- 29 Mayıs 2013
- 148
- 1
- Konu Sahibi Mariposa05
O krem gercekten pahali 6 aya kadar zaten izin kendisi geciyor yav bosuna surmeyin derim tabi bu iz olayi biraz derinin yapisiyla da alakali ama bence acele etmeyin derim zaten geciyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güneşlenirken sorun olur mu acaba? Yani bikiniden giren güneşin zararı olur mu bilemedim benim daha tam memenin altında kalmıyor çünkü, fotoğraflarda görmüşsündür belki..
Aman canım,güneşten koruman gerek.İster bikininin altında kalsın gözükmesin ister gözüksün..Yüksek faktörlü güneş kremi kullan ve sık sık tekrarla.Mümkün olduğunca güneşten korumak gerek zaten..En az bir sene yüksek korumak gerek.Birinci seneden sonrada ben yinede güneş koruma kremini kullanıyorum o da dikiş izimi görmüştürsün fotolarda (yani görebildiysen)
meme ucunda di mi? pek ayırt edemedim dikişin neresi oldugunu
peki güneş kremi yeterli olur mu? benim çok yeni ya hani bant vs gibi bişey gerekli olur mu acaba diye düşünmüştüm. Bi de nasıl olsa memenin altında kalacak diye bi rahatlık var..
Evet meme ucu canım
Ameliyattan 3-6 Hafta sonra güneşlenmek serbest diyor doktorlar.Fakat direk güneş ışığından korunmak gerek ve bir sene yüksek faktörlü güneş kremi kullanmak gerek.Birinci senede güneş ışığına mağruz kalırsa dikiş izin koyu bir renge döner Allah korusun..
Alt kısmı biraz geniş bir bikini kullanırsan daha iyi olur
kızlar ya benimde ameliyatı olalı 9 ay oldu ama izler hala aynı.silikon şeriti kullanıp fayda gören varsa paylaşabilirse eğer bizde bi fikir ediniriz.
sanırım ben gordum :)
detay paylaşırsan sevinirim çünki ben ameliyat olalı 9 ay oldu :)
kızlar ya benimde ameliyatı olalı 9 ay oldu ama izler hala aynı.silikon şeriti kullanıp fayda gören varsa paylaşabilirse eğer bizde bi fikir ediniriz.
Ben iki ay duzenli kullandim.ameliyat olali dort ay oldu.silikon bant kabarikligi ve renk koyuluguna iyi geldi.ama sonra baska bir tedaviye gectik.renk acici kullaniorum suanda.ama doktorlar en ax alti ay bekle dedi.senin hic mi gelisme olmadi izlerinde ?
Ben ameliyat olalı 2ay oldu canim 1aydır silikon bant kullanıyorum baya faydası oldu ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum
benim 9 ay oldu işte bu saatten sonra bi fayda sağlarmıki.