BABYMOM yazdıklarımı okuduysan benimde durumumda seninki gibi çok sayıda yumurta var ama hepsi aynı anda büyümeye çalıştığından çatlamaya hazır yumurta yok. yazını okuyunca bende şimdi hayrıt çayı demledim bugün 17 günüm zaten 17 18 19 günler içmeye karar verdim inşallah rabbim banada vesile yapar.
kızlar dün incir kürüyle ilgili konuşmuştukya ben bırakmadım..doktora sordum duymamış bile böle bi kürü kan yapar iç DEDİ:)sol yumurtalığım 20mm diğeri de olgunlaşmış 17mm bu akşam çatlar dedi ama yine de iğne verdi..
meraba arkadaşlar sabah randevuma gittim ve çok canım sıkıldı .sağlı sollu çok güzel kaliteli yumurtalar var ama 2 gün önceki muayene ile arasında hiç gelişme olmamış resmen yumurtalar yatıyo dedi. istediğim boyuta gelseler hiçbir ilaça yada iğneye gerek kalmadan çatlayacaklar ama çok gelişme dedi. cuma gününe randevu verdi sabahtan kan testi yaptırmamı istedi (kan testinde istedikleri estradiol, FSH, LH, progestoron ) sabahtan kanı ver sonuçları alınca gel yanıma dedi. moralim sıfıra indi bende dün haytır otu demleyip içmiştim cumaya kadar içicem umarım BABYMOM daki gibi işe yarar...
kızlar dün incir kürüyle ilgili konuşmuştukya ben bırakmadım..doktora sordum duymamış bile böle bi kürü kan yapar iç DEDİ:)sol yumurtalığım 20mm diğeri de olgunlaşmış 17mm bu akşam çatlar dedi ama yine de iğne verdi..
doktor yumurtanın ne kadar büyüdüğünü söylemedi. benimde moralim bozulduğundan soramadım. sadece bana çok mu sitres yaptın dedi? yapmadım dedim ama ne mümkün
çok umutlu gitmiştim hayat kırıklığı ile döndüm bakalım cuma durum ne olacak....
inşallah canım inşallah olumlu olmaya çalışıyorum bakalım cuma günüde olmazsa bu ayı kafamdan silerim artık.
sen ne durumdasın şimdi. birde benim doktorum sürekli benden kan testi istiyor sizin doktorlarda aynı mı?
doktor yumurtanın ne kadar büyüdüğünü söylemedi. benimde moralim bozulduğundan soramadım. sadece bana çok mu sitres yaptın dedi? yapmadım dedim ama ne mümkün
çok umutlu gitmiştim hayat kırıklığı ile döndüm bakalım cuma durum ne olacak....
Canım nasıl gidiyor, yaptın mı iğneni? Hayırlısı bakalım inş.
neler istiyor mesela
benim dr.um bazen istiyor
yapıldım canım kasıklarım çok ağrıyo yalnız..doktorum tatile çıkıyo halbuki yeni başlamıştık..önümüzdeki ay için bişy demedi klomen kullan falan..hayırlısı hepimiz için..
Dur bakalım canım ya ne klomeni, bu ay gebe kalacaksın belki. Şu an sadece bu ayı düşün. Bu ay üzerine düşeni yap :jeyyar: Di mi ama zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?