• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikiş bölümü

30lace6gd2.jpg

Shot at 2007-08-13
alıntıdır

evet ben ıkı yıl gıttım halk egıtımın dıkıs kurslarına ıyıde dıkış dıkerım ama evet dıkış orgu ve dantelden zor onun için arada zevk ıcın kucuk seyler yaparım dıkış zor ve sabır iş

deniz yıldızı çok teşekkür ederim böyle bir köşe açtığın için bende 4 yıl halk eğitimine gittim ev tekstili ve mefruşat kursuna şimdi kendi çapımda spariş alıp dikiyorum koymuş olduğun modeller ilgimi çekti özellikle açıklamaları çok net rahatça anlaşılıyor senden ricam hangi sitelerden alıyosun bu modelleri bilgi verirsen çok memnun olurum sevgiler

bende anadolu hazır giyim bölümü mezunuyum.Dikişi seviyorum ama çok yorucu ve sabır gerektiriyo gerçekten.bazen kendime bişiler dikiyorum etek fln diktim.kızıma battaniye ördüm.
resim0023js6.jpg
a.s.

sıla8 hiç hatirlamıyorum neden aldıklarımı zaten dikişle ilgili okadar az modeller oluyorki ama bundan sonra dikkat ederim bulduklarımın adreslerini yazarım canım

filizim yaptığın çok güzel olmuş ellerinesağlık

mrb arkadaslar ,ben suan calisiyorum isimde dikis ama tum kiyafet degil tamir isleri yapiyorum ,kiyafetlerde dikiyorum ,bence cok guzel meslek ,insan biseyler urettikce daha cok yapasi geliyo
dikisle ilgili sormak istediginiz biseyler varsa bildigim kadariyla yardim ederim
tsk bu bolumu actiginiz icin

selam kızlar ben çalışma isteği olan ama eşi tarafından bu hususta engellenen bir bayanım yaşım 23 şimdi ben bu saatten sonra belediyenin açtığı kurslara gitsem öğrenebilir miyim dikişi nakışı mesela pikocu olarak çalışabilir miyim kursiyer bi kız bana 2 yıl üst üste bu kurslara gidip 2 sertifika alınca hocalık yapılabileceğini söyledi doğrumu acaba bilenler bana açıklayabilir mi

selam kızlar ben çalışma isteği olan ama eşi tarafından bu hususta engellenen bir bayanım yaşım 23 şimdi ben bu saatten sonra belediyenin açtığı kurslara gitsem öğrenebilir miyim dikişi nakışı mesela pikocu olarak çalışabilir miyim kursiyer bi kız bana 2 yıl üst üste bu kurslara gidip 2 sertifika alınca hocalık yapılabileceğini söyledi doğrumu acaba bilenler bana açıklayabilir mi

Evet haticetül kübra arkadaşın doğru söylemiş.Belli bir saati doldurunca hocalık yapabiliyorsun bunu bende duymuştum.Öğrenme konusuna gelince tabiki öğrenebilirsin öğrenmenin yaşı yoktur bence.İnsan istedikten sonrayerimseniben Bence git derim kurslaraa.s

mrb canim ben dikisciyim yasim 22 ,bu meslegi meslek lisesine gitmistim orda ogrendim,normalde elim yatkin dikis isine ,evlendm fransaya geldim burda kendime is yeri actim tum dikis degilde tamir isleri yapiyorum tabi tum dikis yapmasinida biliyorum ,insan yaptikca ogrendikce ,daha cok biseyler yapasi geliyo
bencede ogrenmenin yasi yoktur ve sen kac yasindasinki daha ogrenimiceksin,turkiyedeki kurslari falan tam bilmiyorum ama elinde firsat varsa git derim,artik bu zamandan sonra dikis daha zevkli olmaya basladi ,hep ev esyalari ceyizler dekorlar falan
ben evimize bayo takimi yapmistim canim bakmak istersen ,belki dahada cok heveslenirsin :))
http://www.kadinlarkulubu.com/banyo-ve-klozet-takimim-t144137/index.html?t=144137

kızlar emeğinize sağlık sayfaları keyifle okudum ben de yeni bir dikiş makinesi aldım inşallah güzel paylaşimlar yaparım burada baya fikirler verdi
denizyıldızı canım dikişe devam

merhabalar, halk eğitimin açmış olduğu dikiş kursuna gidiyorum, inanın dikiş dikmek çok zor yetenek ve kabiliyet sabır isteyen bölüm ben alışdım çok güzel iki etek pantolon leopar kumaşdan elbise gömlek kalıp üzerinde çalışdım ve dikdim giyinmeyi seven biriyim varsa kalıp bana gönderirseniz sevinirim arkadaşlar.... mutlu ve başarılı hayat diliyorum...

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ben terzilik yapıyorum evimde animasyon kıyafetleri dikiyorum mesala şu an palyaço kıyafeti dikiyorum yaptıklarımı bende sizlerle paylaşmak istiyorum ama nasıl fotoğraf konuluyor bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Back