dikiş izi

ipekbocek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
189
0
26
İstanbul
kızlar aranızda dikiş izlerini gidermeyi basaranlar var mı ? ya da tanıdıkları olanlar?

benim bebeklikten kalan ameliyatımın dikiş izleri cok fazla ve estetik dikiş değil kapkalın iz...bunları gidermenin yolu yok mudur? tamamen giderilmez dedi gittiğim doktorlar sadece orayı yeniden açıp o dokuyu alıp ince estetik dikiş atabiliriz dediler ama değer mi buna bilmiyorum...yani sonuçta yine iz olacak... önerileriniz neler acaba ?

kızlar aranızda dikiş izlerini gidermeyi basaranlar var mı ? ya da tanıdıkları olanlar?

benim bebeklikten kalan ameliyatımın dikiş izleri cok fazla ve estetik dikiş değil kapkalın iz...bunları gidermenin yolu yok mudur? tamamen giderilmez dedi gittiğim doktorlar sadece orayı yeniden açıp o dokuyu alıp ince estetik dikiş atabiliriz dediler ama değer mi buna bilmiyorum...yani sonuçta yine iz olacak... önerileriniz neler acaba ?

contractubex dıye bı krem var 1 yıllık bı uzun kullanım sonucu ızlerı gıderıyo sezaryen dikişime verdi dr ıyı geldı eskı skarlar içinde faydası var... saglık ocakları yazıyo....

contractubex dıye bı krem var 1 yıllık bı uzun kullanım sonucu ızlerı gıderıyo sezaryen dikişime verdi dr ıyı geldı eskı skarlar içinde faydası var... saglık ocakları yazıyo....

benim dikiş izim öyle böyle değil ama :( yani estetik ameliyatla bile geçmez dediler...kremin pek işe yarayacağını sanmıyorum :( belki estetik dikiş atılırsa ondan sonra krem kullanmak daha mantıklı olur

benim dikiş izim öyle böyle değil ama :( yani estetik ameliyatla bile geçmez dediler...kremin pek işe yarayacağını sanmıyorum :( belki estetik dikiş atılırsa ondan sonra krem kullanmak daha mantıklı olur

eger istersen amelıyat yerınde kı o kabarık dıkıs izini kesip alıyolar ve estetık yapıştırma yapıyolar
ondan sonra da kremle gerı kalan ızı gecırırsın............

Eger cok rahatsizsan izlerinden bence o yerleri estetik dikis yaptir daha sonra contractubex kullanirsan dikis izin kalmaz insallah canim (: cunku contractubex yeni ameliyat sonrasi dikis izlerinde ise yariyor

sonunda benim gibi birini buldum
aylardır bu konuyu araştırıyorum en az 7-8 doktora gittim
sonunda iyi bi doktor buldum geçen hafta da lokal anestezi ile ameliyat oldum bakalım ne olacak çok merak ediyorum sonucunu. henüz görmedim

izlerin çok kalınsa incecik estetik dikiş haline getirilebilir ama doktoru iyi seçmek lazım bazı doktorlar yaparım diyor yapılamayacak yerleri bile, para tuzağı sonra daha kötü hale geliyormuş. ben çok ii bi profesör buldum cerrahpaşada ögretim görevlisi çok da iyi bi adam ancak biraz pahalı malesef.

Arkadaşlar arkadaşım sezaryen dikiş izi için geçen kış İzmit'te cilt doktoruna zımparalama ve lazer yaptırmış. Uzun bi tedavi süreci ve çok seans gerekir demiş dr.. Birer seans yapmış bunlardan. Bazı kremler de vermiş. Geçenlerde gördüm, azalmıştı iz, daha az belli oluyordu. Doktorun adı Füsun'du sanırım. Lazer şu sivilce izlerinde falan da kullandıkları yeni lazerler var ya, Fraksiyonel dedikleri ondan diye biliyorum.

ben lazeri sordum ama çok eski izler için işe yaramaz 6 aylık filan olması lazımmış bir de dikiş izinin genişliğini azaltmıyormuş sadece kabarıklık varsa onu düzleştiriyor benim ameliyattan başka çarem yok daha işim bitmedi vücudumun bi bölgesine yaptırdım başka bölgesine de bu ay içinde tekrar ameliyat olucam bunlrdan kurtulcm artık üstüne de dövme düşünüyorum iyileşince

Back
X