- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Tabi mezun olabilecek durumda ve staj hariç tüm yükümlülükleri yerine getirmiş bir Myo 2. sınıf öğrencisi de başvurabilir.
(alıntıdır)
kızlar bu doğru mu yani henüz mezun olmamamış bir myo öğrencisi dgs'ye girebilir mi?
ösym'nin öğrenci işleri sayfasında dgs sınavı gözükmüyor, bu sene dgs olmayacak sanırım :26:
canım benim bildiğim sosyoloji aöf'dede var yani dgs gerekmiyor direk geçiş yapabilyosun tabi başka bi bölümü örgünden tamamlamak istiyosan dgs'ye gir mutlakaselam kızlar,
evet sınav takviminde gördüm dgs yi
benim bir sorum daha olacak :26:
ben aöf sosyal hizmetler 2.sınıftayım ve Allah izin verirse bu yaz mezun olacağım,
ama ben dikey geçiş yapıp aöf sosyolojiden devam etmek istiyorum,
dgs ye girmem gerekiyor mu benim yoksa başka bir işlem mi yapılıyor bunun için?
cuma günü bir arkadaşım senin dgs ye girmene gerek yok aöf bürosuna bir uğra sor dedi de :26:
bana bu konuda yardım edebilecek var mı:26:
en kısa zamanda aöf bürosuna uğrayacağım ama bu hafta fakültede finallerim başlıyor yoğun olacağım,
bir yandan da dikey geçiş olayını unutup atlamak istemiyorum
canım benim bildiğim sosyoloji aöf'dede var yani dgs gerekmiyor direk geçiş yapabilyosun tabi başka bi bölümü örgünden tamamlamak istiyosan dgs'ye gir mutlaka
evet canım sosyolojiyi aöf den tamamlamak istiyorum zaten örgünden değil,
ayyy nasıl sevindim şu an anlatamam yaa
pazartesi ilk işim aöf bürosuna gitmek olacak
teşekkür ederim canım
senin adına bende sevindim tatlım ama emin değilim ben sen mutlaka git aöf'e yani sosyoloji bölümünün olduğuna emin değilim varsa dgs kesinlikle gerekmiyo ama ondan eminim
başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?