dikiş dikmek isteyenler, bilenler, yeni öğrenmek isteyenler burda toplanalım...

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar, bir kaç örnekte ben eklemek istedim sizlere :)

bunlarıda nişan bohçası için dikmiştim :) canım aşkıma pijama takımı ve terlik torbası :)
biraz dikiş biliyorum ama ilk kez pijama denedim :) sizce nasıl olmuş...
yaptığım bir kaç şey daha var inş onlarıda paylaşacağım sizlerle :)

$377417_194738167283878_100002430890263_405179_1013684211_n.jpg işte bu :)
bunlarıda nişan bohçası için dikmiştim :) canım aşkıma pijama takımı ve terlik torbası :)

Cok Güzel olmus kalıbını kendinmi cıkardın canım bende keske nişanlıma böyle seyler dike bilzem

beğenmenize sevindim.perim sana ve minnak kuzuma (denizperisine) de yapcam inş. ciciler.tabi senle beyin fırtınası yaparız gene

Canım viskon kumaştan yapabilirsin alpaka da iyidir mutfak takımı için Ben runner a bayıldım mutfağımı kırmızı yapmayı düşünüyorum yazada ferforje balkon takımımın yastıklarını attım yenilerini dikeceğim. Bu arada salonun kapısı yok o araya perde diktim :) boş durmuyorum ben hiç :)

kızlar o zaman bende sorayım bilginiz vardır belki:26:

mutfak sandalyelerine içi elyaflı minderler konuyor ya bağlanıyor bilirsiniz:26:

benim onlardan var ama yüzlerini değiştirmek istiyorum nasıl bir kumaş almalıyım acaba:26:
Bilinen bir ismi varmı o kumaşların:26::26:

:KK16:o kadar çok dikmek istediklerim var ki :KK31: malesef makinam çalışmıyor :KK19: hepinizin dikişleri , diktikleri çok güzel ve başarılı olmuş kızlar ellerinize sağlık , iyi günlerde kullanınız :KK3:

Ellerine sağlık harika olmuş bence :) dikiş bilenin hali başka oluyor.

kızlar o zaman bende sorayım bilginiz vardır belki:26:

mutfak sandalyelerine içi elyaflı minderler konuyor ya bağlanıyor bilirsiniz:26:

benim onlardan var ama yüzlerini değiştirmek istiyorum nasıl bir kumaş almalıyım acaba:26:
Bilinen bir ismi varmı o kumaşların:26::26:

Canım bende bu sene dikeceğim onlardan aslında viskon kumaşın adı polyester viskonda deniyor bir kaç çeşit sunayım.

$Y9B362R2XO6_2407_.jpg ben mesela balkon takımım için bundan düşünüyorum birde aynısından masa örtüsü süper olacak :)

Ellerine sağlık harika olmuş bence :) dikiş bilenin hali başka oluyor.

Canım bende bu sene dikeceğim onlardan aslında viskon kumaşın adı polyester viskonda deniyor bir kaç çeşit sunayım.

Eki Görüntüle 335111 ben mesela balkon takımım için bundan düşünüyorum birde aynısından masa örtüsü süper olacak :)

teşekkurler cevap verdiğin için.....seçtiğin desen güzelmiş ben mutfak içindeki sandalye minderlerime yapmayı düşünüyorum da düz renk olsun istiyorum:KK53:
benim mutfak fayanslarım eski tarz:KK37: duvarının bir tarafında sepet içinde çiçek deseni var eskiden yapılırmış ya:KK5: o yuzden çok karma desen li bişey istemiorum mutfakta sadelikten yanayım:KK53:içim daralıyor çünki:KK34:

minder örtüsü olarak ikeanın kendi mutfak minderleri var kumaşları çok güzel çok beyendim onun kumaşından bulmak istiyorum ama ismini bilmiorum:KK53:
bulursam sizlerede gösteririm inş.

teşekkurler cevap verdiğin için.....seçtiğin desen güzelmiş ben mutfak içindeki sandalye minderlerime yapmayı düşünüyorum da düz renk olsun istiyorum:KK53:
benim mutfak fayanslarım eski tarz:KK37: duvarının bir tarafında sepet içinde çiçek deseni var eskiden yapılırmış ya:KK5: o yuzden çok karma desen li bişey istemiorum mutfakta sadelikten yanayım:KK53:içim daralıyor çünki:KK34:

minder örtüsü olarak ikeanın kendi mutfak minderleri var kumaşları çok güzel çok beyendim onun kumaşından bulmak istiyorum ama ismini bilmiorum:KK53:
bulursam sizlerede gösteririm inş.

