Dikiş izleri

Fotograf paylaşsan belki bi fikir olur cnm. Ben şimdi bepanthen kremde sürüyorum kesi yerini yumusatmada faydası oldu hücre yenileyici olarak sürüyorum arzum dan duydum bende devam edicem geceleride silikon bant yapıştırıyorum. C vitaminide faydalıymış sanırım. Dr bant icin ilk 15.günde baslamak gerekiyor ve 6 ay devam etmek gerekiyor dedi. Ama sonradan kullananlarda vardır unutma bant ve diger kremler kabaran veya kabarmaya yatkın yaralar için. En basit contractubex sürebilirsin ama bence bepanthen daha iyi sürmesi kolay en azından

canım benim kabarma vs yok düz ama kahverengi duruyor işte.renginin açılması lazım 9 aydan sonra bepanthen in fayda sağlıycanı sanmıyorum.senin daha çok yeni yani fayda sağlaması çok muhtemel.bu silikon şerit için yıllık izlerde bile fayda sağladığı yazıyordu.contractubex kullanmayı düşünüm ama onuda günde biçok kere sürmek gerekiyor işime gelmedi açıkçası.kullandığın silikon şeritin markasını bana yazabilirsen çok sevinirim.

canım benim kabarma vs yok düz ama kahverengi duruyor işte.renginin açılması lazım 9 aydan sonra bepanthen in fayda sağlıycanı sanmıyorum.senin daha çok yeni yani fayda sağlaması çok muhtemel.bu silikon şerit için yıllık izlerde bile fayda sağladığı yazıyordu.contractubex kullanmayı düşünüm ama onuda günde biçok kere sürmek gerekiyor işime gelmedi açıkçası.kullandığın silikon şeritin markasını bana yazabilirsen çok sevinirim.

Doktorumla dun konustum.kabarma bittiyse silikon bant kullanma dedi.bende de koyuluk var.oyuzden tritone fort kullaniyorum.renk acici bi krem ve faydasini gordum iki ay bu kremi kullanacaksin dedi.ilk basta kizartiyor.daha kotu oluyor saniyorsun ama biraktiktan uc gun sonra rengin acildigini farkediosun.doktoruna bu kremi bir sor

Kahverengiyse silkon bant hicbirise yaramaz tatlim. Unitone4 body renk açıcı var ve yine unitone 4güneş koruyucu var biri kahverengi kısmı soyacak koruyucusuda vücudun fazla salgıladıgı rengi yani pigmenti engelleyecek bende yüzümdeki lekeler için kullanıyorum bi araştır istersen soru sormak istersen bana yazabilirrsin.

Doktorumla dun konustum.kabarma bittiyse silikon bant kullanma dedi.bende de koyuluk var.oyuzden tritone fort kullaniyorum.renk acici bi krem ve faydasini gordum iki ay bu kremi kullanacaksin dedi.ilk basta kizartiyor.daha kotu oluyor saniyorsun ama biraktiktan uc gun sonra rengin acildigini farkediosun.doktoruna bu kremi bir sor

tamam canım sorucam bu kremi hemen yarın.sana doktorunmu önerdi.reçeteyle alınabiliyormu krem yoksa özelmi alıyoruz eczanelerde bulunurmu.

Kahverengiyse silkon bant hicbirise yaramaz tatlim. Unitone4 body renk açıcı var ve yine unitone 4güneş koruyucu var biri kahverengi kısmı soyacak koruyucusuda vücudun fazla salgıladıgı rengi yani pigmenti engelleyecek bende yüzümdeki lekeler için kullanıyorum bi araştır istersen soru sormak istersen bana yazabilirrsin.

canım yarın ömer beye bi sorayım ben aslında onada hiç sormadım fayda görmüş birinden tavsiye almak istedim.ama söylediğin kremi yüzüm içinde kullanabilirim.bendede hafif kahverengi lekeler var güneşlenmekten oluştu sanırım.araştırıyordum aslında iyi oldu işe yaradımı yüzünde bu krem.

canım yarın ömer beye bi sorayım ben aslında onada hiç sormadım fayda görmüş birinden tavsiye almak istedim.ama söylediğin kremi yüzüm içinde kullanabilirim.bendede hafif kahverengi lekeler var güneşlenmekten oluştu sanırım.araştırıyordum aslında iyi oldu işe yaradımı yüzünde bu krem.

