- 3 Ekim 2010
- 413
- 152
-
- Konu Sahibi Mariposa05
kızlar bugün komple dikislerimin üzerindeki bantlar çıktı.gözlerime inanamadım.ŞOK OLDUM .kendim bile göremedim dikiş izlerimi.Gittim aynaya iyice yaklaştım da öyle görebildim.doktoruma sarıla sarıla bi hal oldum."hiç belli değil nerede kesi yerim" diye.maşallah diyeyim kendime.doktorumun da eline sağlık. Darısı tüm arkadaslarımızın başına.benim kesi yerim tamamen yok gibi.
maşallah canım çok sevındım gule gule kullan
kızlar bugün komple dikislerimin üzerindeki bantlar çıktı.gözlerime inanamadım.ŞOK OLDUM .kendim bile göremedim dikiş izlerimi.Gittim aynaya iyice yaklaştım da öyle görebildim.doktoruma sarıla sarıla bi hal oldum."hiç belli değil nerede kesi yerim" diye.maşallah diyeyim kendime.doktorumun da eline sağlık. Darısı tüm arkadaslarımızın başına.benim kesi yerim tamamen yok gibi.
öncelikle geçmiş olsun senin adına çok sevindim hangi doktora oldun biliyorsun estetik aynı zamandada el becerisi cevap verirsen sevinirim.
öncelikle geçmiş olsun senin adına çok sevindim hangi doktora oldun biliyorsun estetik aynı zamandada el becerisi cevap verirsen sevinirim.
ben bu tarihte böyle bir soru yazdığımı hatırlamıyorum ne oluyor
kızlar merhaba
ben de 1 ay önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. flasterler alındıktan sonra doktorumun kendı adındaki yara kremini kullandım 2 hafta. yarından itibaren slıkon içerikli şeffaf bantlara başlıycam. söylediklerine göre 10 seneye kadar olan izleri bile yokediyormuş.bantın markası active'm.belki aramızda kullananlar vardır.
Bu başlık daha önceden açıldı mı bilemiyorum.Ben ameliyatımı 19 Şubatta oldum meme altı kesisi yapıldı izlerimde hiç bir gerileme solma olmadı.Acaba ne yapılmalı. Bununla ilgili kremler var mı?
Bu başlık daha önceden açıldı mı bilemiyorum.Ben ameliyatımı 19 Şubatta oldum meme altı kesisi yapıldı izlerimde hiç bir gerileme solma olmadı.Acaba ne yapılmalı. Bununla ilgili kremler var mı?
Gecmiş olsun canım, ben 4 ay oldu ameliyat olalı nerdeyse sıfır izim var. alt taraf ta olan dikişin varmı o zor geciyormuş sana özelden atarım ürün adı
Benim ameliyat olalı daha 1 ay oldu krem kullanmaya yarın başlıyorum, doktor contractubex diye bi krem ismi söyledi biraz pahalıymış ama estetik cerrah yazarsa sigorta karşılıyormuş ve en az 6 ay kullanacakmışım. İnternette de araştırdım kullanan ve memnun kalan çok var...
Epi-Derm
bu videoyu izleyin kızlar...bu ürünü tavsiye ederim 1,5 ay oldu scarex kremi kullanıyorum üstüne gün boyunca bunu yapıştırıyorum bayağı soldu rengi sadece drenlerin olduğu yer biraz daha koyu ama sonuç iyi..
tatlım google ' elektron medikal' yaz,sayfaya gir ve orda ürünleri tıkla,Yara İzi ve Yanık İzi İyileştirici Ürünler diye bir yer var onu tıkla,canım videoyu acamadım nasıl bişey bu epi-derm
bende 2 aydır contraxtubeks kullanıyorum sabah aksam sürebiliyorum ancak pinkpanterin bahsettiği epi-dermi kullanan varmı?