Dibine kadar dram kokan bir kitap arıyorum.

alıyım ablacım ben bunu biraz bakdım şimdi aşırı yoğun duygu seli var kitapta belli
kalbim sıkışır ama okumak istiyorum
insanlar ne acılar yaşıyor hayatta
:KK43:

Kalp krizi gecirecek kadar yoğun değil merak etme :KK1:

kzım ne yapacan dramı :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
şimdi okuduğum kitap dram ama ağlatmıyor çook akıcı beyaz zakkum janet fitch

Anna Karenina ya da Rüzgar Gibi Geçti'yi düşünebilirsin.Tabi ikisi de ebatları itibariyle sabır istiyor ama drama sağlam gömülürsün böylece...

niye bu kadar dram istiyorsun..gülmek varken,herkes acının dipine vuran kitaplar yazmış bende seni güldürecek bir kitap yazayım ...PUCCA nın maceraları :)

Naşide Gökbudak - Perina' nın Hikayesi ( bir solukta okudum )

Maeve Binchy- Geri döneceksin

arkadaşlar; buram buram dram kokan, beni de içine alabilecek, sürükleyici bir dramdan bahsediyorum. en çok satan filan olmasına gerek yok. her türe açığım. ama çok da basit olmasın lütfen. özellikle kitap kurtlarının tavsiyelerini merak ediyorum. bildiğiniz, okuduğunu, sizi derinden etkileyen bir kitap var ise paylaşımlarınızı beklemekteyim. :KK16:
nedengül

Kesinlikle sana önerilerim Khaled Hosseine'den olacaktır.O adamın bütün kitapları buram buram dram kokar :) Uçurtma Avcısı,Bin Muhteşem Güneş hepsi harika kitaplardır.Özellikle Bin Muhteşem Güneşteki dram hakikaten anlatılması güç okuman gerekir eğer okumadıysan tabi ki :)

Dram okuyucusu olmadıgım için "dibine kadar" beklentisine uyar mı bilmiyorum ama Ayşe Başak Kaban' ın "Ben Kendim Ve Bergen" diye bir kitabı var. Küçük küçük dram hikayelerden olusuyor. Bana bir tv programında bizzat kendisi imzalayıp vermişti. Farklı bir kitap ve sanırım hoşunuza gider.

Oğullar ve Rencide Ruhlar - Alper Canıgüz

- 5 yaşında bir çocuğun dibine kadar dramı =)

Kızım Olmadan Asla - Betty Mahmudi (yaşanmış gerçek bir hikayedir ve çok fazla kitap okurum bu kitap okuduğum en iyi kitaptı şiddetle tavsiye ederim)
Çalınmış Hayat - Jaycee Dugard (buda yaşanmış gerçek bir hikayedir beni çok etkilemişti)

Küçük Arı.Çok sarsıcı bir hikaye.gerçek yaşam öyküsü...

Angelanın Külleri de dibine kadar dram doludur.O da gerçek yaşam öyküsü.

Son düzenleme:
Kesinlikle sana önerilerim Khaled Hosseine'den olacaktır.O adamın bütün kitapları buram buram dram kokar :) Uçurtma Avcısı,Bin Muhteşem Güneş hepsi harika kitaplardır.Özellikle Bin Muhteşem Güneşteki dram hakikaten anlatılması güç okuman gerekir eğer okumadıysan tabi ki :)

Konu Afganistan olunca dramdan bol ne bulunabilir ki öyle değil mi?Arap coğrafyası=dram zaten...

X