• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikiş izi kapatma

rruzgar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
5
0
1
33
kızlar 12 gün önce kolumun iç tarafında ciddi bi kesik oluştu 15 dikiş atıldı ve dün dikişleri aldırdım ama ciddi bı iz kaldı bunun için kullanıp faydasını gördüğünüz krem vs var mı acaba aynı zamanda eski kesiklerede faydası olur mu ? şimdiden çok teşekkür ederım canlar

Scarex var, dikişlerin üzerine de sürülüyor, eczacıya bir sorun şu an fayda eder mi diye. Bir tane daha vardı ama adını unuttum, bu tarz ne sürebilirim deyince söylerler zaten; c ile başlıyordu adı. Geçmiş olsun.

Ben dermatix ve cenacort kullandım canım ama doktor vermişti onları sonra tkrr plastik cerrahiye gittim orda da krem etki göstermiş ama daha iyi olsun diye kapsule gecelim dediler ve aylık igne kullanıyorum dikiş izi altına jel iğne gibi düşün bi süre sonrası lazer tedavi olacak tabi geçmiyo yani bilesin

kolumda zaten çoook fazla iz var ma bu aşırı büyük tam geçmesini zaten beklemıyorum ama mumkun oldugunca azalsın istiyorum sadece

o zmn dediğim gibi ben kantaron yagı da kullanmıştım pansuman yaparken ilk aydan itibaren de dediğim kremleri surdum ardından plastik cerrahiye gittim sen de kesinlikle bir plastik cerrahiye git en iyi şekilde onlar yönlendirir benim bacagımda gorunmuyor amaa ben bile taktıgımdan minimuma indirmek için uğraşıyorum umarım geçer

Ameliyat izleri için önerebileceğim krem var. Mutlaka faydasını görürsün sana resim atabilirim. rruzgar rruzgar

kızlar 12 gün önce kolumun iç tarafında ciddi bi kesik oluştu 15 dikiş atıldı ve dün dikişleri aldırdım ama ciddi bı iz kaldı bunun için kullanıp faydasını gördüğünüz krem vs var mı acaba aynı zamanda eski kesiklerede faydası olur mu ? şimdiden çok teşekkür ederım canlar
Bendede var oyle bir iz. Cok iyi bir krem verdi dr. Boynumdaki iz 12cmden 8cme dustu. Kremin adi aklimda degil yoldayim. Eve gidince yazarim.

Contractubex, ilacin adi. Jel olan.bnm durumum ameliyatlik dedi doktorlar plst cerrahiler ben guvenemedim ameliyat olsamda bu yeni ameliyat izininde gecmeyecegini ama buna ragmen israrla ameliyat olmam gerektigini soyledi 4 5 doktor sonra ben ogrendim ki. Devlettekiler doktorlar ; ameliyat basina para aldiklari icin bu kadar israr ettiler. Yani demem o ki vucut bu agac degil kesilip bicildikce yenisi cikmiyor o yuzden iyice arastirmadan her denilene kanma. Ben bu ilaci kullandim o derece iz vardi bayagi bayagi gecti. Bunu yedirerek masajla suruyorsun,sur bekle 5 10dk masaj yap ; ilac kendi kabuk olup soyulacak hale gelecek ; gunde 3 4 kere en az yap geciyor gececek.emin ol. Icine sinmezse gene doktora git ama her drun her dedigine inanma. Tavsiyem bu. Bana dersen ki neden ameliyat olmadin ; bnm boynuma cam girdi ve acile gittim aneztesi yapmadan ; bayiltmadan ameliyata aldilar, yalnis iple dikti 12 dikis atti onun yalnis oldugunu anlayip diktikten sonra söktü bir daha dikti ve cnm cok yandi o dikislerin izi kaldi ses tellerime kadar acip kesmediler bakmadilar cam parcalari olup olmadigina.ve 1 yil boyunca konusma zorlugu cektim. O dikisler doktor tarafindan acilana kadar en az 3 kere patladi hayatim mahvoldu bnm dikislerim 3 ay sonra alindi, bogazim ve elim alinana kadar yikanamadim neler cektim. Ondan sonra devlet hastahanelerine tovbe ettim.. Arkadasim işin özü herşeyi bilicen duyucan ama emin olmadan atlamayacaksin.

Ilac soyulayacak hale gelecek peeling maskeleri gibi soy onu ordan al yika. Bunu bana 20 yillik bir eczaci soylemisti.o ilacin cok iyi oldugunu. Annem sormustu bizimki ameliyati kabul etmiyor acaba yalnis mi yapiyoruz ilacla gecer mi iyilesirmi contractubex nasil diye. Oradan biliyorum

LR Universal krem ile çözüm bulabilirsin. İStersen yardımcı olabilirim

Canım aloe vera diye bir isim var onu araştır istersen ben satıyorum kendimde kullandım çok iyi ürünleri istersen maj atabilirsin

Kesinlikle Contractubex Jel.... Dikiş izim tamamen kaybolmasa bile, skar %80 iyileşti bu ilaç sayesinde. İki dokunun birleştiği yerdeki tümseklik kayboldu.
Dikişten 1 ay sonra başlanıyor tedaviye. Yalnız her gün akşamları sürmek gerekiyor; gündüz güneşten korumak gerekiyor. En iyi sonuç kış aylarında alınıyor yanılmıyorsam. SGK ödemiyor, azıcık pahalı bi ilaç (80TL civarıydı sanırım).

Contractubex, ilacin adi. Jel olan.bnm durumum ameliyatlik dedi doktorlar plst cerrahiler ben guvenemedim ameliyat olsamda bu yeni ameliyat izininde gecmeyecegini ama buna ragmen israrla ameliyat olmam gerektigini soyledi 4 5 doktor sonra ben ogrendim ki. Devlettekiler doktorlar ; ameliyat basina para aldiklari icin bu kadar israr ettiler. Yani demem o ki vucut bu agac degil kesilip bicildikce yenisi cikmiyor o yuzden iyice arastirmadan her denilene kanma. Ben bu ilaci kullandim o derece iz vardi bayagi bayagi gecti. Bunu yedirerek masajla suruyorsun,sur bekle 5 10dk masaj yap ; ilac kendi kabuk olup soyulacak hale gelecek ; gunde 3 4 kere en az yap geciyor gececek.emin ol. Icine sinmezse gene doktora git ama her drun her dedigine inanma. Tavsiyem bu. Bana dersen ki neden ameliyat olmadin ; bnm boynuma cam girdi ve acile gittim aneztesi yapmadan ; bayiltmadan ameliyata aldilar, yalnis iple dikti 12 dikis atti onun yalnis oldugunu anlayip diktikten sonra söktü bir daha dikti ve cnm cok yandi o dikislerin izi kaldi ses tellerime kadar acip kesmediler bakmadilar cam parcalari olup olmadigina.ve 1 yil boyunca konusma zorlugu cektim. O dikisler doktor tarafindan acilana kadar en az 3 kere patladi hayatim mahvoldu bnm dikislerim 3 ay sonra alindi, bogazim ve elim alinana kadar yikanamadim neler cektim. Ondan sonra devlet hastahanelerine tovbe ettim.. Arkadasim işin özü herşeyi bilicen duyucan ama emin olmadan atlamayacaksin.
Contraktubex'i ben de denedim. İçeriğinde her ne varsa, skar izim kayboldu. Ama üşenmeden her gün süreceksiniz... Sonra hafif bir yanma oluyor ya da tatlı bir kaşıntı... Uygulamanın yapıldığı yerdeki deri hafif hafif pul pul dökülüyor zamanla...

Back
X