Dr önerdi canım banada baya etkili zaten geniş yüzeye degil sadece lekenin üzerine sürülüyor. Leke için ilk başlangıç olarak 1.)DCL AHA Revitalizing 10 sürüyorum tüm yüze sürülebilir. Daha yüksekleride var ama başlangıç olarak %10 ile kullanmaya başlanıyor. 2) ISIS PHARMA UNİTONE 4 bunuda sadece lekenin üzerine süreceksin. 3) Hücre yenilici herhangibir dermokozmetik krem. Hergün sadece bir tanesi kullanılıyor üzerinede gece bile olsa güneş koruyucu sürülecek. Eger kızarırsa ara verilecek sürülmeyecek sadece nemlendiri sür canim.

Canim benim kremler biraz pahalıya geliyo malesef eger bu kullandıklarımdanda sonuç alamazsam friksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum.

Doktorum ercan bey onerdi.o almami istedi.recete ile satilmiyor.70 milyon civari ama ten rengine donmesine yardimci oluyor

canım ömer beyi aradım sordum haftaya ankaraya ailemi ziyarete gidiyorum gel bi kontrol edeyim hemde bakarız bi izlerine ona göre bişeyler yaparız dedi.kremin adını yazdım zaten fiyatı önemli değil okadar para verip ameliyatı olduktan sonra :) bakalım o herhangi bişey önericekmi.

Kizlar bugün 4.gunum ve kontrolum vardi doktorum bana steri strip isimli bi bant verdi ve 3 ay kullanmam gerekiyormus....izler icin etkilimidir acaba aranizda kullanan varmiydi ?

Kizlar bugün 4.gunum ve kontrolum vardi doktorum bana steri strip isimli bi bant verdi ve 3 ay kullanmam gerekiyormus....izler icin etkilimidir acaba aranizda kullanan varmiydi ?

Ben farklı bir bant kullanıyorum elbette faydası da çok canim. Seninde yara yerin demek ki düzgün degil mecburen sana söyleneni yapmalısın ki düzgün ve prüzsüz olsun. Kullanmazsan sonuç üzücü olabilir.

Doktorum bana da Dermatix jel vermişti eczanede 28 tl idi almadım keşke alsaydım dikişler tazeyken daha faydalı olurdu, dikiş yeri beyazlaştı ama kesi yapıldığı belli yani hep öyle mi olacak acaba

Ben farklı bir bant kullanıyorum elbette faydası da çok canim. Seninde yara yerin demek ki düzgün degil mecburen sana söyleneni yapmalısın ki düzgün ve prüzsüz olsun. Kullanmazsan sonuç üzücü olabilir.

Canim sonucta ameliyatim ve dikislerim cok yeni 4 gun oldu sadece steri strip verdi insallah dikis izi problemi yasamam

Canim kullanirsan izde minimuma iner hepimizin tek istegide bu

Insallah canim tabiki hepimizin istegi bu fakat sen yara yerin duzgun degil demekki diyince biraz uzuldum ama insallah tedbir amacli vermistir ben dikkatli ve duzenli kullanacagim:)

kızlar bugün benimde 36.günüm oldu en son doktora dikişlerim alındığında 22.günümde gitmiştim bana hiç bu izler için birşey söylemedi bende hep unuttum sormayı.. bir dahaki kontrolde soracağım bende siz ne kullanıyorsunuz izleriniz için?
ama ben bakıyorum da benim izlerim o kdr hafif ki hafif bir pembemsilik var sanki aylar önce olmusum gibi o_O

X