Diana 35 hakkında

borderline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
98
0
86
Bursa
Merhaba arkadaşlar,
Ben 20 yaşındayım ve malesef adet düzensizliğim var mesala 2 3 ayda bir geliyor ve kahverengi akıntım çok oluyor.Busebeble bir kadın hastalıkları doktoruna gittim ve yapılan testlerde hormonumun çok yüksek olduğunu belirtti ve tedavi olarak 1 sene boyunca diana 35 verdi ve annemle görüştüğümde biraz kafamı kurcaladı işte sen bekarsın birde kilo aldırıyormuş yanii bunu kullanmam sizcede gerçekten zararlımı ? 2 hafta oldu fakat ben hala kullanmıyorum sizce ne yapmalıyım ? :26:

ben yurtdışında bir doktor programında diane 35 iyi bir hap olmadığını söylenmişti,gerekirse başka hap yazdır,yinede ne kadar doğru bilmiyorum,benim de senin yaşında kızım var,sadece bunu söylemek istedim...

ben yurtdışında bir doktor programında diane 35 iyi bir hap olmadığını söylenmişti,gerekirse başka hap yazdır,yinede ne kadar doğru bilmiyorum,benim de senin yaşında kızım var,sadece bunu söylemek istedim...

Anlayamadığım ben devlete gitmiyorum düzgün kontrol edilmiyor diye dünya para veriyorum kontrol olucam diye bu nasıl bişey madem düzgün bir ilaç değil neden yazıyor çok sinir bozucu sanırım 2. bir doktora daha gitmem gerekiyor:2:

ben 3 farklı doktora gittim üçü de aynı ilacı verdi. iyi bir hap mıdır değil mi bilemem uzmanı değilim ancak şikayetlerim hapı kullandıktan sonra yok oldu. bence doktor veriyorsa vardır bir bildiği. kilo aldırıyor vs deniyor ancak bu bünyeden bünyeye değişen bir etki olabilir. benim kilo alamama sorunum var. 6 ay diane kullandım üzerine biraz da kilo verdim hatta. yani konu hastalık değil "hasta" durumu. kişiye göre sonuç da değişiyor benim anladığım..

Son düzenleme:
kilodan dolayı değil benim demek istediğim,test yapılmış doğum kontrol hapı kullanan kadınlara,en çok bu hapı kullanan kadınlarda meme kanseri riski daha yüksekmiş,yine diyorum ne kadarı doğru,ben sadece televizyondan duydum,şimdiye kadarda hiç bir doktora da sormadım.....bence öyle söylemişlerse vardır bir bildikleri....bu ismi duyduktan sonra ne kızıma nede kendim kullanırım sadece bildiklerimi aktarmak istedim....

Merhaba arkadaşlar,
Ben 20 yaşındayım ve malesef adet düzensizliğim var mesala 2 3 ayda bir geliyor ve kahverengi akıntım çok oluyor.Busebeble bir kadın hastalıkları doktoruna gittim ve yapılan testlerde hormonumun çok yüksek olduğunu belirtti ve tedavi olarak 1 sene boyunca diana 35 verdi ve annemle görüştüğümde biraz kafamı kurcaladı işte sen bekarsın birde kilo aldırıyormuş yanii bunu kullanmam sizcede gerçekten zararlımı ? 2 hafta oldu fakat ben hala kullanmıyorum sizce ne yapmalıyım ? :26:
Bende kahverengi bazende kırmızı geliyor bazende yapış yapış ama hiç aldırmıyorum....

Merhaba arkadaşlar,

benim de adet düzensizliğim vardı ve tam 90 kiloydum.prolaktin hormonum yüksekmiş.bu hapı 6 ay kullandım.adetim düzene girince ben de kilo verebildim ve hatta 7 ayda 55 kiloya düştüm.evlenmeden 6 ay önce yine başladım kullanmaya.bıraktım ve ilk ay hamile kaldım.şu an emziriyorum.bırakıyım yine başlayacağım o hapa.gönlün ferah olsun...kendi adıma tabii

Back