- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
ismen bilirim yoksa gitmişliğim yok tatlımVovvv
Bursayı bilin mii ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ismen bilirim yoksa gitmişliğim yok tatlımVovvv
Bursayı bilin mii ?
Harikamm hoşgeldin bebekimmmAnam yeni topik açılmış mis ta birileri beni davet etmismis :) ne haber kuzularm
hosbuldum caniskomHarikamm hoşgeldin bebekimmm
profildeki kedicik sizin mi kız pek şekerhosbuldum caniskom
[QUOTE ="CatlakB, post: 43161550, member: 500237"]Vovvv
Bursayı bilin mii ?
Ben biliyo m gittim de dayimlar orda hele hele o şeftalisi bursanın çok güzel yaaaaa
profildeki kedicik sizin mi kız pek şeker
çok tatlı ya bayıldım bir kedi besleyemedim evdeBenim küçük görümcemin o ahsenm
hoşgeldin canım benimmselam hanımlar:)
çok tatlı ya bayıldım bir kedi besleyemedim evde
selam hanımlar:)
kız o kız kardeşin kediden daha muhteşem o ne tatlılık ya Allah nazardan saklasın bayıldım ben ona benim annem istemiyor korkuyor tırmalar diye birazda bakımı ürkütüyor :/Benim babam da sevmiyor onun için kedicigim bir kizkardesim var
onun haricinde küçük görümcemin izmirde baya bir kedisi var fotoğraf ini çekip çekip bana yolluyor
Hoşbuldum canım naslsın:)hoşgeldin canım benimm
çok iyiyim şu an dilerim böyle devam eder sen nasılsın tatlımHoşbuldum canım naslsın:)
kız o kız kardeşin kediden daha muhteşem o ne tatlılık ya Allah nazardan saklasın bayıldım ben ona benim annem istemiyor korkuyor tırmalar diye birazda bakımı ürkütüyor :/
benimde yiyesim geldi kaç yaşında o şeker kız tırmalasa birşey olmazki aşı olduktan sonra ama gelde anneme anlat bunu anlamıyor kiAynen kediler gibi miyavliyo bide o küçük süslü köpişler olur ya onun taklidini yapio yiyesim gelio :) ama bütün kediler aynı değil ki tirmalayacagini sanmam