Pembe pamuk doktorumun kan testinde istedikleri estradiol, FSH, LH, prolaktin, FT4, TSH yarınki yaptırmamı istediği testtede ilk defa progestoronuda istedi şimdi benim merak ettiğim her ay bu testleri yaptırmamı istemesi bu kadar gerekli mi sizinde doktorunuz her ay istiyor mu ? birde bu progestoron hakkında bilgin var mı ?
sağol canım valla morel oluyo..olur inşallah..ben küre devam aranızda incir kürü yapıp tamamlıyan var mı..onu içince bi kaç saat sol kasığımda ağrı oluyo..çatlamış olması lazım yumurtamın..çatladıktan sonra niye ağırsın ki..
pembepamuk ordamısın bişiy sorucam sana..
pembepamuk sana bişiy sorucam.doktor tedavisiz ilk bir ay yumurta takibi yapması gerekmezmiydi..
pembe pamuk bende sorcam sana:) şimdi ben ayın 4'ünde regli oldum şimdi benim progesteron değeri kaç gibi çıkması lazım doktora elbette soracağım ama ilk sonuçları ben göreceğim için çok merak ettim
yarın 20. gün olacak bakalım değer kaç çıkacak çok merak ediyorum
yarın belki nete giremeyebilirim hafta sonuda evde yokum giremezsem bir daha pazartesi görüşürüz arkadaşlar...
canım dr.un neler yaptı baştan beri
ne kadar zamandır bebek için uğraşıyorsun
şimdi benim biraz karışık...iki düşük oldu ikincisi molar gebelikten bir yıl korunduk sonrasında üç ay olmayınca gittim adetimin üçüncü günü muayne etti..klomen yazdı..sonrasında çatlatma..bu kadar..
dr.ların stratejileri farklılık gösterebiliyor. belki de çabuk bebek sahibi olmak istediğinizi düşünüp zaman kaybı olmasın diye böyle bir yöntem uygulamış olabilir. bilinen rahatsızlığınız var mıydı eşinin ya da senin? bütün testler yapılmış mıydı? mesela bana hala rahim filmi çektirmedi dr.um. tüp tıkanıklığına sebep olabilecek herhangi bi sebep yok diye düşünüyor. ama sebepsiz yere, ya da doğuştan tüp tıkanıklığı olanlar da varmış. hayırlısı bakalım
zehra.tugba , z3yc3 sizlerden haber yok mu
naptınız merak ettim
ayınn 25inde aşılama yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?