Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anket Dikiş makinesi kullanıyor musunuz ?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Ayyy bu kimin makinasi bunun ayakli kasalisi bizim catida duruyor 60 yillik :)) Bizimki zetina.
- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.528
- 408
Eski den herşey ne güzel özenle yapılmış way bee
- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Abla nerdesiniz nerde oturuyorsunuz yaz adresi geliyorummmmm
- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
Abla tıpatıp aynısı babaannemde de vardı.pedalli.birebir ayni.hala var mi bilmiyorum tabii.sonra birdaha gormedim,biyerlere koydu götürdü galiba fazla yer kapliyo diye.evi küçüktü çünkü.
çok güzel
bunun zetina versiyonu anneannemde var
- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Degil mi ustundeki isi bile harika. Ipligi koparir koparir dururdu. Bastan gecir ipligi ignesine. Altinda birde demir ayagi vardi. Iki ayaginla ileri geri :))Eski den herşey ne güzel özenle yapılmış way bee
- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.528
- 408
Aynen canım üniversite ye gidebilmek için yazları tekstilde çalışırdım çok hoşuma giderdi ya makine lerDegil mi ustundeki isi bile harika. Ipligi koparir koparir dururdu. Bastan gecir ipligi ignesine. Altinda birde demir ayagi vardi. Iki ayaginla ileri geri :))
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.839
- 1.223
- 52
Şu makineyi gördüm ya valla ağlarım şimdi annem 23 Nisan kıyafetlerimi bitirsin diye başında beklerdim, ahhh çocukluğum, bir dikiş makinesi anketi nasıl da eskiye götürdü
Lazıö değilse bana hediye edebilir misin mune abla :)))açık açık yazayım walla çok istedim bir dikiş makinem olmasını ama olmadı
Ablacım birkaç yıl önce makinem arızalandı, ardiyeye kaldırdım bende, sağlam olsa inan yollardım ama bozuk makineyi yollamaktan ar ederim.
- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
Uzun süre dikişleri babam yaptı evde :)Benim babaminda ilk meslegi terzilikmis :))
- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.528
- 408
Üç noktanın olduğu yerde bunu birine hediye edeceksiniz izlenimi oluştu bende :) bana verebilirsiniz ramazan ayında çok dua ederim sizlere ve büyük hayallerimden birini gerçekleştirmiş olursunuzBu arada bizde 1971 model Singer bulunmakta...
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Ayy bu çok güzelmiş.. çalışıyor mu yoksa dekoratif olarak mı kullanıyorsunuz??
Hiç denemedim çalıştırmayı. Kazen in dediği gibi bakıma ihtiyacı var.O yüzden şimdilik dekoratif amaçlı.
Ayyy bu kimin makinasi bunun ayakli kasalisi bizim catida duruyor 60 yillik :)) Bizimki zetina.
Rahmetli kayınvalidemin makinesi. Kazen in annesinin yani.Zamanında çok kullanmış
- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.528
- 408
Çok sağol canım ablam bunu duymak bile yeter benim için çok düşünceli sin Allah razı olsun .ne bileyim bebeğime bakıcı problem i yaşadık işten ayrıldım bir haftadur evdeyim belki birşeyler yapabilirim diye umutlandım.çocukluğumdan beri çok severim dikiş nakış ı terziyi :)Şu makineyi gördüm ya valla ağlarım şimdi annem 23 Nisan kıyafetlerimi bitirsin diye başında beklerdim, ahhh çocukluğum, bir dikiş makinesi anketi nasıl da eskiye götürdü
Ablacım birkaç yıl önce makinem arızalandı, ardiyeye kaldırdım bende, sağlam olsa inan yollardım ama bozuk makineyi yollamaktan ar ederim.
- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Abla niye kaldırdın baş köşede durması lazım bunun çok çok çok güzel nostaljiŞu makineyi gördüm ya valla ağlarım şimdi annem 23 Nisan kıyafetlerimi bitirsin diye başında beklerdim, ahhh çocukluğum, bir dikiş makinesi anketi nasıl da eskiye götürdü
Bu arada bizde 1971 model Singer bulunmakta...
O Sürprizi bana yapar mısınız :) :)
- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.528
- 408
Bu arada annenin hatırası ya abla ona özel bir köşe yapmalısınız bence evde çok da güzel olur gördükçe annenizi yad edersiniz .Şu makineyi gördüm ya valla ağlarım şimdi annem 23 Nisan kıyafetlerimi bitirsin diye başında beklerdim, ahhh çocukluğum, bir dikiş makinesi anketi nasıl da eskiye götürdü
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Şu makineyi gördüm ya valla ağlarım şimdi annem 23 Nisan kıyafetlerimi bitirsin diye başında beklerdim, ahhh çocukluğum, bir dikiş makinesi anketi nasıl da eskiye götürdü
Yaaa sorma Mune" M yaaa..Eskileri düşününce insan hüzünleniyor.Bu makinenin bizde de anısı büyük.Dedim ya rahmetli kayınvalidemin miş ve çok kullanmış zamanında..Ona ait olduğu için çok çok kıymetli..