- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Mune ablacım makinenin nesi var .Bi carsıya inince sorar bilgi alırım .Olabilir birseyse kargoyla filan hallederiz .Sağol gülüm araştırayım bakayım, daha olmadı yollarım oraya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mune ablacım makinenin nesi var .Bi carsıya inince sorar bilgi alırım .Olabilir birseyse kargoyla filan hallederiz .Sağol gülüm araştırayım bakayım, daha olmadı yollarım oraya.
Mune ablacım makinenin nesi var .Bi carsıya inince sorar bilgi alırım .Olabilir birseyse kargoyla filan hallederiz .
Yağ deliklerinden bi makine yağıyla yaglayın.Yoksa zeytin yagıda olur nasılsa Aydında cok .Bidaha bi bakınDikmiyor ve motora basar basmaz acayip ses çıkartıyordu, hani nasıl diyeyim az sonra tüm parçalarım dağılacak zorlama beni der gibi garip gürültülü bir ses, tabii kaç senedir ardiyede daha ne sorunları çıkmıştır kim bilir.
Yağ deliklerinden bi makine yağıyla yaglayın.Yoksa zeytin yagıda olur nasılsa Aydında cok .Bidaha bi bakın
Evet kullanıyorum. Overlock makinem janome TR1300 dün sanırım modeli. Dikiş makinem Alman markası W6 Wertarbeit.Merhaba,
Aklımıza geldi üyelerimize soralım dedik. Dikiş makinesi kullanan var mı ? Kullanıyor ise markasını öğrenebilir miyiz ? Sonuçlara göre bakarsınız güzel bir sürpriz olur...
"Her genç kızın rüyası..." Sloganını da unutmamak gerek...
O altı döküm kara sınger makinadan anneminde var. Çocukluğumdan beri dikmeyi dener annem, bir tat vermedi, sürekli iplik kırar, dikmez, durup duruyor maalesef.Eweeeeet Singer var ama janomenin şu herseyi yapanından almak istiyorum .
O kara singer makineden annemin var hala kullanıyor .Tas gibi herseyi dikiyor .
Almak istediğim makine penye .ince kumas dikiyormu.Ona overlok ayağıda takılıyor .Satsanıza bana ,durumu nasıl.
Merhaba,
Aklımıza geldi üyelerimize soralım dedik. Dikiş makinesi kullanan var mı ? Kullanıyor ise markasını öğrenebilir miyiz ? Sonuçlara göre bakarsınız güzel bir sürpriz olur...
"Her genç kızın rüyası..." Sloganını da unutmamak gerek...
Paff ın hangi modeli?Marka ve model onemli. Singerin her modeli iyi degil. Ev tipi için en iyisi pfaff. Genelde singer geliyor a101e model numarasindan bakın netten kullanıcı yorumlarina. Bazi modellerinde asla randiman alinmiyor, tamirciyle akraba oluyosunuz ki her tamir en az 50 tl. Makina zaten 250 :)
Pfaff hobby 1142 biraz eski model 2. El bulursunuz ama harika bi makina. Hem dikis yapar, ilik acar,bir kac desen piko da yapiyor. 400-500 civariPaff ın hangi modeli?
Makınası olupta bır turlu dıkmeyı beceremeyen ,yeteneksız bırıyım .duz bir sekilde dikmenin puf noktasi nedir :/
dekotrend instagram hesabında çok güzel ve kolay boyama önerileri var. Eskileri değerlendirmek için.Siyahta pedallı değil direk masa üstü : ) Elle çevirilen. Benden yaşı büyük ahşabını elden geçirmeliyim. Eskilerin değerini bilemedik
Aynn benim ambleminde var yıllardır kullanıyor . Eskilerin herşeyi güzelEweeeeet Singer var ama janomenin şu herseyi yapanından almak istiyorum .
O kara singer makineden annemin var hala kullanıyor .Tas gibi herseyi dikiyor .