- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
İnce zigzag yapman gerek,esnediği zaman kopmuyor ve duruyorGerdirerek dikince penye dikişi düzgün oluyor mu ki bırakınca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnce zigzag yapman gerek,esnediği zaman kopmuyor ve duruyorGerdirerek dikince penye dikişi düzgün oluyor mu ki bırakınca?
Düzgün duruyor yazmıştım sözdeİnce zigzag yapman gerek,esnediği zaman kopmuyor ve duruyor
Çok güzel bir şey gerçekten,geçen gece sahuru beklerken bir etek diktim,kumaşı pazardan almıştım,süper bir parçaydı ama sağdan soldan kırpılmış,orantısızdı.Kalıplarım da arkadaşta kalmış,nereden bulacağım gece vakti:)Aktif kullanıcılara hayranım insan kendine göre kıyafet dikebilse ne harika olur :) annem sökük dikiyor makinasında sadece :)
Kumaşı 2tlye iyiymişÇok güzel bir şey gerçekten,geçen gece sahuru beklerken bir etek diktim,kumaşı pazardan almıştım,süper bir parçaydı ama sağdan soldan kırpılmış,orantısızdı.Kalıplarım da arkadaşta kalmış,nereden bulacağım gece vakti:)
Ölçülerime göre kalıp çıkarıp diktim,güzel de ütü tuttu bayıldım,bayramda giyeceğim,2 tl kumaş,50 krş fermuar,3 kuruşluk iplik,maliyet 2 tl 53 kuruş
Kendimi hep kursa gidersem güzel şeyler yaparım diye şartlarım.
Ama kardeşiniz ne düzel şeyler yapmış.
Kumaş aldım 2,5 metre 20 lira. Günlük elbise diktirmek için. o elbiseyi en az 150 tl satarlar. tesettürlüyüm fiyatlar aşırı derecede yüksek.
Bilmediğim için soruyorum. Misal bu dergilerde 36 beden çan etek, 36 beden dar etek, 36 beden bluz gibi mi kalıplar geliyor. kalıpl model çalıştı ne demek
3 tl 3 kuruşluk bluzunuza 2 tl 53 kuruşluk eteğime kombin için talibimBende bu gece sahuru beklerken bluz diktim . Kumaş 3tl. ip 3kr. 3tl 3kuruşa malettim
Çünki kumaşın şakülü kaymıştıOrasından burasından bir şey oyup çıkarmışlar,birşeye benzemiyordu,ama kumaş kaliteliydi kıyamadım aldım,çıkmaz diyordum ama bir etek çıktı,arkasına plikaşe bile yapabildim:))Kumaşı 2tlye iyiymiş
Aa tabiki neden olmasın.3 tl 3 kuruşluk bluzunuza 2 tl 53 kuruşluk eteğime kombin için talibim