aşılama hem çatlatma iğnesi verdi aşılamayı kabul etmeyince iğneyede gerek görmedi yapma dedi. neden acaba anlamdım.

Çğnkü aşılama yumurta çatladıktan sonraki 36. saatte yapılıyor. Çatlamanın tam zamanını bilmek için iğne yapıyorlar

Çatlamanın tam zamanını bilmek için iğne yaptıklarını bilmiyordum çok sağol
aşılama ne kadar merak ettim ssk yada özel siğorta karşılıyor mu birde işlemde acı oluoy mu?

Canım ben emekli sandığı mensubuyum. Aşılamanın çok az bir miktarını ödüyormuş. Ama bizim yaptırdığımız yerde hiç ödemese bile 170 liraydı. 48 lirada sperm yıkama için verdik. ığnede 24 liraydı. Yani toplam 242 lira. Hiç acımıyo.

pembe pamuk belirtiler var mı

buara daha sık tuvalete gidiyorum ama bu bir belirti mi bilmiyorum
göğüste damar belirginleşmesi var biraz ama bu iğneden dolayı olabilir malesef. Çünkü beta hcg veriyorlar iğne ile sonuçta gebeliği taklit eden bulgular yapabilir diye düşünüyorum. Açıkçası ciddi bir belirti yok yani. Daha aşılmanın 7. günü zaten. Adetinde 25. günü.

merhaba kızlar bişey sorcam inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimizeeee
bende dün doktordaydım reglimin 7. günü ve yumurtam 18,5 olmuış şok oldum bayağı erken yumurtlamışım ne zaman çatlar doktor dün bügün ve yarın önemli dedi yarına çatlamış olurmu

göğüste damar belirginleşmesi var biraz ama bu iğneden dolayı olabilir malesef. Çünkü beta hcg veriyorlar iğne ile sonuçta gebeliği taklit eden bulgular yapabilir diye düşünüyorum. Açıkçası ciddi bir belirti yok yani. Daha aşılmanın 7. günü zaten. Adetinde 25. günü.

inşallah bebiş haberini alırsın canım yaa opuyorumnanaktan

inşallah bebiş haberini alırsın canım yaa opuyorumnanaktan

Çok sağol canım. Hepimiz inşallah. Canım yumurta genellikle 20 mm ve üstünde çatlıyor sanırım. Şöyle ki çatlatma iğnesini 17-20 mm arası yumurtası olanlara yapıyorlar. Demekki bu aralıkta yumurtanın çatlamaya hazır olgunlukta olduğunu fakat henüz çatlamadığını düşünüyorlar. Çatlamış olsa niye çatlatsınlar de mi?:)) Fikir yürüttüm. Ama bence dr un dediği gibi 3 gün çalışırsanız tutturursunuz büyük ihtimalle. Ama geç çatlamada olabiliyor sonrasında da gün aşırı bi süre devam edin derim ben.

Çok sağol canım. Hepimiz inşallah. Canım yumurta genellikle 20 mm ve üstünde çatlıyor sanırım. Şöyle ki çatlatma iğnesini 17-20 mm arası yumurtası olanlara yapıyorlar. Demekki bu aralıkta yumurtanın çatlamaya hazır olgunlukta olduğunu fakat henüz çatlamadığını düşünüyorlar. Çatlamış olsa niye çatlatsınlar de mi?:)) Fikir yürüttüm. Ama bence dr un dediği gibi 3 gün çalışırsanız tutturursunuz büyük ihtimalle. Ama geç çatlamada olabiliyor sonrasında da gün aşırı bi süre devam edin derim ben.

doğru söylüyorsun canımmm opuyorumnanaktan çalışmlara tam gaz devam bitti dememk lazım valla şu yumurtayla spermee akıl sır erdiremedim bir türlü kaydirigubbakcemile3
hakkımızda hayırlısı valla şekercimmm

inşallah rabbim yüzünü güldürsün canım..

benim bacağıma doğru batmalar oluyo.göğüste koyuluk ve şişkinlik dün kasıklarım çok ağrıyodu..ooofff ya psikolojikte olabilir..rabbim daha fazla bekletmesin tez zamanda bebişlerimiz olsun..:Saruboceq:

benim bacağıma doğru batmalar oluyo.göğüste koyuluk ve şişkinlik dün kasıklarım çok ağrıyodu..ooofff ya psikolojikte olabilir..rabbim daha fazla bekletmesin tez zamanda bebişlerimiz olsun..:Saruboceq:

canım inşallah hamişlik belirtileridir yaşadıklarınn
ama belirtilere çok kafanı yormamamaya çalış ben her ay gebeyim belirtilere göre hatta geçen ay gebelik testinde silik çizgiyi bile gördüm yuhhhh artık dedimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sonrasında üzülmemen için söylüyorum o kadar bozdukki kafayı bebişleee doğru düşünemiyoruzz opuyorumnanaktan

Back