- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuşum valla aslında bir temizlesem, işinin ehli tamirci bulup yaptırsam yine kullanılır ama her tamirciye güvenemiyorum, bir kere bir tanesine baktırdım ne olduğunu anlamadı bile, yaparım deyip daha çok bozuyorlar, bu anket aşka getirdi, ardiyeden bir çıkartırım tamir edilemese bile bir köşede durur, az dikiş dikmedim onla.Abla niye kaldırdın baş köşede durması lazım bunun çok çok çok güzel nostalji
Yaaa sorma Mune" M yaaa..Eskileri düşününce insan hüzünleniyor.Bu makinenin bizde de anısı büyük.Dedim ya rahmetli kayınvalidemin miş ve çok kullanmış zamanında..Ona ait olduğu için çok çok kıymetli..
penye dikişi var esnek dikiş die geçio. ama hiç ince kumaş dikmedim tül vs.Bisey sorabilirmiyim penye ve ince kumasları dikebiliyormusunuz .
Allah rahmet eylesin, nurlar içinde yatsın inşaallah, eskiler çok becerikliydi, anneannem, babaannemden hatıra diye sakladığım el emeği eşyalara bakıyorum da, onların tırnağı bile olamamışım
Galiba doğustan :)))Ben bir düğme bile dikemiyorum ya da sökük. Bu doğuştan gelen yetenek mi yoksa sonradan da kazanilabiliyo mu merak ettim doğrusu :)
Modeli nedir .Size de sorayım penye ve ince kumas diktiniz mi hiç .Ayrıca overlok ayağı takılabiliyormu .5 yıldır janome kullanıyorum almak isteyenlere tavsiye ederim
Nettin sen atolye gibi .Overlokum olsaydı keske .Cok kıskandım seni .Babannem terziydi ondan yadigar kara kafa zetina var. Biraz modifiye ettirdik motor taktirdik otomatik oldu :)
Sanayi tipi juki makinamla brother overlok makinam var. Bir de singer yoknaz nakis makinesi. Her markadan bitane
Overlokçu geldi hanııım...diyesim varModeli nedir .Size de sorayım penye ve ince kumas diktiniz mi hiç .Ayrıca overlok ayağı takılabiliyormu .