- 29 Ocak 2017
- 4.324
- 8.206
-
- Konu Sahibi inciitanesi
hoş geldin:)) kendinden bahseder misin en çok nerelerde vakit geçiriyorsun?Bende yapmayı düşünüyorum
Hemen yerimi alayım şurda seni yalnız bırakmayayım. Daha bugün kendime saat belirledim bu saatler dışında bakmayacağım diye. Sonra konunu gördüm bu bir işaret olmalıYEDİ GÜNLÜK DİJİTAL DETOKS
- GÜN: Telefonunuz gece yatakodasının dışında bırakın; bir çalar saat alın. Telefonunuzun sesini açıp, alarmını dışarıdan duyabileceğiniz şekilde ayarlayın. Buna tüm hafta devam edin.
- GÜN: Eve döndüğünüzde telefonunuzu merkezi bir noktaya bırakın. Kontrol etmeniz gerektiğinde telefonun bulunduğu yere gidin, onu yanınızda taşımayın.
- GÜN: İş e-mailınızı telefonunuzdan silin. Bunu yaptığınızı gerekli kişilere haber verin.
- GÜN: Akşam yemeği veya bir başka aktivite için evden çıkın ama telefonunuzu yanınıza almayın.
- GÜN: Telefonunuzu bütün gün uçak modunda tutun; sadece kullanmanız gerektiğinde bu moddan çıkarın.
- VE 7. GÜNLER: Topyekûn dijital detoks: Telefonunuzu kapatın ve cuma akşamı 19.00’dan pazartesi sabahı 08.00’a kadar açmayın.
Hoşgeldin :) nasılsın nasıl gidiyor hayatHemen yerimi alayım şurda seni yalnız bırakmayayım. Daha bugün kendime saat belirledim bu saatler dışında bakmayacağım diye. Sonra konunu gördüm bu bir işaret olmalı
Bıgün 5 saat oldu telefon süremHemen yerimi alayım şurda seni yalnız bırakmayayım. Daha bugün kendime saat belirledim bu saatler dışında bakmayacağım diye. Sonra konunu gördüm bu bir işaret olmalı
HoşbuldumHoşgeldin :) nasılsın nasıl gidiyor hayat
Yok benim o kadar olmuyor ama her boş vakitte elim gidiyor bağımlı gibiBıgün 5 saat oldu telefon sürem3ü geçmeme kararı aldım 3tr sabitleyince de 2e düşerim :) belli günler işten geldikten sonra telefona yatana kadar hiç bakmamayı da düşünüyorum
ben de uygulayamıyorum maalesef alıntıydı paylaştığımSelamlar, maddeleri katı buldum ancak bu detoksa ihtiyacım var. Kimler dijital detoksta? Motivasyon gerekli...