• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikiş makinesi kullanıyor musunuz ?

• Ankete Katılan
    854
Eskiden annemin vardi. Çeyizdendi sanırım cunku herkesin evinde bulunurdu sonra ne oldu bilmiyorum hep ona yeni bir tane almak isterdim

Kazen Kazen abicim ya gerçek ten yaramı deştin ne diyeyim çok çok almak istedim bir türlü imkan bulamadım şimdi işi bırak tım ve evdeyim en azından kafa dağıtmak için bir şeyler yapardım :(

Degil mi ustundeki isi bile harika. Ipligi koparir koparir dururdu. Bastan gecir ipligi ignesine. Altinda birde demir ayagi vardi. Iki ayaginla ileri geri :))
Aynen canım üniversite ye gidebilmek için yazları tekstilde çalışırdım çok hoşuma giderdi ya makine ler

Şu makineyi gördüm ya valla ağlarım şimdi :( annem 23 Nisan kıyafetlerimi bitirsin diye başında beklerdim, ahhh çocukluğum, bir dikiş makinesi anketi nasıl da eskiye götürdü :(

Lazıö değilse bana hediye edebilir misin mune abla :)))açık açık yazayım walla çok istedim bir dikiş makinem olmasını ama olmadı :KK43:

Ablacım birkaç yıl önce makinem arızalandı, ardiyeye kaldırdım bende, sağlam olsa inan yollardım ama bozuk makineyi yollamaktan ar ederim.

Bu arada bizde 1971 model Singer bulunmakta...
Üç noktanın olduğu yerde bunu birine hediye edeceksiniz izlenimi oluştu bende :) bana verebilirsiniz ramazan ayında çok dua ederim sizlere ve büyük hayallerimden birini gerçekleştirmiş olursunuz

Şu makineyi gördüm ya valla ağlarım şimdi :KK43: annem 23 Nisan kıyafetlerimi bitirsin diye başında beklerdim, ahhh çocukluğum, bir dikiş makinesi anketi nasıl da eskiye götürdü :KK43:

Ablacım birkaç yıl önce makinem arızalandı, ardiyeye kaldırdım bende, sağlam olsa inan yollardım ama bozuk makineyi yollamaktan ar ederim.
Çok sağol canım ablam bunu duymak bile yeter benim için çok düşünceli sin Allah razı olsun .ne bileyim bebeğime bakıcı problem i yaşadık işten ayrıldım bir haftadur evdeyim belki birşeyler yapabilirim diye umutlandım.çocukluğumdan beri çok severim dikiş nakış ı terziyi :)

Şu makineyi gördüm ya valla ağlarım şimdi :KK43: annem 23 Nisan kıyafetlerimi bitirsin diye başında beklerdim, ahhh çocukluğum, bir dikiş makinesi anketi nasıl da eskiye götürdü :KK43:

Abla niye kaldırdın baş köşede durması lazım bunun çok çok çok güzel nostalji :KK51:

Bu arada annenin hatırası ya abla ona özel bir köşe yapmalısınız bence evde çok da güzel olur gördükçe annenizi yad edersiniz .

Yaaa sorma Mune" M yaaa..Eskileri düşününce insan hüzünleniyor.:cry:Bu makinenin bizde de anısı büyük.Dedim ya rahmetli kayınvalidemin miş ve çok kullanmış zamanında..Ona ait olduğu için çok çok kıymetli..

Back