- 3 Şubat 2015
- 22
- 9
-
- Konu Sahibi BeautifulKiller
Ben adet düzensizliği ve hafif kıllanma yüzünden doktora gittim. Bana bu ilacı verdi ve adetimin başladığında başlamamı söyledi benim de adedim dün başladı bendw gece yatmadan içtim bugün bir arkadaşımla konuştum doktor onada vermiş bu ilaçtan ama ona 3.günü başlamasını söylemiş ben ilk günü başladım acaba sakıncası var mı yan etkisi artarmı lütfenn yardımcı olun(
Ne koruyuculuğu?Adetin ilk 5 gününde başlanabilir en iyisi ilk günü başlamaktır. (Koruyucu olması açısından )
Ne koruyuculuğu?
Evet 99luyum ama hafif kıllanma da var yani ilerde sorun olur diye verdiYa sen 99 doğumlu musun konu sahibi ? Eğerooyleyse zaten normal adet düzensizliği sende
Yok canım evli değilimevli isen gebelikten korunma canım
Cnm dikkat et ama bnde senin yaslarindayken kullanmaya basladim sonu gelmiyor.hem de kisir yapiyor diye duydum dogrululk payi nedir bilmemEvet 99luyum ama hafif kıllanma da var yani ilerde sorun olur diye verdi
Kıllanma arttımı sizde??Cnm dikkat et ama bnde senin yaslarindayken kullanmaya basladim sonu gelmiyor.hem de kisir yapiyor diye duydum dogrululk payi nedir bilmem
Pko yok tavsiyen için teşekkürler her akşam 10da içicemMerhabalar ben 4.gün başladım sanırım . Size tavsiyem gece uyumadan önce için acıktırıp kilo aldırmasın uzun süreli kullanmayın ben 6 ay kullanmıştım rahmi güzel temizliyor . PKO varsa yenileyebilir ama haberiniz olsun.