Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam,uygun olup olmaması size bagli. Ne dikeceksiniz? On izlemesine baktım da o sayı biraz tecrute istiyor. Agir dikisler var,detayli. Kap var,mont var, gömlek var. Nebihan akca diye biri var,blogunda puf noktalar paylasiyor,burda dergisi on izlemeleri paylasiyor. İnstadan da takip edebilirsiniz cok isinize yararSelam kızlar
EnHarbiKiz tavsiyesi üzerine burda dergisi alıcam.
EVRENSEL MODA BURDA ŞUBAT 2018 PATRONLU
şu uygun mudur. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
O sayıyı görmedim,bazı sayılarda kolay modeller oluyor,resimlerle de dikişini gösteriyor,onlarl başlayabilirsiniz.Bence ilk önce ucuz bir kumaştan etek dikin,zamanla cesaretiniz de artar,inceledikçe yönergeleri de daha iyi anlamaya başlarsınız.Bilmediğinizi varsayarak söylüyorum tabii...Selam kızlar
Selam,uygun olup olmaması size bagli. Ne dikeceksiniz? On izlemesine baktım da o sayı biraz tecrute istiyor. Agir dikisler var,detayli. Kap var,mont var, gömlek var. Nebihan akca diye biri var,blogunda puf noktalar paylasiyor,burda dergisi on izlemeleri paylasiyor. İnstadan da takip edebilirsiniz cok isinize yarar
O sayıyı görmedim,bazı sayılarda kolay modeller oluyor,resimlerle de dikişini gösteriyor,onlarl başlayabilirsiniz.Bence ilk önce ucuz bir kumaştan etek dikin,zamanla cesaretiniz de artar,inceledikçe yönergeleri de daha iyi anlamaya başlarsınız.Bilmediğinizi varsayarak söylüyorum tabii...
Eğer yeni başlıyorsanız Burda Pratik Dikiş almalısınız bence.Selam kızlar
teşekkür ederim. böyle bir şeyin olduğunu bilmiyordumEğer yeni başlıyorsanız Burda Pratik Dikiş almalısınız bence.
Rica ederim. Bu seri yeni başlayanlara yada şipşak dikip bitirmek isteyenlere daha uygun. :)teşekkür ederim. böyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum
Kalıpsız da süper şeyler yapılıyor,özellikle trikolarda.Annenizin kesinlikle yardımı olacaktır,dikiş güzel bir terapi bence,çok ağır bir model seçilmediği sürece:teşekkür ederim. bakayım bunlara.
annem terzi ama kalıpsız çalışıyor. illaki bana faydası olur bakalım:)
merhaba :9 senin için çok sevindim.6 yıldır janome kullanıyorum . çok memnunum .
dikip dikip giyiyorum
pantolon , etek , buluz . çocuklarıma don
modeli nedir acaba ben de janome almak istiyorum da :)Evet var janome kullanıyorum
Bir çok dikiş baski çeşidi var içinde ilik acabiliyor fermuar dikebiliyor
Ama fiyati yüksek
benimki bundan . ev tipi . en uygunu buydu benim için . dikiş dikmeyi bilmiyordum . şimdi her şeyi dikebiliyorum.
merhaba bende tekstil okudum ama dikişi unuttum neredeyse 12 yıldır dikişi dikmedimKullanıyorum hatta ev harçlığımı çıkarıyorum ,elbise , etek ,bluz dikiyorum ... Üniv. De tekstil bölümü okudum aslında Stilist ve modelistlik alanında kendimi geliştirdim ama 3 sene özel sektör canımı yedi . Bende şuan kiradayım eşime destek oluyorum . İnşallah dükkan açmak istiyorum nasipte varsa tabii... bayanlara dikiş bilmelerini tavsiye ederim ,temel ihtiyaç artık..