• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikiş bölümü

hadi gözün aydın denizyıldızı en sonunda yaptın.başardın ya şimdi daha da azim gelir sana. yanlış olsa bile üzülme tekrar dik başarırsın.

vallahi ben bu aralar bilgisayarı bile açamıyorum.dikiş işine ara verdim.ufak tefek tamir yapıyorum.ama bu aralar arkadaşımın kızına bir elbise dikicem dikince fotoyu bir atayım buraya bakalım.

mrb arkadaşlar.bana göğüs kalıbı lazım elbise için.hani gelinliklerde göğüs kısmı üç parçalı ve göğsü tam oturuyor ya işte o kalıp lazım ama bulamıorum.nasıl keseceğimede kafam bir türlü basmadı.yardımaa ihtiyacım var...

bir kaç ay önce arkadaşımın kızına bu elbiseyi diktim.modeli o çizdi.yanlız askıları ip askıya çevrilecek böyle olmadığına karar verdik.bakalım beğenecekmisiniz.

Eklentiler

• $Görüntü0295.jpg
    $Görüntü0295.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 130
evet bende terkediyordum bak nerdeyse.bugün bir açayım dedim yazmışsın.sen bir şeyler dikmeye devam ediyormusun.

kızlar eğer istanbuldaysanız,cumartesi günleri bakırköy pazarında çok güzel kumaşlar var.parça kumaşlar inanılmazz ucuz..bir bakın derim ben:))

kızlar oturdugum yerde feciii terzilik rovaşta..çarşı yok çünkü:1:ben dahil paraları döküyoruz anlıyacağınız terzilere.. ama eşiminde desteğiyle hırs yaptım önce evde başladım dikişe şimdilik gömlek ve etek diktim..ama ben bunun eğitimini almak ve terzilik yapmak istiyorum çok güzel bir makinem var BERNINA dan..eşimde halk eğitime gitmemi destekliyo.. ancak ben burda dergilerinden kalıp çıkarmak istemiyorum..kendim dilediğim modelin kalıbını çıkarabileyim istiyorum.. okadar gelişmek istiyorum..dünde bir siteden tamda dikmek istediğim modelleri gördüm ve ekledim sizinle paylaşmak istedim..inşallah hedefime en kısa sürede ulaşırım ozamanda ayrı bir forum açıp sizinle diktiklerimi paylaşabilirim TERZİ CİMCİME OLARAK....:1::1::3::3::3::3: $DERIN-GOGUS-DEKOLTELI-COK-SEKSI-ELBISE__41444564_0.jpg $2.jpg $JAPON-STYLE-BAYAN-IKI-RENKLI-SIFON-BLUZ-KARGOSUZ__44173789_0.jpg $TUTULU-ELBISE-TASARIM-KARGO-UCRETSIZ-KEMER-DAHIL__44183212_0.jpg $TOKYO-FASHION-TRUVAKAR-KOL-NAKISLI-DANTEL-ELBISE__44254370_1.jpg $JAPON-STYLE-VICTORIAN-DANTEL-ELBISE-KARGOSUZZ__43660966_1.jpg
HARİKALAR AMA YAAA tam benlik birde prova mankeni aldımmı tamamdır....

Marhaba Arkadaşlar,
Elinde Burda Mayıs 2010 sayısı olan ve elinden çıkarmak isteyen var mı? Varsa belli bir ücret karşılığı derginize talibim, hatta fotokopisine bile razıyım :) teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Back