Diger actigim konu yerine cevap gelmiyor ama buraya acilan konular cok ilgililer var bu yuzden actim😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim bunlar evde yapılacak şeyler değil daha da kötü hale getirme.
Git bir işe gir, boşver ne derlerse desinler. 1 2 ay sık dişini paranı kazan. Kendinle barışık olmadığını belli etmezsen kimse üstüne gelmez. Yüzünle ilgili birşey dedikleri zaman gül geç. Sonra git bir uzmanda yaptır tedavileri. Kurtulmak için bu kadarına değer bence ağlayıp sızlanmaktansa.

Denicem kendimi toparlayip insanlarin dediklerini duymadan denicem

Burda hicbisey gozukmuyor su an net crkmek icin musait degilim ama ne kadsr kotu oldugunu size gostercem ozellikle disarda guneste cok kotu evdeyken o kadsr gozume batmiyor belkide hep evde oldugumdan alismisimdir

Eklentiler

• IMAG0239.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 444
  • IMAG0239.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 437
Bak şuan yüzünü dert ediyorsun bu kadar düşünürsen ve kafayı takarsan ruh sağlığında bozulacak oturduğun yerden kimse para vermez calisman şart çalış ki istediğin şeyi yaptır

Burda hicbisey gozukmuyor su an net crkmek icin musait degilim ama ne kadsr kotu oldugunu size gostercem ozellikle disarda guneste cok kotu evdeyken o kadsr gozume batmiyor belkide hep evde oldugumdan alismisimdir
Ben çok önemli bir sorun göremedim çukurlar falan gözükmüyor ama biraz renk eşitsizliği var gibi

Ayrıca fotoğrafında çok güzel bir kız gördüm o gözlerrr özgüven sorunun olabilir mi ya da seni kıskanıyor olanlar senin özgüvenini zedelemiş olabilir mi

Aynen ya gerçekten güzel kız. Bence cildi çok dikkat çekmez bu güzelliğin yanında

Bi gozlerimi begeniyorum zaten yesil renk oda valla bilmiyorum kardeslerim benimle dalga geciyo surekli bide erkek yani erkek kardeslerim kiz kardesimde yok ablamda onlar erkek gozuyle beni cirkin buluyo bende uzuluyorum ister istemez

Bi gozlerimi begeniyorum zaten yesil renk oda valla bilmiyorum kardeslerim benimle dalga geciyo surekli bide erkek yani erkek kardeslerim kiz kardesimde yok ablamda onlar erkek gozuyle beni cirkin buluyo bende uzuluyorum ister istemez
Anacım sen çalışmaya başla ilk psikoloğa git bu ne böyle kendine baksın onlar... sonra güzelliğine odaklanırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…