Siz bu tür bir örnek gördünüz diye herkes böyle olacak diye bir şey yok. Herkes çevresinde gördüğünden hareket etseydi... Neyse... Topiği "diğer kadınları taşlama topiği"ne çevirmemenizi rica ediyorum. Eğer amacınız bu kadarı aşağılayıp yorum yapmaksa "Diğer Kadınların İğrençlikleri" şeklinde bir başlık açıp yorumlarınızı yazabilirsiniz. Aldatılmadıysanız ya da herhangi bir şekilde Diğer Kadın olmadıysanız bu kadar kafanıza takmayın derim ben. Amacım "Vurun Kahpe'ye" olsaydı başka birileri gibi galeyana getirici bir üslupla konuşurdum.
Kimse kimseyi yargılayamaz, çünkü kimse günahsız değildir. Mevlana gibi biri ile "Ne olursan ol gel" diyorsa sizin veya bizim gibilerin "defol git" deme haddi yoktur.
İyi geceler hanımlar.
:) bak koteledigin yeri bi daha oku okypete'cigim. RICA EDERIM diyorum. tolerans gosteremeyecekseniz sizi bu topikten cikaririm demiyorum:)
kotelemek ne demek ayol:)
sevgili cicilibicili, konu sahibinin konuyu acmaktaki amaci cok acik ve net cumlelerle birkac postta aciklandi. istersen bunlari sana kopyalayayim. burda zaten amac 2. kadin denilen kadinlarin gelip kendilerini anlatmasi, bunu yaparken ister kendilerini aklamaya calisirlar ister karalamaya. konu sahibinin amaci onlara konusma sizlere de dinleme firsati vermek. ama dinlememekte ozgursunuz. hickimse dinlemek zorunda degil, o zaman okumazsiniz. sadece saldirmayalim, hakaret etmeyelim ki diyecekleri nedir ogrenebilelim. 2. kadin yanlisi gibi konusmak ne demek ki? rica ederim tolerans gosteremeyceksek bu topikten cikalim. kimse mecbur degil okuyup yorumlamaya.
ha pardon,,,, rica ederim sözü, konunca ,siz toleranssızsanız bu topikten çıkın,anlam olarak farkediyor galiba..öylemi. bir bakayımCADIARZU..:) bak koteledigin yeri bi daha oku okypete'cigim. RICA EDERIM diyorum. tolerans gosteremeyecekseniz sizi bu topikten cikaririm demiyorum:)
ya bız ne zaman 2. kadınlar anlar dınler moduna gırdık. bu şimdı ılerı göruş mu oluyor. bakın bızler kadınız, bır gururumuz, bır onurumuz var. bız bırer anne adayıyız, çocuklarımıza bunları mı ögretıcez. Allah yazmasın 2. kadını anlayan bır annenın çocugu sızce ne yapar. yapmayın rıca ederım. boyle bırşey olamaz. zaten çok saçma bır topık.
ya bız ne zaman 2. kadınlar anlar dınler moduna gırdık. bu şimdı ılerı göruş mu oluyor. bakın bızler kadınız, bır gururumuz, bır onurumuz var. bız bırer anne adayıyız, çocuklarımıza bunları mı ögretıcez. Allah yazmasın 2. kadını anlayan bır annenın çocugu sızce ne yapar. yapmayın rıca ederım. boyle bırşey olamaz. zaten çok saçma bır topık.
gulkurusu topigi sacma buluyorsan yazmazsin, okumazsin seni zorlayan kimse yok umarim.
bak bu dedigini anliyorum. 2. kadini dinlemem diyosun. tabii dinlemezsin istemezsen, senin en dogal hakkin. ama baskalarina da bu baskiyi yapmak dogru mu? ben de hamileyim, anne olacagim. sen dinlemeyi reddediyorsun ben etmiyorum diye sen benden daha mi iyi bir anne olacaksin yani? gercekten mi? senin cocugun benimkinden daha mi ahlakli olacak? bak yine haksizlik ediyorsun. cok kirici gercekten koyu olarak isaretledigim yer. bir kez daha ayip ettin bu seferki daha buyuk.
benim artik diyecek sozum maalesef kalmadi bunun uzerine. gercekten cok uzucu.
hahaha. ozur dilerim, baska bir forumda bunu kullaniyoruz surekli. alintilamak demek istedim:)
ben kısa bır süreliğinede olsa 2 kadın olmuşum.senağlamasenağlama
hayatta bu rolumde varmış.oynadım .
henuz tekmeyı basamadım malesef..senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?