• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikiş makinesi kullanıyor musunuz ?

• Ankete Katılan
    854
Singer kullandım ama ablamındı. Kullanmasını biliyorum. Şu 1 yıldır elimi sürmedim.

Valla hazır giyimde tüketicilik çoğaldıkça dikiş makineleri evlere girmez oldu. 90'larda annemin en sadık arkadaşıydı. Bi arkadaşına verdi sonra o kadar pişmanım ki verdirdiğime. Şimdi ki aklım olsa kullanırdım valla, senelerdir aklımda hep, öncelikli bi dikiş kursuna gidip makine alıp kendi kıyafetlerimi kendim dikmek istiyorum.

Merhaba,
Aklımıza geldi üyelerimize soralım dedik. Dikiş makinesi kullanan var mı ? Kullanıyor ise markasını öğrenebilir miyiz ? Sonuçlara göre bakarsınız güzel bir sürpriz olur...

"Her genç kızın rüyası..." Sloganını da unutmamak gerek...
Evet kullanıyorum

Annem dikis nasik ogretmen emeklisi.tum pantolon pacalari daraltmalari annemin elinden operdi.canim annem:KK200:
Simdi aramizda 6 saat var terzilere pacaya para vermekten batacam.kendime bir makina almayi dusunuyorm.a101 e singer geliyordu aklimda:emir_bebek:

Dikiş makinesi kullanmıyorum
Ama dikise acayip bir ilgim var.
inşallah en kısa sürede bende kendi tasarımlarımı hayata geçirebileceğim bir dikis makinasına sahip olurum.....

Singer kullanıyorum. Nişanlıyken eşim çeyizime hediye almıştı. Gerçekten efsane bir makine. Çılgınlar gibi herşeyi dikmek istiyorsun :KK70:

Siyah renkli hem ayaklı hem pedallı olanlardan mı? Anneminde vardı, enstitü mezunu terzi kendisi, tüm müsamere kıyafetlerim o makineyle dikilirdi, ahhh eski günler:))

Siyahta pedallı değil direk masa üstü : ) Elle çevirilen. Benden yaşı büyük ahşabını elden geçirmeliyim. Eskilerin değerini bilemedik :(

singer mili eğitim bakanlığı ile işbirliği kapsamında halk eğitim kurslarında bir sosyal sorumluk projesi yürütüyor
bu konuda singer bir adım önde diyebilirim

Bu topik çok iyi oldu, almayı düsünüyordum bakalım burdaki yorumlara göre :)

Oldukça acemi bir kullanıcıyım. Singer Promise kullanıyorum, memnunum.
Yıllar önce babaannemin vardı o eski ahşap masalı Singer makinelerinden. Minik tahta çekmeceleri bizim için hazine sandığı gibiydi. İçinden çıkan düğmeler, makaralar... Ah ah... Teknoloji gelişti büyü bozuldu. :KK61:

Ben dikiş dikmeyi çok seviyorum,kursada gittim,güzel dikerim fakat şuan küçük çocuğum olduğu için fırsat buldukça dikmeye çalışıyorum,şuan kullandığım kayınvalidemin Makinesi.ben pfaff mı alsam janomemi,hangi modelleri işimi görür derken bi türlü karar veremedim

Hem singer overlok hem düz ve piko yapan makinem var ama ben sanayi tipi brother tercih ediyorum yılların alışmışlığı olsa gerek juki lerde kullanışlı :)

Back