Dikiş bölümü

deniz yıldızı aldım sonunda makinemi.en son gönderdiğin küçük çantadan yapacağım en kısa zamanda.ama dün farkettim ki güzel kumaş bulmak çok zor

ben dikişi bilmeyen biriydim ama burda dergisinden hem patron çıkarmayı hemde dikiş dikmeyi öğrendim insan başardıkça ürettikçe haz alıyor elinize sağlık denizyıldızı sizi takip ediyorum

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

selamlar.Ben de yeni dikiş makinesi aldım.Aslında acemiyim,ama kendi çapımda oyalanmak istiyorum.Bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.HOŞÇAKALIN

sevgili denizyıldızı halk eğitimde 7 yıl dikiş ve el sanatları öğretmenliği yaptım okadar sıkılmıştımki dikişten uzun zamandır dikişe olan ilgimi kaybetmiştim ama o kadar hoş paylaşımlarda bulunmuşsunki yeniden dikiş makinamı ortaya çıkarma zamanım gelmiş bana bunu hatırlattın teşekkür ederim köşenin takipcisiyim yine geleceğim :)
sevgiyle kal...a.s.

Ben teşekkür ederim sergüzeşt güzel sözlerin için.Negüzel iyiki burayı açmışım tekrar dikiş makinanı ortaya çıkarmışsın.Aslında bende çok önceleri dikiş dikiyordum ama artık dikmeye dikmeye unuttum.Bu sene bende halk eğitiminin dikiş bölümüne gitmeyi düşünüyorm.Sevgiler:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…