- Konu Sahibi Aysegulcrk
-
Cok imrendim size açıkcası..:) benim derdim sivilceden çok yüzüm hep kırmızı ve lekeler var deri altına islemis onlardan cekiniyorum ilerde evlenebilir miyim bu sekilde diyorum canımı sıkıyor ama haklısınız Allah baska dert vermesin bizimki lükse giriyor34 yaşındayım hala sivilcelerim var azımsanmayacak derecede, hatta görüntülü konuşurken annem de der, yüzün yine çok kötü olmuş diye. Eşim der yine çoğalmış seninkiler diye. 1 gün bile bunu dert etmedim. Allah başka dert vermesin. Tabiki sizi rahatsız eden şeyler vardır inanıyorum ama biraz fazla abartılı geldi bana Sokağa çıkamıyorum , işe giremiyorum lafları. Diğer arkadaşlarında dediği gibi önce psikoloğa sonra da dermatoloğa görünmenizi tavsiye ederim.
Cok imrendim size açıkcası..:) benim derdim sivilceden çok yüzüm hep kırmızı ve lekeler var deri altına islemis onlardan cekiniyorum ilerde evlenebilir miyim bu sekilde diyorum canımı sıkıyor ama haklısınız Allah baska dert vermesin bizimki lükse giriyor
tesekkür ederim ama derim o kadar ince ki zaten kalınlassın diye dua ediyorum resmen.. Soyucu bi ürün kullanmam imkansız dermapen yaptırdım 1 seans daha fazla gidemedim cünkü dahada inceliyordu geri donusu olmayacakti..Benim de derim kalınlaşmış alın bölgemde, doktor tre-krem diye bi krem verdi. Cildi soyup, lekeleri azaltıyor. SGK karşılamıyor 80 küsür tl ye aldım 1.5 ay önce. Bi araştırın , danışın isterseniz.
tesekkür ederim ama derim o kadar ince ki zaten kalınlassın diye dua ediyorum resmen.. Soyucu bi ürün kullanmam imkansız dermapen yaptırdım 1 seans daha fazla gidemedim cünkü dahada inceliyordu geri donusu olmayacakti..
çok teşekkür ederim o sizin kalbinizin güzelligiAnladım. Allah gönlünüze göre versin inşallah , nasıl bir sonuç istiyorsanız tez vakitte ona kavuştursunAma bence dili bu kadar tatlı olan insan zaten güzeldir
çok teşekkür ederim o sizin kalbinizin güzelligiumarım sizde cok güzel sonuclar alırsınız
Zaten burnum buyuk gozlerim bi degisik
Cook çirkin bir yorum bu.İzelin ki gibi degil oyle olsaydi su an evdekilerin yuzune bile bakamazdim
nerden gördünüz ben göremedimSana birşey söyleyeyim mi? Gerçekten çok masum, etkileyici bir güzelliğin var.
bende yaralar olmuştu ama böyle çizik 1-2 yerde oldu onlarda iz kaldı. Güvenilir bir yerde mi yaptırdınızMerhaba bende dermapen yaptirdim ama cildimde çizikler olustu. Gecici mi acaba tek seans yaptirdim su an iz kalacak diye cok korkuyorum Eki Görüntüle 2595579
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?