Değerlerinde değişme oldumu canım.Canım biz de mayıs ayında Denizli' de Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde olduk biz de heyecandan sormayı unutmuştuk :) ameliyata girdi yine unuttuk ameliyattan çıktı ve sordum neyse ki microcerrahi yöntemiyle yapmış.
Üzüldümbizde devlette yaptırdık, üç ay doldu değerler yükselmemiş tam tersine düşmüş çok üzgünüm dün öğrendik aşılama denemek için bizim değerimiz yeterlimi onu da bilmiyorum
yok cnm devlet özelle alakası yok durumun.ÜzüldümAllahım yardım etsin. Peki değerlerin düşemesin devlet hastanesinde ameliyat olmakla bir ilgisi varmı sence_ Yani Özelde olsaydınız ameliyatı yinede değerler düşecekmiydi?
Bence karamsar olmayın. Ben o değerin düzeleceğini düşünüyorum. Bizim değerler düşük. 4 milyon. Siz ameliyat oldunuzbitkisel kürleri deneminizi tavsiye ederim.Amiyat olur olmaz biz başlayacağız.yok cnm devlet özelle alakası yok durumun.
eşimde isteksizlik sertleşme sıkıntısı hepsi var .
doktor testi erken yaptırıyorsunuz 6 aydan önce sonuç alınmaz dedi biz yine de yaptıralım dedik 6,9 milyon çıktı
biz olur olmaz başladık keçi boynuzu kürü çakşır suyu birde bir macunBence karamsar olmayın. Ben o değerin düzeleceğini düşünüyorum. Bizim değerler düşük. 4 milyon. Siz ameliyat oldunuzbitkisel kürleri deneminizi tavsiye ederim.Amiyat olur olmaz biz başlayacağız.
Allah yardımcımız olsun. Çok ağır bir yük.Gizli gizli ağlayıp eşime belli etmiyorum.Yoksa kahrolur.Kendini suçlar. Yakın arkadaşlarımın bu durumdan haberleri yok.Ben bebek şuan düşünmüyoruz diyorum. Ne bilsinler ki onlar kendileri hamile bebek ultrason fotoğrafı atıyor. Bebek tekme atıyor onun videosunu atıyor. Maşallah diyip geçiyorum bilseler asla yapmazlar. Ben telefonda ağlıyorum.Ne eşime sölüyorum ne arkadaşıma.Bizimde sınavımız buymuş ne yapalım arkadaşım.biz olur olmaz başladık keçi boynuzu kürü çakşır suyu birde bir macun
ben senin gibi tahammül edemiyorum eşime söylüyorum sürekli.Allah yardımcımız olsun. Çok ağır bir yük.Gizli gizli ağlayıp eşime belli etmiyorum.Yoksa kahrolur.Kendini suçlar. Yakın arkadaşlarımın bu durumdan haberleri yok.Ben bebek şuan düşünmüyoruz diyorum. Ne bilsinler ki onlar kendileri hamile bebek ultrason fotoğrafı atıyor. Bebek tekme atıyor onun videosunu atıyor. Maşallah diyip geçiyorum bilseler asla yapmazlar. Ben telefonda ağlıyorum.Ne eşime sölüyorum ne arkadaşıma.Bizimde sınavımız buymuş ne yapalım arkadaşım.
Benim eşimde de erken boşalma var. Belli etmiyorum ama yumruklarımı sıkıyorum. Yüzüne gülüyorum. sorun değil diyorum. Ama olmuyor işte. Bence oda sağlık problemi.Mutlaka Tıbbi bir çözümü vardır.Dediğin gibi kendini rahat bıraksa senin eşinde sorun olmaz.ben senin gibi tahammül edemiyorum eşime söylüyorum sürekli.
ereksiyonda bile sorun yaşıyoruz buarailişki oluyor ama boşalmaya gelmeden sertleşme bitiyo..çok kızıyorum ona çünkü psikolojik olarak kafasında büyüttüğü için yapamıyo.aramız açık anlıycan3 yıl oldu evleneli çok yoruldum
bizde devlette yaptırdık, üç ay doldu değerler yükselmemiş tam tersine düşmüş çok üzgünüm dün öğrendik aşılama denemek için bizim değerimiz yeterlimi onu da bilmiyorum
bizde devlette yaptırdık, üç ay doldu değerler yükselmemiş tam tersine düşmüş çok üzgünüm dün öğrendik aşılama denemek için bizim değerimiz yeterlimi onu da bilmiyorum
aşılama zor bir işlem mi benim için zor olur mu cnm(vajinismusu yendim de)Canım benim ya uzulme... Ben bu varikoseli ocak ayindan beri arastiriyorum.. Genelde ameliyat olanlarda 3. Ayda düşüs olabiliyor dr un dediği gibi 6. Ayda bir daha baktirin. Bir de bence asilama bizler için uygun değil zaten sperm hareksiz nasil gitsin o kadar yolu... Ben 1 kere yaptirdim boşuna yiprandim. Ameliyat sonrasi değerlerimize gore gerekirse direkt tüp yaptirmak istiyorum.
Bende çok korkuyorum. Hiç araştırmadım.O ihtimali hiç düşünmek istemiyorum.Düzelecek hepimizin değerleri bak buraya yazıyorum.Yani İşallah.[/QUOTE]aşılama zor bir işlem mi benim için zor olur mu cnm(vajinismusu yendim de)
hala korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?