• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dexter

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
altıncı sezonun ilk dört bölümü çok iyiyidi

heyecan gitgide artacak gibi gözüküyor.

Dün akşam 9.bölümü izledik..eşim dexter'ın bu sezonda çok amatörce eylemlerde bulunduğunu söylüyor,bana da biraz öyle geldi.kendini çok deşifre ediyor.biz şimdiden bu dizi nasıl biter diye senaryo yazıyoruz acaba yakalanır da idam mı edilir yoksa polis arkadaşları öğrendikleri halde bunu örtbas mı ederler :53::53:

adamlar müthiş senaryo yazıyorlar... oyuncularlada tam rollerinin adamları... bugünlerdeki en popüler dizim DEXTER......... nasıl sona erecek bende merak ediyorum... çünkü onunda minicik bir oğlu var... acaba nasıl bir son bekliyor bizim dexter'ı...............................

ben bu konuyu yeni gördüm... biz eşimle bu diziye başlamak için evlenmeyi beklemiştik.. şimdi 4 aydır izliyoruz, 4.sezonu bitirdik henüz. bu akşam 5.sezona başlayacağız, acayip seviyoruz evimizde dexterın bir posteri bile var :9::9: ama ben bu konuyu takip etmeyeyim, ilerde neler olacağını izlemeden bilmek istemem.. hepinize iyi seyirler dextercılaaaaaaaaaaar :46::46::46::46:

yeni sezona daha 9 ay var... 6, sezonun finali öldürdü beni... sizce ne olacak????? deb, dexter'a göz yumar mı??? tahminleriniz ne?????

yeni sezona daha 9 ay var... 6, sezonun finali öldürdü beni... sizce ne olacak????? deb, dexter'a göz yumar mı??? tahminleriniz ne?????

beklicez artık yapıcak bişi yok :1:
hiç tahmin edemiyorum göz yumar mı yummaz mı!

bu sezon çok heycanlı bitti yeni sezon eylüldeyse yandık nasıl beklenirki ? deb napar bilemiyorum aşık olarak belkide göz yumucak hadi bakalım :18:

Ay vakit bulamamıştım 2 dk oldu izleyeli Allahım super bıtırmısler yaa dondum kaldım resmennn ıste dızı dedıgın budur deb dexterı sevdıgı ıcın kesınlıkle goz yumucak ve bu yolda ona yardımcı bıle olabılecegını dusunuyorum fena ıkılı olmazlar hanııı:52::52:

Ay vakit bulamamıştım 2 dk oldu izleyeli Allahım super bıtırmısler yaa dondum kaldım resmennn ıste dızı dedıgın budur deb dexterı sevdıgı ıcın kesınlıkle goz yumucak ve bu yolda ona yardımcı bıle olabılecegını dusunuyorum fena ıkılı olmazlar hanııı:52::52:

üstünün yaptığına göz yumdu dextera da göz yumabilir olabilir yani :34:

7. sezon ne zaman başlıcak bilen var mı? :51:

aynen nette falanda bilgi yok bende merakla bekliyorum:52:

kızlar eylülün ilk haftası başlıyormuş,eşim ilk sezonundan beri takipçisi o yüzden iyi biliyor :34:

üstünün yaptığına göz yumdu dextera da göz yumabilir olabilir yani :34:

kızlar eylülün ilk haftası başlıyormuş,eşim ilk sezonundan beri takipçisi o yüzden iyi biliyor :34:

neeeeeeeeee eylülün ilk haftası mı pöfffffffffffff

İzlemek için sabırsızlanıyorum. :52::52::52::52:
Elimdeki 2 dizim bitsin de hemen başlayacağım buna.
3 sezonunu indirdim bile.
Eminim ki çok güzeldir.
Michael C. Hall'ü Six Feet Under'da izlememiş olsaydım Dexter'a bakmayacaktım hiç sanırım.
İyi ki SFU'ı izliyorum. :D

:31::31::31::31:

İzlemek için sabırsızlanıyorum. :52::52::52::52:
Elimdeki 2 dizim bitsin de hemen başlayacağım buna.
3 sezonunu indirdim bile.
Eminim ki çok güzeldir.
Michael C. Hall'ü Six Feet Under'da izlememiş olsaydım Dexter'a bakmayacaktım hiç sanırım.
İyi ki SFU'ı izliyorum. :D

:31::31::31::31:

Başlayınca kesinlikle bırakamayacaksın. Bugüne kadar kime tavsiye etsem kopamadı :D Eylül aynı sabırsızlıkla bekliyorum. Keşke bir kaç bölüm bıraksaydım da sonunu görmeseydim hemen. En heyecanlı yerinde bitti sezon:43:

Back
X