• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikiş makinesi kullanıyor musunuz ?

• Ankete Katılan
    854
Siyahta pedallı değil direk masa üstü : ) Elle çevirilen. Benden yaşı büyük ahşabını elden geçirmeliyim. Eskilerin değerini bilemedik :KK43:

Haklısın, bizde kıymetini bilemedik, bizimki kasalı hem ayakla hem pedalla çalışanlardandı, küçükken annemden gizli pedalına basardım, o kadar sağlam bir makineymiş ki senelerce hiçbirşey olmadı, şimdiki makinelere göre gövdeleri döküm olduğundan epey ağır makinedir, artık onlar gibisi üretilmiyor, gözün gibi bakmanı tavsiye ederim, birde lambalı radyoların varsa onları da sakla, eskiler daha bir güzeldi.

janome 423s var, bir heves aldım, paça fln yapmayı öğrendim, hamile kalınca bıraktım, şimdi annemde :D

İsim geregi tabiki kullaniyorum;) paff, singer, artes evimde olan markalar, isyerinde de brother janome kullaniyorum duruma gore, marka tavsiyesi herkesin ihtiyaci ve beklentisine gore degisir ama genel tavsiyem eger ufak tefek maceralar icin istiyorlarsa mini makinalar bile gorur isini bir evin. Singer ortalamadir ve is yapar

singer ve brother var.
singer kumaş ayrımı yapıyor. iğne de değiştirsem kumaşa göre dikiş atladığı oluyor.
brother harika, her şeyi dikiyor.

Siyahta pedallı değil direk masa üstü : ) Elle çevirilen. Benden yaşı büyük ahşabını elden geçirmeliyim. Eskilerin değerini bilemedik :KK43:
Işte buna hastayım karşısına geçip saatlerce izleyebilirim çok güzel çok hele o ahşap saplı kabı yaşım küçük ama komşumuzun vardi ordan hayranligim gidip istesem mı acaba diye düşündüm şimdi vallahi

Mesleği birakana kadar evt:işsiz:
Brother çünkü sanayi tipi olanlarda çoğunlukla böyleydi
Şimdi nasıl hiiiic bilmiyorum:silah:nasıl olur ya hu ayyy bana nooolmiiiiis

Ogrensem de kullansam keske. Suan ancak kullananlari takdir ediyorum :halay:

Merhaba,
Aklımıza geldi üyelerimize soralım dedik. Dikiş makinesi kullanan var mı ? Kullanıyor ise markasını öğrenebilir miyiz ? Sonuçlara göre bakarsınız güzel bir sürpriz olur...

"Her genç kızın rüyası..." Sloganını da unutmamak gerek...
Bu slogani cok iyi biliyorum :))

isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. evdekinin fotoğrafını çekip koyar mısın konuya ?

34049770_1035101756656877_3098572716538593280_o.jpg
34092520_1035101759990210_2631772151568400384_o.jpg
34208043_1035101739990212_1376285311809617920_o.jpg

Merhaba,
Aklımıza geldi üyelerimize soralım dedik. Dikiş makinesi kullanan var mı ? Kullanıyor ise markasını öğrenebilir miyiz ? Sonuçlara göre bakarsınız güzel bir sürpriz olur...

"Her genç kızın rüyası..." Sloganını da unutmamak gerek...
Çocukluğumdan beri dikiş dikmeyi çok severim ama hiç bir zaman bir dikiş makinesi alamadım maalesef keşke bir makinem olsaydı şimdi evdeyim bebeğime bakabilmek için işi bıraktım bi dikiş makinem olsaydı belki evimde terzicilik bile yapabilirdim :((

Kullanıyordum diyeyim epeydir dikiş dikmiyorum ama 24 yıllık Singer dikiş makinem var, çok kahrımı çekti emektarım.
Lazıö değilse bana hediye edebilir misin mune abla :)))açık açık yazayım walla çok istedim bir dikiş makinem olmasını ama olmadı :(

Back