Dikiş izleri

O krem gercekten pahali 6 aya kadar zaten izin kendisi geciyor yav bosuna surmeyin derim tabi bu iz olayi biraz derinin yapisiyla da alakali ama bence acele etmeyin derim zaten geciyor:)

krem kullanmasam izler kendi kendine geçiyor mu? zaten günde 4 kere ugraşmak ayrı bi dert.. yani krem sadece süreci hızlandırmak içinse çok gerekli degil gibi geldi bana..

Geciyor tabi ben gerci kremi kullanmadim. 1 yil oldu suan ve hicbir sey belli degil zaten tam gogus kesisinde kaldigi icin iz, memeler de zamanla asagiya iniyor ve hic gorunmuyor

Güneşlenirken sorun olur mu acaba? Yani bikiniden giren güneşin zararı olur mu bilemedim benim daha tam memenin altında kalmıyor çünkü, fotoğraflarda görmüşsündür belki..

Güneşlenirken sorun olur mu acaba? Yani bikiniden giren güneşin zararı olur mu bilemedim benim daha tam memenin altında kalmıyor çünkü, fotoğraflarda görmüşsündür belki..

Aman canım,güneşten koruman gerek.İster bikininin altında kalsın gözükmesin ister gözüksün..Yüksek faktörlü güneş kremi kullan ve sık sık tekrarla.Mümkün olduğunca güneşten korumak gerek zaten..En az bir sene yüksek korumak gerek.Birinci seneden sonrada ben yinede güneş koruma kremini kullanıyorum o da dikiş izimi görmüştürsün fotolarda (yani görebildiysen) :KK34:

Aman canım,güneşten koruman gerek.İster bikininin altında kalsın gözükmesin ister gözüksün..Yüksek faktörlü güneş kremi kullan ve sık sık tekrarla.Mümkün olduğunca güneşten korumak gerek zaten..En az bir sene yüksek korumak gerek.Birinci seneden sonrada ben yinede güneş koruma kremini kullanıyorum o da dikiş izimi görmüştürsün fotolarda (yani görebildiysen) :KK34:

meme ucunda di mi? pek ayırt edemedim dikişin neresi oldugunu :KK1:
peki güneş kremi yeterli olur mu? benim çok yeni ya hani bant vs gibi bişey gerekli olur mu acaba diye düşünmüştüm. Bi de nasıl olsa memenin altında kalacak diye bi rahatlık var..

meme ucunda di mi? pek ayırt edemedim dikişin neresi oldugunu :KK1:
peki güneş kremi yeterli olur mu? benim çok yeni ya hani bant vs gibi bişey gerekli olur mu acaba diye düşünmüştüm. Bi de nasıl olsa memenin altında kalacak diye bi rahatlık var..

Evet meme ucu canım :KK1:

Ameliyattan 3-6 Hafta sonra güneşlenmek serbest diyor doktorlar.Fakat direk güneş ışığından korunmak gerek ve bir sene yüksek faktörlü güneş kremi kullanmak gerek.Birinci senede güneş ışığına mağruz kalırsa dikiş izin koyu bir renge döner Allah korusun..
Alt kısmı biraz geniş bir bikini kullanırsan daha iyi olur :KK34:

Evet meme ucu canım :KK1:

Ameliyattan 3-6 Hafta sonra güneşlenmek serbest diyor doktorlar.Fakat direk güneş ışığından korunmak gerek ve bir sene yüksek faktörlü güneş kremi kullanmak gerek.Birinci senede güneş ışığına mağruz kalırsa dikiş izin koyu bir renge döner Allah korusun..
Alt kısmı biraz geniş bir bikini kullanırsan daha iyi olur :KK34:

teşekkürlerr, bunları öğrendiğim çok iyi oldu :)

Kızlar ameliyatımın üzerinden 5 ay geçti benim izler hala çok belirgin. Doktorun verdiği kremi aklıma geldikçe sürüyorum. Zamanla göğüslerim aşağı iner izler görünmez diyordum ama izlerin görünmeyeceği kadar aşağı inmedi. Tamam herşey iyi hoşta kas altından olduğu zaman dikiş izinin bu derece belirgin olması hoş görünmüyor.. :KK43:

kızlar ya benimde ameliyatı olalı 9 ay oldu ama izler hala aynı.silikon şeriti kullanıp fayda gören varsa paylaşabilirse eğer bizde bi fikir ediniriz.

detay paylaşırsan sevinirim çünki ben ameliyat olalı 9 ay oldu :)

Ben iki ay duzenli kullandim.ameliyat olali dort ay oldu.silikon bant kabarikligi ve renk koyuluguna iyi geldi.ama sonra baska bir tedaviye gectik.renk acici kullaniorum suanda.ama doktorlar en ax alti ay bekle dedi.senin hic mi gelisme olmadi izlerinde ?

kızlar ya benimde ameliyatı olalı 9 ay oldu ama izler hala aynı.silikon şeriti kullanıp fayda gören varsa paylaşabilirse eğer bizde bi fikir ediniriz.

Ben ameliyat olalı 2ay oldu canim 1aydır silikon bant kullanıyorum baya faydası oldu ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum

Ben iki ay duzenli kullandim.ameliyat olali dort ay oldu.silikon bant kabarikligi ve renk koyuluguna iyi geldi.ama sonra baska bir tedaviye gectik.renk acici kullaniorum suanda.ama doktorlar en ax alti ay bekle dedi.senin hic mi gelisme olmadi izlerinde ?

benim dokuz ay oldu canım ya hiç bi ilerleme yok.yani kırmızılık yok ama izler belirgin ve kahverengi.hiçbir krem vs bişey kullanmadım.bu saatten sonra krem zaten fayda etmez ama silikon bantın ilerleyen aylardada fayda sağladığı falan söyleniyor yani firmanın sitesinde öyle diyor.emin olamadım bende.baya takıyorum kafaya ben bu izleri.kabarıklık yok bende ayrıca renk açılsa idare edicek gibi.bu renk açma olayı hakkındada biraz bilgi verirmisin bana rica etsem.

benim 9 ay oldu işte bu saatten sonra bi fayda sağlarmıki.

Fotograf paylaşsan belki bi fikir olur cnm. Ben şimdi bepanthen kremde sürüyorum kesi yerini yumusatmada faydası oldu hücre yenileyici olarak sürüyorum arzum dan duydum bende devam edicem geceleride silikon bant yapıştırıyorum. C vitaminide faydalıymış sanırım. Dr bant icin ilk 15.günde baslamak gerekiyor ve 6 ay devam etmek gerekiyor dedi. Ama sonradan kullananlarda vardır unutma bant ve diger kremler kabaran veya kabarmaya yatkın yaralar için. En basit contractubex sürebilirsin ama bence bepanthen daha iyi sürmesi kolay en azından

X