Dikiş bölümü

kalıp çıkartmakla ilgili temel bilginiz varsa ilerletmek için biraz bilgi buldum.ismekin modelistlik kitabı ve kız meslek lisesi giyim bölümünün e kitapları belki yardımı olur ilgilenen varsa yardımcı olurum

merhaba bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.... bunlara nasıl ulaşabiliriz............teşekkürler...
a.s.

neyse herkes için kolaylık olsun megep diye aratıp giyim bölümünün modüllerinden(ders notları)indirebilirsiniz ya da ismek modelistlik kitabı diye arayın.ikisi de yardımcı olur ayrıntılı resimlerden kalıp çıkarabilirseniz güzel bir site de buldum özelden bilgi veririm meraklısına

merhaba
ben 38-40 beden kot elbise kalıbı istiyorum
modelierkek yaka, boydan etekleri hafif çan,dizaltı,önden düğmeli olan elbise modelime kalıp arıyorum.Eğer arkadaşların elinde mevcutsa bana resimli bilgi göndermelerini rica ediyorum.varsa kalıbın resmi.saygılar

kimse de bulamazsan burda dergisinin kalıplarını inceleyebilirsin arkadaşım.etrafında 2. el kitap dergi satan yerler varsa oraları bir dolaş bence.ben genelde oralardan çok güzel kalıplar buluyorum.

selam arkadaşım.kusura bakma biraz geç oldu ama kusura bakma.özelin kapalı burdan yazayım.bursa da okunmuş kitap ve dergi satılan bir işhanı var oradan alıyorum.sende 2. el kitap satan yerlere bakarsan bulursun. sevgiler.yardımcı olabileceğim birşey varsa yine ulaş bana

Bu başlıkdan bana rep yoluyla mesaj yazan arkadaşım ismini yazmadığın için sana özel bir yanıt veremiyorum inşallah bu mesajımıda görür ve okursun.
Halk eğitim merkezleri bulunduğun ilçenin belediyesine bağlı milli eğitim'e bağlı eğitim merkezleridir.
Elbette burada ve belediyelerin açmış olduğu Bel-Mek gibi eğitim yerleride çok güzel eğitim vermekdedir.
yeterki sen sev ve iste dikiş dikmek severek yapıldığı zaman verimli olabilinecek bir daldır, eğer seversen çok güzel ve zevkli geçer ..
bir makina alacağından ve çevrendeki kimsenin dikişi ve makina kullanmayı bilmediğinden bahsetmişsin zaten gideceğin yerde sana nasıl makina kullanacağın, ufak tefek makina bakımı gibi şeyler de öğretecekler..
akrabalarından yada komşularından mutlaka makina kullanmasını bilen biri vardır onlara sorabilirsin..
benim tavsiyem makinaya iplik takmadan denemelik kumaşlara dikermiş gibi yap, yani makina motorlumu ayaklımı bilmiyorum ama şimdiki makinalar motorlu biraz zor gibi görünsede inan alışınca hani derlerya gözü kapalı dikebileceksin,
kumaş parçaları üzerine şekiller çiz makinanaönce iplik takmadan sonra iplik takarak o şekillerin üzerinden gitmeye çalış bu gibi çalışmalar senin makinaya alışmanı sağlayacakdır ..
çalışmalarında başarılar dilerim inşallah burada yaptığın çalışmalarıda görürüz .
sevgiyle kal değerli kardeşim a.s.

nisanda dugun var aradasimin ,elbise almak istiyorum ,uzeri dantel tuttu alti rekli saten ,kisa elbise istiyorum gibi bulamiyorum,kendim dikmek istiyorum kalip yok bilmem ne yapcam ,elimde burda dergileri var am ayle elbise modeli yok

hakikaten çok çokkkkkk güzeller emeginize saglık bende artık burdan ayrılmıcam...annaneme bi pardesü dikmek istiyorum kumaşım var elimde. kalıp çıkaramıyorum bana yardımcı olurmusunuz tşklerrr

slma.s.ben bilgi istiyorum lütfen tşklerrrkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…