Dikey süpürge kullananlar yardım

Seul098

Az insan, çok huzur
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
3.400
5.965
88
Merhaba.süpürgem bozuldu.motorunu değiştirmek için vereceğim parayla dikey süpürge almak istiyorum ancak hiç kullanmadım.hangi model iyidir?
Ya da dikey süpürge almak yerine motoru mu değiştirsem iyi olur?artıları eksileri ne olur bilemiyorum.

Pratik olduğu için senelerdir kullanırım. En son Fakir’in son modelini aldım ama hiç beğenmedim.
Toplamda 5-6 tane eskitmişimdir sanırım.
Bundan sonrasında kesinlikle dyson alacağım, arkadaşımda gördüm gerçekten farkı hissediliyor.

ben dyson aldım çok memnunum. temizlik epey kolaylaştı. genelde temizliği eşim yaptığı için o araştırdı. iyiki almışız diyorum, ben bile temizlik yapar oldum.

Ben de şurdan ilişeyim. Dublex eve şarjlı dyson olur mu şarj ömrü kısa ya ev büyük. Dyson Kullananlar model de yazabilir mi rica etsem

Bende robotla dikey süpürge arasinda gidip geliyorum, ancak gecen gün dikey süpürgeyi deneme firsatim oldu; süpürgeden cikan hava direk insanin yüzüne vuruyor ve cok rahatsiz edici, simdi burada bu Kadar kisi memnuniyet belirtince acaba dedim ben mi süpürgeyi kullanamadim. Bu arada süpürge Dyson du.

Yanlardan çıkıyor aslında, yüzünüze nasıl vurdu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…