Dik oturamayan var mı

korseler kasları zayıflatıyomus ama şekerim. ilerleme durumuna gore kullanılması gerekır . bunun içinde korse almadan doktora danışmalı bence .
en guzelı sık sık cevrendekılerın senı uyarması kendının dıkkat etmesı ve duzenlı destekleyici hareketler.
bendede kamburluk eğilimi var 8-9 saat pc basında calısmantan ne yazık ki
ben sık sık gerınıyorum ellerımı ensembe bırleştırıp arkaya dogru gerınıyorum. bı dr demıstı

Bende dik duramıyorum ya:S

Pilates yapın. Durus bozuklukları ıcın faydası olacagını dusunuyorum. Cunku heryerı calıstırıyor.

bende kambur duranlardanım ne yazıkki...özellikle pc başında felaket....e öyle dura dura vücut alışıyor bu sefer dikte yürüyemiyorum...evet diğer sayfalarda gösterilen hareketler pilates hareketleri zaten....pilates yapınca gerçekten duruşu değişiyor insanın

pilates gerçekten çok işe yarıyor zaten arkadaşımızın eklediği fotoğraflardaki hareketler de pilates hareketleridir ebru şallı nın videolarını netten indirebilir ve evinizde yapabiirsiniz duruş düzelten daha uzun görünmeyi sağlayan çok güzel egzersizler var.

ben bi bi egzersiz biliyorum babam doktor o söyler hep dik oturundik oturun diye nasıl anlatımm

yere yüz üstü yatıosunuz ellerinizi yatarken arkadan kavuşturuosunuz yani rahat pozisyonunu yüzüstü yapıosunuz sonra kafanızı kaldırıosunuz arkaya doğru 10 a kadar sayıosunuz

kızlar pılates in işe yarayacagını dusunuyorum

Aa bende dik duramıyorum yaa :S
kamburum çıktı çıkıcak yani...
dik durmaya zorluyorum kendimi ama resmen iskelet sistemim çökmüş gibi oluyor bazenn her bi tarafım ağrıyor...

Baston yutmuş gibi duruyorum desem yalan olmaz.kaydirigubbakcemile3Bu boyla kambur kambur geziyor olmam lazımdı belki,ama dik yürür,dik otururum her an.O yüzden de sırt ağrım olmaz hiç.zemuszemus Alışkanlık haline getirin ,başlarda zorlanırsınız ,ama sonra asla kambur durmazsınız.

Baston yutmuş gibi duruyorum desem yalan olmaz.kaydirigubbakcemile3Bu boyla kambur kambur geziyor olmam lazımdı belki,ama dik yürür,dik otururum her an.O yüzden de sırt ağrım olmaz hiç.zemuszemus Alışkanlık haline getirin ,başlarda zorlanırsınız ,ama sonra asla kambur durmazsınız.

işte nasıl alıştırıcaz kendimizi sorun orda:)))

işte nasıl alıştırıcaz kendimizi sorun orda:)))

Evde aileniz,dışarda da arkadaşlarınız sürekli uyarsın sizi.Görev verin onlara.Ben kaç kişiyi bu alışkanlıklarından kurtardım bu yöntemle.:teselli:

Beni sürekli uyarırlar hatta bazen annem sırtıma vurur dik dur diyekafamçokkarıştı

ben eskiden kambur yürürmüşüm başımı da eğerdim aşağıya ne kadar güvensiz bi yürüyüşmüş ama bilmiyorum böyle yürüdüğümü dikkat etmemişim sonra bana annemle bi arkadaşım dedi aynada bi baktım kendime uff ne kadar kötü bi görüntü bütün güzeliiğimi arka plana atıyor resmen ve yürüyüş çok önemlidir ama dikkat etmemişim göğüslerim dolgundur 85 90 takarım çok öne çıkmasınlar diye öyle yürümüşüm anlaşılan ama çok kötü görünüyor göğüslerimi felan dinlemedim dedim herkes silikon taktırıyor büyütmek için ben olanı saklıyorum göğsümü gere gere yürüdüm artık şimdi dik yürüyorum başımı da kaldırıyorum tam kendine güvenli bi yürüyüş ve güveniyorum da artık kendinize hatırlatın başkaları olmadığı zaman bakın etrafınıza herkes nasıl dik yürüyor sizde dik yürüyün evdeyken de otururkende dik oturun hem öyle gerçekten daha güzel duruyor dimdik oturun vücudunuz felan daha güzel görünüyor bu yönünü düşünün güzelliğinize düşkünseniz dik oturmaya başlarsınızopuyorumnanaktan