Benim çok büyük bir mutfağım var o sebeple kaldırır çiçek desenli ama bende düz istiyorum belki aralara küçük renkli batikler yaparım yada boyarım kumaşı çünkü mutfağımı kırmızı yapmak istiyorum. O kumaşı biliyorum sanki ben yaa ama kesin polyesterlik vardır içinde parlak olurr polyester kumaş ve leke tutmaz :) bir araştır bakalım canım. Büyük şehirdeysen çok güzel kumaşlar bulma imkanın vardır ben bunu bile internetten sipariş vermeyi düşünüyorum. Evleri süsleyelim ilk hem dikişe alışsın elimiz bende perdemin resmini çekeyim koyayım salona yaptığım özelliği yok aslında ama güzel oldu :)

Benim çok büyük bir mutfağım var o sebeple kaldırır çiçek desenli ama bende düz istiyorum belki aralara küçük renkli batikler yaparım yada boyarım kumaşı çünkü mutfağımı kırmızı yapmak istiyorum. O kumaşı biliyorum sanki ben yaa ama kesin polyesterlik vardır içinde parlak olurr polyester kumaş ve leke tutmaz :) bir araştır bakalım canım. Büyük şehirdeysen çok güzel kumaşlar bulma imkanın vardır ben bunu bile internetten sipariş vermeyi düşünüyorum. Evleri süsleyelim ilk hem dikişe alışsın elimiz bende perdemin resmini çekeyim koyayım salona yaptığım özelliği yok aslında ama güzel oldu :)

benimde mutfagım büyük:KK1: büyük şehirdeyim bende araştırıyorum hatta bu akşam misafirim vardı koltuk döşeme yapıyor:KK9: sordum ona tarif ettim:KK1:
Unkapanına inerken diyor dericiler döşeme kumaşcıları varmış oraya bak dedi:26: 3 - 4 sokakmış bakıcaz oraya eşimle:KK34:
Birde kumaş pazarlarına bakıcam inş. havalar açsında:KK1:

sende resimleri eklersen sevinirim:KK16:

bu arada benim mutfak halım 4 m2 ve siyah kavuniçi sütlü kahverengi renkleri var:KK53:minder rengini ona uydurucam:KK53: duvarları dikkate almak istemiyorum çünki:KK53:

benimde mutfagım büyük:KK1: büyük şehirdeyim bende araştırıyorum hatta bu akşam misafirim vardı koltuk döşeme yapıyor:KK9: sordum ona tarif ettim:KK1:
Unkapanına inerken diyor dericiler döşeme kumaşcıları varmış oraya bak dedi:26: 3 - 4 sokakmış bakıcaz oraya eşimle:KK34:
Birde kumaş pazarlarına bakıcam inş. havalar açsında:KK1:

sende resimleri eklersen sevinirim:KK16:

bu arada benim mutfak halım 4 m2 ve siyah kavuniçi sütlü kahverengi renkleri var:KK53:minder rengini ona uydurucam:KK53: duvarları dikkate almak istemiyorum çünki:KK53:

Canım seramiklerine bu kadar taktıysan seramik üstüne kaplamak için çok güzel çözümler var hatta geçen birini gördüm forumda taş desenli silinebilir tahminen duvarkağıdı ile kaplamış çok şık olmuş onuda araştır bir :) Şanslısınn yine büyük şehirdesin benim gibi birşeyi bulabilmek için tek çözüm internet değil :)

ben de dikişe yeni başlayanlardanım! İSmek'e başladım, gayet zevkli :) tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum..

Arkadaşlar Dikiş makinam geldi hemde bedavaya geldi ben aldım ogün annemlerin terzisi beni Çok sever ben vereyim demiş
Öyle olunca ben iptal ettirdim 650 tlye almıstım Eski ama İşimi göriri singer 1301 yakamoz yazıyor:))
Dün Hemen başlamak İstedim ama cok hastaydım karın agrımdan ayaga kalkamadım ama yakında diktiklerimi paylasırım:KK16::KK16:

Canım ne varsa eski makinelerde var en iyisi olmuş bence mekik falan hep demirdir sağlamlığı emin ol tartışılmaz :) Annenin arkadaşında arada takıl sen bence ondan çok güzel şeyler kapabilirsin. Ben tanıdık bir terzi bulsam yamaklık yapmak için yalvarabilirdim ona :))) Güzel günlerde kullan canım kendine sevdiklerine çeyizine güzel güzel ciciler yap.

Canım ne varsa eski makinelerde var en iyisi olmuş bence mekik falan hep demirdir sağlamlığı emin ol tartışılmaz :) Annenin arkadaşında arada takıl sen bence ondan çok güzel şeyler kapabilirsin. Ben tanıdık bir terzi bulsam yamaklık yapmak için yalvarabilirdim ona :))) Güzel günlerde kullan canım kendine sevdiklerine çeyizine güzel güzel ciciler yap.

Cok Teşekkürederim Canım O beni hep cagırıyor Ama İşleri sezon acıkken cok oluyor. Bende calısıyorum haftanın 6 günü 8:30-18:00 Birtürlü olmuyor.
Ama Benim bu İşiyapabilecegime Cok Güzel seyler dike bilecegime İnanıyor:KK16: Buda beni Cok mutlu ediyor :KK16:

X