- Konu Sahibi ayugrasamam
-
Aynen katılıyorum, bende hiç sevmiyorum, hemen takılıyorlar peşine, şu çok güzel, bunu mutlaka denemelisiniz gibi şeyler söylüyorlar, oysa ben istemiyorum, bende böyle diyorum, o zaman bi şey diyemiyorlar, bozuluyorlar ama, kendim bakmak istiyorum, dolaşmak istiyorum diyorum bende, illa ki takılıyorlar ama, konu sahibesi arkadaşım, sana da çok büyük geçmiş olsun, bundan sonra daha dikkatli olursun artık.
kesinlikle bundan sonra yanımdan ayırmam çantamı cüzdanımı :/ şu anlamda dedim hani annemle kuzenmle falan gitseydim onlara verirdim cüzdanımı hiç olmazsa ..
Staj paramı almıştım, babamda ekleyince kendime beğendiğim o montu alacaktım. Cüzdanımda epeyce para vardı, arkadaşımın evine gittim. Güvendiğim sevdiğim bir arkadaşımdı. Evde başka birkaç misafir vardı, ama aklıma hiç kötü birşey gelmedi ki.. Çantamı girişteki portmantoya bıraktım. Biraz oturup alışveriş için çıktık. Montu denedim, alıyorum dedim, çantamı bir açtım cüzdanım yok. Meğerse evdekilerden biri kleptoman imiş, bana bunu baştan neden söylemediniz dediğimde burda yapabileceğini düşünmedik dediler. Çok kızdım ama ispat edemedik, çünkü biz döndüğümüzde o misafir gitmişti. İlk ve son oldu. Bir yere gittiğimde çantamı asla yanımdan ayırmam, kuaförde saçımı yıkamaya giderken bile çantam kucağımda giderim. İnsanın başına gelmeden anlamıyor.. Seneler geçti, uzun seneler... Ama ne kadar dokunmuş ki şimdi bile çok sinirlendim :)
Konu sahibi arkadaşım, bence sen düşürmüş olabilirsin. Yoksa cüzdandan para almak uzun sürer, cüzdanın tamamını alırdı..
çok geçmiş olsun.bende geçen 100 tl kaybettim yada çaldırdım bilmiyorum.kart almak için büfeye durdum adama sanırım 2 tane 100 uzattım hemen fark ettim cüzdandan 100 tl eksik olduğunu adama size ne kadar verdim dedim 100 dedi..günahı boynuna ondan önce vardı ama yapacak bir şey yok ispatlayamadıktan sonra....
yani arkadaş
sende nıye hemen güleryüze kanarsın ki? sen asıl bakmak istediğin şeyi beğen , dene ve çık...
ben böylelerine hayatta imkan vermem.
hatta peşimde dolanan elemanlar ne istediğimi sorunca '' bakınıyorm'' derim ki, uzaklaşsın yanımdan
çünkü insanı çok etkılıyorlar, asıl alacağın şeye adapte olamıyorsun, olur olmaz saçma sapan kıyafetlerı denettırıyorlar.
bir müddet sesini bile çıkaramadan dolanıyorlar, sonra kendı haline bırakıyorlar seni.
uyarmanız gercekden cok iyi! Sırf böyle rahatsız etikleri için girmek istemediğim mağazalar oldu. Ayrıca müşteriyi ne kadar rahat bırakırsan okadar cok gelir ve bir guvensizlik/ yada kandiriluyorum duygusuna girmemiş olur.kesinlikle bnm eşimde esnaf ve o da yanında eleman çalıştırıyor sürekli aman diyorum müşterileri rahatsız etmeyin uzakta durun kişi isterse size ulaşsın diyorum hep..
ahh cnm ondan eminim işte muhasebeciyim ve paraya sıkıca dokunmadan alışkanlık gereği vermem hiç ..o bahsettiğim mağazada elemanlar sürekli değişiyoo ama sahipleri aynı kişiler yıllardır öyle olsa ben farketmesem onlar farkederdi diye düşünüyorum ALLAH bilir..
bence bir insanın gıyabında konuşmakta -emin olunmadıgı takdirde - günah almaya girer..deşifre etmenize gerek yok..mağazada bi ara dalmıştım o ara olmuş demek ki diyorsunuz..daha sonra mağazaya gittiğiniz de ise '' param ÇALINDI '' diyorsunuz...çalındıgınıdan eminmisinz ,düşürmüşte olabilirsiniz pekala..emin olmadıgınız,görmediğiniz bişey hakkında ,biri hakkında ne söylerseniz söyleyin bu benim gözümde günah almadır...bu yorumları da sempatik olmak için yapmıyorum ki siz yorumumu beğenmediğiniz için atipatik olayım ..cevabınız için teşekkürler..
uyarmanız gercekden cok iyi! Sırf böyle rahatsız etikleri için girmek istemediğim mağazalar oldu. Ayrıca müşteriyi ne kadar rahat bırakırsan okadar cok gelir ve bir guvensizlik/ yada kandiriluyorum duygusuna girmemiş olur.
eyer düşündüğün şeyse, eyvahlar olsun onların insanlığına.
tmm arkadaş uzatmıyorum..vah vah çok üzüldüm..geçmiş olsun..oldu mu ..?
Mağazaya girer girmez "buyrun yardımcı olayım"
İstemiyorum kardeşim yardım mardım bakıp çıkıcam belki sanane dimi ama.
Tüm mağazayı gezerken de saniye saniye adım adım seninle gezerler ya onlar ayı bir dert zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?