banada dik yürüyorum diye kızıyolar :bbo:
önyargıyla bakıldığında baya dikdatör havam vardır çekinirler genelde benden
kasıntı falan derler baştan ama sonra tanıdıkça nasıl biri olduğumu anlarlar
genelde zaten ergenlik çağlarında falan genç kızlar göğüslerinden utandıkları için kambur yürüyolar

banada dik yürüyorum diye kızıyolar :bbo:
önyargıyla bakıldığında baya dikdatör havam vardır çekinirler genelde benden
kasıntı falan derler baştan ama sonra tanıdıkça nasıl biri olduğumu anlarlar
genelde zaten ergenlik çağlarında falan genç kızlar göğüslerinden utandıkları için kambur yürüyolar

aynen benim içinde aynılarını derler ne kadar havalı kıza baksana vb. ...insanların tanımadan boyle dusunmeleri cok uzucu :KK43:

canım medikalcilerde filan dik durmayı sağlayan korseler var
bir ay filan kullanıyorsun
bende de var o sorun
ben almayı düşünüyorum
kardeşim sağlıkçı o önerdi bana da
ben dik yürüyünce kendimi çok kasıntı sanıyorum ya
ama alışkanlık oldu artık bende dik oturamıyorumyürürken dik yürümeye çalışıyorum
ama bazen bi bakmışım yine kamburlaşmışım
bir ay filan kullanıyormuşsun o korseyi
çok işe yarıyormuş
göğüsleri filan bile dik gösteriyormuş
bir ay sonra vücut alışıyormuş zaten
medikalcilerde filan bulabilirsin

Imageshack - korse

bu şekilde birşey..ama kıyafet altından filan hiç belli olmuyormuş..
açıklaması da şöyle;

Postrex: Duruş bozukluğunda kişinin dik durmasına yardımcı olmak maksatlı kullanılır. Koltuk altındaki çektirmeleri sayesinde kişeye dik durmayı hatırlatır. Ilıksuda balenleri çıkarılarak cırtları kapalı iken yıkanabilir ısıya maruz kalmadan sererek kurutulur.

canım medikalcilerde filan dik durmayı sağlayan korseler var
bir ay filan kullanıyorsun
bende de var o sorun
ben almayı düşünüyorum
kardeşim sağlıkçı o önerdi bana da
ben dik yürüyünce kendimi çok kasıntı sanıyorum ya
ama alışkanlık oldu artık bende dik oturamıyorumyürürken dik yürümeye çalışıyorum
ama bazen bi bakmışım yine kamburlaşmışım
bir ay filan kullanıyormuşsun o korseyi
çok işe yarıyormuş
göğüsleri filan bile dik gösteriyormuş
bir ay sonra vücut alışıyormuş zaten
medikalcilerde filan bulabilirsin

cnm ben onun zararlı olduğunu okudum bi yerde ama nerde hatırlamıyorum önce iyice araştır dr git ileri derece de kamburluk varsa öyle tak kendi halletmeye çalış. belki zararlı değildir yanlış bi bilgidir ama ne olur olmaz ben söyleyeyim de...

yok cnm ya ileri derecede değil
yani kendimi sıksam alışıcam ama
bazen dimdik duruyorum sonra bi bakmışım kendiliğimden kambur duruyorum
işte bu korse onu engelliyormuş
zamalada vücut alışıyormuş
zararlı olduğunu bilmiyordum ben
doktora sormak lazım

eğer zararı yoksa ben de almak isterim. ben de farkında olmadan kambur durmaya başlıyorum bazen :KK43:

X