Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anket Dikiş makinesi kullanıyor musunuz ?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.528
- 408
Walla bende öyle düşündüm :)Esim ucuz bul alim diyor internetten baktim alanlar memnun degilki birgun benimde olur herhalde Kazen aklimi okumus gibi uzaktan anket ustune geldi
- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Marka ve model onemli. Singerin her modeli iyi degil. Ev tipi için en iyisi pfaff. Genelde singer geliyor a101e model numarasindan bakın netten kullanıcı yorumlarina. Bazi modellerinde asla randiman alinmiyor, tamirciyle akraba oluyosunuz ki her tamir en az 50 tl. Makina zaten 250 :)a101e gelen dikiş makinaları için ne düşünüyorsunuz. acemililer için olabilir mi:)
- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
İşte o kadar uzağım makinaya :)Marka ve model onemli. Singerin her modeli iyi degil. Ev tipi için en iyisi pfaff. Genelde singer geliyor a101e model numarasindan bakın netten kullanıcı yorumlarina. Bazi modellerinde asla randiman alinmiyor, tamirciyle akraba oluyosunuz ki her tamir en az 50 tl. Makina zaten 250 :)
- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Singer 8280 oneririm alacak olursaniz. İnce kalin kumas dikiyor. Kot pacasi bile yaparsiniz. Zikzak ayari da var overlok niyetine :)İşte o kadar uzağım makinaya :)
- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
siz bana overlokçu geldi hanım olun mu diyorsunuzSinger 8280 oneririm alacak olursaniz. İnce kalin kumas dikiyor. Kot pacasi bile yaparsiniz. Zikzak ayari da var overlok niyetine :)
- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Yok bunla anca evde kendi capinizda takilabilirsiniz mahalleye acilamazsinizsiz bana overlokçu geldi hanım olun mu diyorsunuz
- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
tamam o zaman teşekkür ederim. Favorilerime ekledim fiyatına da baktım. Geçen hafta pazardan kumaş aldım. Pazarda çok ucuz oluyorlar. Anneme kıyamıyorum diktirmeye. Kaldı duruyor bakalımYok bunla anca evde kendi capinizda takilabilirsiniz mahalleye acilamazsiniz
Kalıp falan alsak misal böyle kolayca bu işe girebilir miyiz.
- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
tamam o zaman teşekkür ederim. Favorilerime ekledim fiyatına da baktım. Geçen hafta pazardan kumaş aldım. Pazarda çok ucuz oluyorlar. Anneme kıyamıyorum diktirmeye. Kaldı duruyor bakalım
Kalıp falan alsak misal böyle kolayca bu işe girebilir miyiz.
Rica ederim :) basit dikimlerle girebilirsiniz yavas yavas işi büyütürsünüz. "Burda" isimli dergiler var. Onlarin icinde modeller ve kaliplari var. İnternette de detayli anlatımları mevcut. Kiz kardesim instada görmüş heves etmis singer 8280 model makina aldi 3 sene once. Burda dergileriyle kalip model calisti ilk zamanlar basit duz etek dikerken simdi abiye dikiyor :)
Parca kumas satan yerler var,istanbuldaysaniz umraniyede umraniyede cok var mesela. 3 metresi 5-10 tlye harika kumaslar aliyor,oyle seyler dikiyor ki vitrindekiler basit kaliyor :)
- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
evde o kaliplarla kendimiz ögrenebilir miyiz. illa kursa gitmek gerekir miRica ederim :) basit dikimlerle girebilirsiniz yavas yavas işi büyütürsünüz. "Burda" isimli dergiler var. Onlarin icinde modeller ve kaliplari var. İnternette de detayli anlatımları mevcut. Kiz kardesim instada görmüş heves etmis singer 8280 model makina aldi 3 sene once. Burda degileriyle kalip model calisti ilk zamanlar basit duz etek dikerken simdi abiye dikiyor :)
- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Kardesim hic bir egitim almadi,o dergilerden resmen terzi oldu cikti simdi kendisi kalip cikariyorevde o kaliplarla kendimiz ögrenebilir miyiz. illa kursa gitmek gerekir mi
- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
cok heves ettim simdi. cok tesekkürler :)Kardesim hic bir egitim almadi,o dergilerden resmen terzi oldu cikti simdi kendisi kalip cikariyor
- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
Rica ederim :) basit dikimlerle girebilirsiniz yavas yavas işi büyütürsünüz. "Burda" isimli dergiler var. Onlarin icinde modeller ve kaliplari var. İnternette de detayli anlatımları mevcut. Kiz kardesim instada görmüş heves etmis singer 8280 model makina aldi 3 sene once. Burda dergileriyle kalip model calisti ilk zamanlar basit duz etek dikerken simdi abiye dikiyor :)
Parca kumas satan yerler var,istanbuldaysaniz umraniyede umraniyede cok var mesela. 3 metresi 5-10 tlye harika kumaslar aliyor,oyle seyler dikiyor ki vitrindekiler basit kaliyor :)
Kendimi hep kursa gidersem güzel şeyler yaparım diye şartlarım.
Ama kardeşiniz ne düzel şeyler yapmış.
Kumaş aldım 2,5 metre 20 lira. Günlük elbise diktirmek için. o elbiseyi en az 150 tl satarlar. tesettürlüyüm fiyatlar aşırı derecede yüksek.
Bilmediğim için soruyorum. Misal bu dergilerde 36 beden çan etek, 36 beden dar etek, 36 beden bluz gibi mi kalıplar geliyor. kalıpl model çalıştı ne demek
- 25 Mayıs 2018
- 16
- 3
- 1
- 37
- 14 Mayıs 2018
- 131
- 100
- 18
- 35
- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Kendimi hep kursa gidersem güzel şeyler yaparım diye şartlarım.
Ama kardeşiniz ne düzel şeyler yapmış.
Kumaş aldım 2,5 metre 20 lira. Günlük elbise diktirmek için. o elbiseyi en az 150 tl satarlar. tesettürlüyüm fiyatlar aşırı derecede yüksek.
Bilmediğim için soruyorum. Misal bu dergilerde 36 beden çan etek, 36 beden dar etek, 36 beden bluz gibi mi kalıplar geliyor. kalıpl model çalıştı ne demek
Ya kursa gitmek de kolay degil ki cok zaman aliyor gunun yarisi gidiyor. Bence cok verimli bile degil. Halk egitime giden arkadaşlarım vardi da pek bisey yapamiyolardi.
Söyle ki etegin ya da elbisenin modeline gore kaliplar oluyor. Bazi etekler sadece 44-50 beden arasi. Bazilari 36-42 arasi. Her bedende 2 cm fark var. Ana kalip oluyo 36 beden mesela,2 cm yaninda kirmizi cirgiyle 38,mavi cizgiyle 40 seklinde. Boyle yazmamla anlatamam görmeniz lazim. Googledan bakin burda kaliplari diye daha iyi anlarsiniz