- Konu Sahibi BenDenizYildizi
kalıp çıkartmakla ilgili temel bilginiz varsa ilerletmek için biraz bilgi buldum.ismekin modelistlik kitabı ve kız meslek lisesi giyim bölümünün e kitapları belki yardımı olur ilgilenen varsa yardımcı olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalıp çıkartmakla ilgili temel bilginiz varsa ilerletmek için biraz bilgi buldum.ismekin modelistlik kitabı ve kız meslek lisesi giyim bölümünün e kitapları belki yardımı olur ilgilenen varsa yardımcı olurum
merhaba
ben 38-40 beden kot elbise kalıbı istiyorum
modelierkek yaka, boydan etekleri hafif çan,dizaltı,önden düğmeli olan elbise modelime kalıp arıyorum.Eğer arkadaşların elinde mevcutsa bana resimli bilgi göndermelerini rica ediyorum.varsa kalıbın resmi.saygılar
neyse herkes için kolaylık olsun megep diye aratıp giyim bölümünün modüllerinden(ders notları)indirebilirsiniz ya da ismek modelistlik kitabı diye arayın.ikisi de yardımcı olur ayrıntılı resimlerden kalıp çıkarabilirseniz güzel bir site de buldum özelden bilgi veririm meraklısına