dikiş dikmek isteyenler, bilenler, yeni öğrenmek isteyenler burda toplanalım...

Bende gördüm o makinayı ama bu tarz şeyler çok kullanışlı olmuyor çabuk bozuluyor anca düz dikiş yapardın tamir gerekse götürecek servis bulamazdın çünkü markası bilinen bir marka değil iyi yapmışsın bence almayarak...
evet yaa en çok da servis sorunu :KK45: inşallah hepimiz memnun olduğumuz makinalarla şaheserler çıkarırız :KK15::KK16:

inşallah canımm makina güzel dikmedimi çok sinir oluyor insan ben hala anlayamadım benimkinin dilinden :KK43:

canım aynen benimkininde tadı yok :KK19: küsüz makinayla :KK53: sinirlerim altüst :KK47: bissürü de dikiş planlarım vardı :KK31: zaman erteleyecez artık , azcık madden ferahladığımız an yeni makina almayı bile düşünüyoz bakalım :KK28:

keske almanyadaki seyler ordada olsa ben almanyadayim burda ikinci el yerleri war ben ordan brother makina aldim cok guzeldi hemde 15 euroya super dimi

canım sen aldın mı bu makinayı :26:

arkadaşlar b.m deki makinayı alan oldu mu acaba :KK28::KK3: eşim de uğradı bana tel,de bahsetti makina var alayım mı diye bende hemen marka ve garanti bilgileri aldım tabii makinayı almadık ama merakta ettim alsamıydım diye :44::KK16:
Bende reklamlarını gördüm bir ara Bim e gelsede alsam diyordum ama o zamanlar yani ben istediğim zaman kampanyası yoktu tabi..Singer aldım ben..Nette araştırın bence yorumlara bakın bu makine hakkında neler yazılmış...Sanırım iyi yorumlar yapılmıştı ki ben almak istemiştim:KK1:

keske almanyadaki seyler ordada olsa ben almanyadayim burda ikinci el yerleri war ben ordan brother makina aldim cok guzeldi hemde 15 euroya super dimi
Sen ordan al bize kargo yap olmazmı:KK1:

Bende reklamlarını gördüm bir ara Bim e gelsede alsam diyordum ama o zamanlar yani ben istediğim zaman kampanyası yoktu tabi..Singer aldım ben..Nette araştırın bence yorumlara bakın bu makine hakkında neler yazılmış...Sanırım iyi yorumlar yapılmıştı ki ben almak istemiştim:KK1:

Sen ordan al bize kargo yap olmazmı:KK1:
hiç yorumları takip emek aklıma gelmedi ki :KK53: bendeki de singer ama keyifsiz olandan :KK19: gittiği yere kadar evimde olacak işte :KK9: sonra yine singer düşünürüm :KK28::KK19:

selam hanimlar,

bende kisa bir sure once singer dikis makinasi aldim. ama dikis dikmeyi kendi basima cozmem gerekiyor.

bunu en cabuk ve en kisa yoldan nasil yapabilirim? bilen arkadaslar yardimci olabilirmisiniz?

Ben geldim Arkadaşlar cok mutluyum nisanlım dikiş makinamın ayarlarını yaptı süper dikiyot
Etek diktim annem begenmedi ama fermuarını dikeyim sizinlede paylaşacagım:KK52:

selam hanimlar,

bende kisa bir sure once singer dikis makinasi aldim. ama dikis dikmeyi kendi basima cozmem gerekiyor.

bunu en cabuk ve en kisa yoldan nasil yapabilirim? bilen arkadaslar yardimci olabilirmisiniz?

Canım dikiş dergisi al basit kalıplar var birazda kafana göre uydur olur ben öyle yapıyorum:)
Etek diktim beli dar olmus bende kafama göre degiştirdim fotosunu yakında paylasırım:13:

Ben geldim Arkadaşlar cok mutluyum nisanlım dikiş makinamın ayarlarını yaptı süper dikiyot
Etek diktim annem begenmedi ama fermuarını dikeyim sizinlede paylaşacagım:KK52:

Tam bende dikişler bahara kaldı die düşünürken sen çıktın:KK1: koyarsın bakarız resmine:KK9:Güya bende dikecektim bişeyler fırsat bulup kumaş almaya gidemedim henuz:KK53:

Tam bende dikişler bahara kaldı die düşünürken sen çıktın:KK1: koyarsın bakarız resmine:KK9:Güya bende dikecektim bişeyler fırsat bulup kumaş almaya gidemedim henuz:KK53:

Canım kumaşlarda baya pahalıya :KK50: birazdaha ucuz olsa süper olur:KK52:

arkadaşlar İnci işlemeli yalakalar cok güzel onklar kecenin üzerinemi işleniyor yada kumasu nasıl bir kumas ola bilir:KK16:

Canım ben eskişehirdeyim burada kumaşcı 2tane sanırım benim bildigim 2tane
Buradada carşamba pazarında varsa vardır onada ancak yazın yetişebilirim 6de işten cıkıyorum:KK50:
İstanbula bi gelsem bütün ucuzcuları gezecegim:KK52:
Daha hiç görmek nasip olmadı cok merak ediyorum
İSTANBULU:KK52:

$CIMG1496.jpg $CIMG1486.jpg $CIMG1484.jpg $CIMG1494.jpg $CIMG1490.jpg bunlarda benim diktiklerim..:KK34:bazıları yazlıklardaydı bazıları ütülenicek malesef 3tebirini çekebildim:KK1:terzilikte yapıyorum ya artık:KK14:

teşeküür ederim canım aslında mankende pek güzel durmuyor ama üzerimde çekemedim:KK31:hele yeşilli gömlek gören kendinede istiyo oderece ama mankene girmedi göğüsleri büyük mankenimin zayıflaması lazım:KK1:bunlar acemilikten şimdi farklı kalıplar almak için halkeğitime gidicem..başkalarınada dkiyorum ama farklı modeller olmalı zorlanıyorum bazen uyarlamakta.ozamandaha kolay olucak kanımca:KK14:

teşeküür ederim canım aslında mankende pek güzel durmuyor ama üzerimde çekemedim:KK31:hele yeşilli gömlek gören kendinede istiyo oderece ama mankene girmedi göğüsleri büyük mankenimin zayıflaması lazım:KK1:bunlar acemilikten şimdi farklı kalıplar almak için halkeğitime gidicem..başkalarınada dkiyorum ama farklı modeller olmalı zorlanıyorum bazen uyarlamakta.ozamandaha kolay olucak kanımca:KK14:

evet iyi olur senin içinde git bakalım..

X