- 11 Ağustos 2015
- 333
- 284
- 41
cocuk yok canımm belkıde ondandır sıkıntımmHayir evli degilim :) hadi bakalim Allah kavustursun. Cocuk var mi tek isen canin ondan sıkıliyordur belki :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cocuk yok canımm belkıde ondandır sıkıntımmHayir evli degilim :) hadi bakalim Allah kavustursun. Cocuk var mi tek isen canin ondan sıkıliyordur belki :/
Illa yarismalardan olmuyorsa pro uyeligi oara vererek ol canim :) cok olmak istiyorsanOff ya ben pro olmam yemek bilmem birşey bilmem
Benim yerime de öde parayı
Allah nasip ederse olur insallah. Ama burasi var bizler varis her zaman burdayiz kafan estikce istediginde yaz :)cocuk yok canımm belkıde ondandır sıkıntımm
canın sagolsun kızçemmmmm :)))
Illa yarismalardan olmuyorsa pro uyeligi oara vererek ol canim :) cok olmak istiyorsan
Bak burdan bir arkadas taniyorum
Kiz sirf inadina pro uye olmuyor. Beni ne zaman gorse inat degil mi olmiycam diyor.
Imzasini degistiremiyor ya sirf sinir oldugundan ahaha
Inat etmis olmuyor inadina olmiycam diyor. Halbuki ol diye de israr etmiyorum ahahajajCanan beni pro yapiciiikkkk
O kırmızı görüntüyü seviyorum
Başka amacım yok valla
Neden olmuyor ki ?
Inat etmis olmuyor inadina olmiycam diyor. Halbuki ol diye de israr etmiyorum ahahajaj
Kiz prolugun onla ne alakasi var ahahhahaDedim valla
Mesaj sayım.
Beğeni sayım.
Kaç yıldır burda olduğum hepsi önemli etken
Cezalarımı saymazlarsa benden ala pro bulamazlar
Mune I lav yuuu beybişş
Hadi canım.Dedim valla
Mesaj sayım.
Beğeni sayım.
Kaç yıldır burda olduğum hepsi önemli etken
Cezalarımı saymazlarsa benden ala pro bulamazlar
Mune I lav yuuu beybişş
Yanıkgiller den en yanığı geldi gardaş
Nayünüz beyaa. Kızan ın birini uyuttum kaldı bir tane o bebeğine eziyet etmekle meşgul
N ile basliyo nickiii sulememmm yoksa koseye gecer dover beniAhahah kim ki o kulağıma söyle
Kaynak yapmaHadi canım.
8 sene
Tek ceza yok
En güçlü aday benim nihahaaa
Al bir gazoz iç yavrumBeni pro yapicak misin
Aramizda 1.nesil arkadaslar var senden onceee olmasi gerekiyo@catlakB. Sana sira gelene kadar oooooooHadi canım.
8 sene
Tek ceza yok
En güçlü aday benim nihahaaa
N ile basliyo nickiii sulememmm yoksa koseye gecer dover beni
Bir kahve sever bir gazoz ikram ediyorrAl bir gazoz iç yavrum
Son harfida a bilin bakalim kim bi aralar cok takiliyordunOzelden yaz
Aramızda kalsın marga Pro yapcam ya gazoz ilaçlıBir kahve sever bir gazoz ikram ediyorr