- Konu Sahibi Dolunay Can
Bana da ulaşma imkanınız var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba banada ulaşır mısınız hangi doktor ?ben eylul ayinda gazide olmustum su an cok memnunum merak ettiginiz seyleri sorabilirsiniz
Hocam şuan görüşmeye gideceğim ve asistan varMerhaba.
Ben 12 gün önce Bilkent Şehir Hastanesinde Hasan Murat Ergani'ye oldum. Ben memnun kaldım. Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim. Profilimde açılmış bir konu var oradan da bakabilirsiniz.
Şehir hastanesinde mi o da? Ona mı ameiyat oldun?Emin maviliye burun ameliyati olmayin da, digerlerini bilemem:)
Hacettepedeydi, sehir hastanesi basligina bir an korkup yazdim birisi olmasin diyeŞehir hastanesinde mi o da? Ona mı ameiyat oldun?
Yeni mi oldunuz bende şu an olmayı düşünüyorum ne kadar a yaptirdinizMerhaba.
Ben 12 gün önce Bilkent Şehir Hastanesinde Hasan Murat Ergani'ye oldum. Ben memnun kaldım. Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim. Profilimde açılmış bir konu var oradan da bakabilirsiniz.
1 ay oldu. 4500 e oldum.Yeni mi oldunuz bende şu an olmayı düşünüyorum ne kadar a yaptirdiniz
Hasan Murat Ergani'ye randevu aldım. Asistanı hocanın çok yoğun olduğunu ve artık burun ameliyatı yapmadığını söyledi.Yeni mi oldunuz bende şu an olmayı düşünüyorum ne kadar a yaptirdiniz
1 ay oldu. 4500 e oldum.
1 ay oldu. 4500 e oldum.
Geçmiş olsun,bana da detaylı bilgi verir misiniz özelden?hastane süreci ameliyat sonrası sıkıntılar ve Dr memnuniyeti, ameliyat ücreti vs bilgi verirseniz sevinirim.. hangi Dr yaptı memnun musunuzben eylul ayinda gazide olmustum su an cok memnunum merak ettiginiz seyleri sorabilirsiniz
Yurt dışından ne zaman gelecekSerhat hoca artık hasta ameliyatı yapmıyormuş. Yurt dışına çıkacakmış. Artık hasta bakmıyormuş.
bana da bilgi verir misiniz lütfen? ayrıca fotoğraf da görmeyi çok istedim bu konuda çok telaşlıyımozelden yazarsaniz merak ettiklerinizi cevaplayabilirim ben yazinca donus yapmayan cok oluyor siz yazarsaniz sevinirim
Özelden bilgi verebilirsiniz misiniz ve fotoğraf atabilir mısınızben eylulde 5bine oldum. guncel fiyat hakkinda bilgim yok ama artmis olabilir. randevu konusuna gelince ustte belirttigim gibi internet randevusu almistim ben. telefondan ya da internetten alabiliyorsunuz zaten. ayın son 2 iş günü sabah 8de açılıyor randevular. sitesine girip takvimden gun seciyorsunuz ama doktor isimleri yazmiyor. randevu almadan once sekreterligi ararsaniz hangi doktor ne zaman orada soylerler ya da direkt su doktora alicam diye telefon randevusuyla da tarih alabilirsiniz ama ben telefonlarin hic dustugunu gormedim. internet daha kolay oluyordu benim icin
Merhaba bende fotoğraf ücrer bilgisi alabilir miyimsize özelden ayrıntılı yazdım buradan da kısaca cevaplıyım. ben internet randevusu aldım. telefondan ya da internetten alabiliyorsunuz ayın son 2 iş günü sabah 8de açılıyor randevular. gazide samed arıkana ameliyat oldum. çok memnun kaldım. ağustosta gittim ve eylülde hemen ameliyat oldum ama bu biraz şans oldu benim için. nisanda gittiğimde yer yoktu ve muayene bile olamadım. o yüzden hemen ameliyat olabilirsiniz de olamayabilirsiniz de. doluluğa göre değişiyor. kesin bir aralık yok diyebilirim. benim nefes problemim yoktu sadece estetikti. istediğiniz gibi yapıyorlar açıkçası. benim burnumda daraltma yapıldı. küçüldü burnum. çok doğal isterseniz ona göre yapılıyor. yani sizin isteğinize göre tabi muayene olursanız daha iyi bilgi alabilirsiniz