- 11 Ağustos 2015
- 333
- 284
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz prolugun onla ne alakasi var ahahhaha
Al bir gazoz iç yavrum
Aramizda 1.nesil arkadaslar var senden onceee olmasi gerekiyo@catlakB. Sana sira gelene kadar ooooooo
Yandi catlak o zamanAramızda kalsın marga Pro yapcam ya gazoz ilaçlı
Teee eskiden buralar dutluktu be.Aramizda 1.nesil arkadaslar var senden onceee olmasi gerekiyo@catlakB. Sana sira gelene kadar ooooooo
Canin cok yaniyor herhaldeee benimde tam tersi hic yanmazyarın agdaya gıtcem ya kabus kabus
Son harfida a bilin bakalim kim bi aralar cok takiliyordun
Teee eskiden buralar dutluktu be.
Tüp bebek vardı geldiydim bir daha da çıkamadım.
Sürdür çektir hepsi buyarın agdaya gıtcem ya kabus kabus
Ivet yani sohbet ettigin biriBen mi takılıyordum ?
Ilduktan sonra mi suruyoruz onu olmadan once miiiSürdür çektir hepsi bu
Emla krem al pahalı ama 5 ay yeter no acı no his
Yoktu ki birşey nerdeyse.Harbiden o zaman icerik daha mi azdi..
Mesela hangi bolumlerYoktu ki birşey nerdeyse.
Tüp bebek konuşulurdu. Sonra sonra her bölüm geldi.
Kaldırılan bölüm bile oldu.
Sürüyon sonra streç koyuyon oraya 1 saati his mis kalmıyor git ağda ya çık hepsi o.Ilduktan sonra mi suruyoruz onu olmadan once miii
Ivet yani sohbet ettigin biri
emla krem mı onu nerden hatırlıyorum yaaaSürdür çektir hepsi bu
Emla krem al pahalı ama 5 ay yeter no acı no his
Catlak patlak yusyuvarlakkk soylemiycemm bananeeee devrem yandi unuttum iki dakikada kim.oldugunuOzelden yaz ya biri vardı ama çıkartamıyorum yaz özelden lan
Catlak patlak yusyuvarlakkk soylemiycemm bananeeee devrem yandi unuttum iki dakikada kim.oldugunu
Eşim ve ailesi vardı eskiden şimdi yok gitmiş. Olaydı iyiydi. Bdv kaynanadan geçilmiyorMesela hangi bolumler
hemde nasıl acımakk gozlerımden yas gelıyorCanin cok yaniyor herhaldeee benimde tam tersi hic yanmaz
Cilt uyuşturucusu oemla krem mı onu nerden hatırlıyorum yaaa