açıkçası ben bu yöntemi pek bilmiyorum ama umut tabi ki her zaman var canımcım
senin ne zaman belli olur..
kasıklarımda çok ağrı var bu ayda olmadı galiba..
29.günüm ama ya belim de ağrıyo..
zehra.tugba sende bir belirti var en azından bende en ufak bişi yok günde 3 tane klomen alıyorum işe yaramadı sanırım çok moralim bozuk çoooook . yarın sabahtan randevum var ama hiç umudum kalmadı...
Canım hemen adet olacaksın diye panik olma
Biliyorsun adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok benzeşiyor
Ne zaman test yapmayı planlıyorsun?
zehra.tugba sende bir belirti var en azından bende en ufak bişi yok günde 3 tane klomen alıyorum işe yaramadı sanırım çok moralim bozuk çoooook . yarın sabahtan randevum var ama hiç umudum kalmadı...
slm kızlar bugün kontrole gittim 18mm büyüklüğünde bir tane yumurta varmış çatlatma iğnesi verdi bu akşam iğneyi yap pazartesi sabahı aşılama yapalım dedi ama ben kabul etmedim. daha önce hiç çatlatma iğnesine gerek kalmamıştı hem iğne hem aşılama deyince panik oldum ve eşimde bunun için daha erken dediği için kabul etmedim o zaman doktorda önümüzdeki ay yapalım dedi önümüzdeki 3 günü değerlendirin iğnede kalsın dedi. ben şimdi çok karasız kaldım bi tarafım yaptır diyor bi tarafım erken diyor evleneli 15 ay falan oldu 8 aydırda çocuk için uğraşıyorum. siz ne önerirsiniz...
tüp bebek merkezi değil.. bende bir problem yok tüplerde açık ama olmadı işte
gönül hemen olsun istiyor bu yüzden kararsızım eşim başka bir doktora daha gidelim dedi bakalım...
birde kafama şu takıldı doktor hem aşılama hem çatlatma iğnesi verdi aşılamayı kabul etmeyince iğneyede gerek görmedi yapma dedi. neden acaba anlamdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?