dikiş dikmek isteyenler, bilenler, yeni öğrenmek isteyenler burda toplanalım...

Ben de çok severim dikiş dikmeyi :KK31: ama kumaşı alıp sıfırdan bişey dikmektense bişeyleri kesip biçip yeni şeyler yaratmayı tercih ediyorum. hem daha pratik, hem eskiler-kullanılmayanlar değerleniyor, hem de güzel olmasa da güzelim kumaşı mahvettim diye üzülmüyorum, zaten giyilmiyordu diye avutuyorum kendimi :)

Resimleri ekle yaptıklarının bende değerlendirmeye bayılırım eskileri hatta eşimin motor montlarının içlikleri var şimdi onlara kafa yoruyorum ne yapabilirim diye bir suru birikti evde :)

Diktiğim etekle elbiseyi ekliyeyim çok net değil ütüsü olunca üstümde de giyer eklerim:KK9:

$100_3508.jpg $100_3508.jpg $100_3502.jpg $100_3503.jpg $100_3504.jpg

idare edin şimdilik ütüsüde yok :KK1:

Etege bayıldım:KK16: ikiside çok güzel olmuş ellerine sağlık kalıplarını resmedermisin canım bende çizeyim sonra kendi ölçülerime göre ayarlarım ben onu :KK9:

yarın yapsam şu an karışık bir yerde çünkü kalıplar:KK1:net çıkar mı acaba:44:eteği kalıpsız diktim kloş etek bel kısmını büzgü yaparak drape gibi yaptım

yarın yapsam şu an karışık bir yerde çünkü kalıplar:KK1:net çıkar mı acaba:44:eteği kalıpsız diktim kloş etek bel kısmını büzgü yaparak drape gibi yaptım

Sanki önde buyuk bir pile var gibi duruyor resimden herhalde ama güzel kesmişsin ellerine sağlık. Kemer çok yakışmış 70 ler modası gibi pitikarelisini yapacağım zevkime göre kumaş bulursam çizmelerle güzel olur :)

Ne zaman müsait olursan canım rahat ol daha ortada kumaş yok nasılsa :)

Son düzenleme:
Sanki önde buyuk bir pile var gibi duruyor resimden herhalde ama güzel kesmişsin ellerine sağlık. Kemer çok yakışmış 70 ler modası gibi pitikarelisini yapacağım zevkime göre kumaş bulursam çizmelerle güzel olur :)

Ne zaman müsait olursan canım rahat ol daha ortada kumaş yok nasılsa :)

yok pili yok kloşu geniş olduğundan geniş büyük pili gibi duruyor:KK1:ben dikiş kursuna gidiyorum hocamın yardımıyl diktim yani daha toyum:KK1:

yaaaaaaaaaaaaaaaa bende istiyorum öğrenmeyi önceden bebklerime cok kiyafet dikerdim şimdi de yapmakistiyorum nevresim kiyafet filan dikmek istiyorum ama eşim bana makina almiyoooooooooooo offffffffffffffffff pissssss gıcık alsa bende yapcam hairli olsun canimmmmmmmm:KK43:((((((((((((

Sonunda dikiş makinası aldım bugün veya yarın gelecek arkadaşlar janome 423 :KK52::KK52: Heyecanla bekliyorum:KK8:

Arkadasla bu etegin kalıplarını cıkardım ama bazı parcaları bilemedim 8-9 nerenin
$hi.jpg
1 ve 2 bel 3-6 ön 5-7 arka 4 cep :44: yerdım istiyorum

perimeri makinemin markasini sormussun sana cvp vermemisim.singer cnm.teyzeme lazimdi makine bi suredir onda yarin alip baslayacagim tekrar.bu arada bende makineyi hicbisey bilmeyerek aldim.ip takmayi bile zor becermistim.hep internetten aradim buldum.gecmis sayfalari okudum.bi kac burda dergisi edineyim bari.kumas acisindan problem yok pazarda satiyorlar yere acmislar.

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar, bir kaç örnekte ben eklemek istedim sizlere :)

Eklentiler

• $377417_194738167283878_100002430890263_405179_1013684211_n.jpg
    $377417_194738167283878_100002430890263_405179_1013684211_n.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
X