Dikiş izleri

kızlar bugün komple dikislerimin üzerindeki bantlar çıktı.gözlerime inanamadım.ŞOK OLDUM .kendim bile göremedim dikiş izlerimi.Gittim aynaya iyice yaklaştım da öyle görebildim.doktoruma sarıla sarıla bi hal oldum."hiç belli değil nerede kesi yerim" diye.maşallah diyeyim kendime.doktorumun da eline sağlık. Darısı tüm arkadaslarımızın başına.benim kesi yerim tamamen yok gibi.

maşallah canım çok sevındım gule gule kullan

öncelikle geçmiş olsun senin adına çok sevindim hangi doktora oldun biliyorsun estetik aynı zamandada el becerisi cevap verirsen sevinirim.

öncelikle geçmiş olsun senin adına çok sevindim hangi doktora oldun biliyorsun estetik aynı zamandada el becerisi cevap verirsen sevinirim.

doktorum prof.dr.mesut özcan.istersen bu şekilde google'da aratarak kendisi hakkında bilgi sahibi olabilirsin.evet aynen katılıyorum estetik el becerisi.Benim doktorum zaten özellikle iz konusunda,hiç belli olmayacak demişti.dediği gibi de oldu.inanılamayacak derecede belli değil. maşallah diyeyim şekil konusunda da tam istediğim gibi oldu.birebir hayalimde canlandırdığım göğüslere sahibim.çok araştırdım çok uğraştım,boşuna değilmiş.
Herkesin gönlüne göre olmasını dilerim.herkes benim kadar şanslı olur inşallah.

kesi yerime de herhangi bisey sürmemi istemedi.gerek yok zaten.

Son düzenleme:
kızlar merhaba

ben de 1 ay önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. flasterler alındıktan sonra doktorumun kendı adındaki yara kremini kullandım 2 hafta. yarından itibaren slıkon içerikli şeffaf bantlara başlıycam. söylediklerine göre 10 seneye kadar olan izleri bile yokediyormuş.bantın markası active'm.belki aramızda kullananlar vardır.

BIRSEY SORABILIRMIyım bır ay once amelıyat oldum demısısın ya bnm de bır ayı gectı fakat dıkıslerım ınanılmaz sert sende oyle bır sorun warmı acaba*

Bu başlık daha önceden açıldı mı bilemiyorum.Ben ameliyatımı 19 Şubatta oldum meme altı kesisi yapıldı izlerimde hiç bir gerileme solma olmadı.Acaba ne yapılmalı. Bununla ilgili kremler var mı?

selam canım ikinci ameliyat konusunda karar verdin mi???

Bu başlık daha önceden açıldı mı bilemiyorum.Ben ameliyatımı 19 Şubatta oldum meme altı kesisi yapıldı izlerimde hiç bir gerileme solma olmadı.Acaba ne yapılmalı. Bununla ilgili kremler var mı?

Gecmiş olsun canım, ben 4 ay oldu ameliyat olalı nerdeyse sıfır izim var. alt taraf ta olan dikişin varmı o zor geciyormuş sana özelden atarım ürün adı

Gecmiş olsun canım, ben 4 ay oldu ameliyat olalı nerdeyse sıfır izim var. alt taraf ta olan dikişin varmı o zor geciyormuş sana özelden atarım ürün adı

Kullandığını bende kullanmak isterim. Benimde 4 ay oldu fakat hala pembe renkte, gayet belirgin izlerim var.
Bana da özelden ürünün ismini yazabilir misin?

Epi-Derm
bu videoyu izleyin kızlar... bu ürünü tavsiye ederim 1,5 ay oldu scarex kremi kullanıyorum üstüne gün boyunca bunu yapıştırıyorum bayağı soldu rengi sadece drenlerin olduğu yer biraz daha koyu ama sonuç iyi..

Benim ameliyat olalı daha 1 ay oldu krem kullanmaya yarın başlıyorum, doktor contractubex diye bi krem ismi söyledi biraz pahalıymış ama estetik cerrah yazarsa sigorta karşılıyormuş ve en az 6 ay kullanacakmışım. İnternette de araştırdım kullanan ve memnun kalan çok var...

Bende aynı kremi kullanıyorum 2 haftadır ama günde 4 kez diyor unutmazsam ancak sabah akşam 2 defa kullanabiliyorum.

bende 2 aydır contraxtubeks kullanıyorum sabah aksam sürebiliyorum ancak pinkpanterin bahsettiği epi-dermi kullanan varmı?

canım videoyu acamadım nasıl bişey bu epi-derm
tatlım google ' elektron medikal' yaz,sayfaya gir ve orda ürünleri tıkla,Yara İzi ve Yanık İzi İyileştirici Ürünler diye bir yer var onu tıkla,
(2.sütun son satır) orda bu tip ürünlerle ilgili sonuçları gösteren video var ve evet ben kullanıyorum öncelikle scarexjel akşama kadar da bu şeridi yapıştırıyorum, akşam tekrar scarex jel kullanıyorum bu arada bu şeritler tek kullanımlık değil, ben tavsiye ederim ve bu şeritlerin çeşitleride var ister meme dikleştirme ister küçültme ister büyütme,hepsi için seçenek var zaten orda mail adreside var telefonlarıda sana bilgi veriyorlar ben sonuçtan memnunum... bu arada bu firma aynı zamanda mentor marka silikonunda firması böyle buldum zaten(bana mentor 290cc damla takıldı da ameliyatımın 45.günü dren yerler daha az olmakla beraber bayağı rengi açıldı...araştırma olayını biraz abartırım )

Son düzenleme:
bende 2 aydır contraxtubeks kullanıyorum sabah aksam sürebiliyorum ancak pinkpanterin bahsettiği epi-dermi kullanan varmı?

2 ayda 1 tüpü bitirdin mi? ben hala almadımda kaç tüp kullanmak gerekecek acaba minimum 6ay diyo ucuz bi kremde degilki..
gerçi işe yarayacak mı o daha önemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…