• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dexter

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7.sezon ilk bölüm gerçekten sezon finali gibi bi bölüm olmuş. Bakalım bundan sonrasında bol gerilimli bölümler bizi bekliyor sanırım :31:

O ne başlangıçtı öyle, heyecandan sabırsızlıktan öldüm resmen izlerken, bu sezon en efsanevi sezon olacak sanırım, hele 7. sezon'un ilk bölümü olay resmen :52:

O ne başlangıçtı öyle, heyecandan sabırsızlıktan öldüm resmen izlerken, bu sezon en efsanevi sezon olacak sanırım, hele 7. sezon'un ilk bölümü olay resmen :52:

Aynen ya süper bir sezon bizleri bekliyor :51:

Kesinlikle ya şöyle her hafta 3 bölüm birden yayınlasalar ne tatlı olurdu :17:

Kesinlikleee beklemek çok zor oluyor, Dex ile Debra'nın bundan sonraki akıbetini o kadar merak ediyorum ki :18:

Debranın takip edebileceğini düşünemiyor mu bu adam hala adam öldürme peşinde :1::1:

.................................................

Son düzenleme:
Heheh. Çok cool. :51::69:

tumblr_mbfjj2ATZ81qf7k72o1_500.jpg

dün akşam ikinci bölümü izledim
pek action yoktu
ama gelecek bölümlerin haberi vardı :34::34:

ne ilginç dimi? seri katilsin ve kızkardeşin bunu biliyor :52::52:

Yazılan mesajları okumuyorum spoiler var sanırım ama uyarı yok. :S

Ben 5. sezonu bitirdim dün. Üst üste 5 bölüm izledim. :O

4. sezon nasıl soluksuz izleniyorsa 5 de öyleydi. Çok ama çok çok güzeldi yaaa...
Michael C. Hall artık aşmış. Nasıl rol yapmaktır o! :53:
Julia Stiles nefisti Lumen rolünde.
Debra'ya bir kez daha hayran oldum. Dışardan sert, içten çok hassas. Canım benim. :69:

6ya ne zaman geçerim bilmem. Hiç bitmese şu dizi keşke. :69:

$jennifer-carpenter3.webp

ben bu sezon bayıldım Debraya :16::16:
o nasıl bir ağlamaktır çok tatlı :16:

arkadaşlar, bu diziyi ilk sezonlarını izlemeden izlemeye başlamıştım... sormak istediğim bu yeni bölümde o zenci polis kadın fbı'dan bir kutuyu açıyordu... Travis'in kan örneği gibi bir sürü lam üzerinde kan örnekleri olan kutuydu... olayı eski bir soruşturmayla birleştirecek ama o eski konu neydi bilen var mı?????????????

arkadaşlar, bu diziyi ilk sezonlarını izlemeden izlemeye başlamıştım... sormak istediğim bu yeni bölümde o zenci polis kadın fbı'dan bir kutuyu açıyordu... Travis'in kan örneği gibi bir sürü lam üzerinde kan örnekleri olan kutuydu... olayı eski bir soruşturmayla birleştirecek ama o eski konu neydi bilen var mı?????????????

liman koyu kasabıydı sanırım olayın adı.dexterın öldürdüğü insanların cesetlerini buldular denizde ama sezonun sonunda olay bir polisin üzerine kaldı.o polis de dexterın peşindeydi.lamları o bulmuştu dexterın evinde.eğer adam ölmeseydi ve lamları açığa çıkarsaydı dexter yanmıştı :) yani laguerta o dosyayı kurcalamaya başladı.

o zaman Laguerta'nın araştırması bir sonraki sezona damgasını vuracak... çünkü 8. sezon final sezonu olacak...tabii bu benim varsayımım.. çünkü senaryo o kadar şaşırtıcı oluyor ki ben yanlış varsayımdada bulunmuş olabilirim.... BitterKuzucuk tşk.....

Back
X