• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Devlet hastanesinde varikosel ameliyatı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gve

Meriç Ege
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
2.113
3.364
208
istanbul
Merhaba arkadaşlar. Başlıktan anlaşılacağı üzere eşimde varikosel var. Devlet hastanesinde amiliyat için sıraya girdik.Yaklaşık 1 ay içinde sıra geleceğini söylediler. Benim sorum şu olucak. O anlık sitresten olucak sanırım amiliyatın microcerrahi yöntemi ile yapılıp yapılmayacağını sormayı unuttum. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Birde devlet hastanesinde bu amliyatı olmalımı yoksa özel hastaneyemi gitsek yaptırsak. Durumlar biraz sıkışık. Hastanemiz Kartal eğitim ve araştırma hastanesi. Şimdiden teşekkürler.

Canım biz de mayıs ayında Denizli' de Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde olduk biz de heyecandan sormayı unutmuştuk :) ameliyata girdi yine unuttuk ameliyattan çıktı ve sordum neyse ki microcerrahi yöntemiyle yapmış.

Canım biz de mayıs ayında Denizli' de Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde olduk biz de heyecandan sormayı unutmuştuk :) ameliyata girdi yine unuttuk ameliyattan çıktı ve sordum neyse ki microcerrahi yöntemiyle yapmış.
Değerlerinde değişme oldumu canım.

3 ayın dolmasını bekliyoruz. Bu ayın sonunda yaptıracağız İnşallah olmuştur...

bizde devlette yaptırdık, üç ay doldu değerler yükselmemiş tam tersine düşmüş çok üzgünüm dün öğrendik aşılama denemek için bizim değerimiz yeterlimi onu da bilmiyorum

bizde devlette yaptırdık, üç ay doldu değerler yükselmemiş tam tersine düşmüş çok üzgünüm dün öğrendik aşılama denemek için bizim değerimiz yeterlimi onu da bilmiyorum
Üzüldüm :( Allahım yardım etsin. Peki değerlerin düşemesin devlet hastanesinde ameliyat olmakla bir ilgisi varmı sence_ Yani Özelde olsaydınız ameliyatı yinede değerler düşecekmiydi?

Üzüldüm :KK43: Allahım yardım etsin. Peki değerlerin düşemesin devlet hastanesinde ameliyat olmakla bir ilgisi varmı sence_ Yani Özelde olsaydınız ameliyatı yinede değerler düşecekmiydi?
yok cnm devlet özelle alakası yok durumun.
eşimde isteksizlik sertleşme sıkıntısı hepsi var .
doktor testi erken yaptırıyorsunuz 6 aydan önce sonuç alınmaz dedi biz yine de yaptıralım dedik 6,9 milyon çıktı :(

yok cnm devlet özelle alakası yok durumun.
eşimde isteksizlik sertleşme sıkıntısı hepsi var .
doktor testi erken yaptırıyorsunuz 6 aydan önce sonuç alınmaz dedi biz yine de yaptıralım dedik 6,9 milyon çıktı :KK43:
Bence karamsar olmayın. Ben o değerin düzeleceğini düşünüyorum. Bizim değerler düşük. 4 milyon. Siz ameliyat oldunuzbitkisel kürleri deneminizi tavsiye ederim.Amiyat olur olmaz biz başlayacağız.

Bence karamsar olmayın. Ben o değerin düzeleceğini düşünüyorum. Bizim değerler düşük. 4 milyon. Siz ameliyat oldunuzbitkisel kürleri deneminizi tavsiye ederim.Amiyat olur olmaz biz başlayacağız.
biz olur olmaz başladık keçi boynuzu kürü çakşır suyu birde bir macun

biz olur olmaz başladık keçi boynuzu kürü çakşır suyu birde bir macun
Allah yardımcımız olsun. Çok ağır bir yük.Gizli gizli ağlayıp eşime belli etmiyorum.Yoksa kahrolur.Kendini suçlar. Yakın arkadaşlarımın bu durumdan haberleri yok.Ben bebek şuan düşünmüyoruz diyorum. Ne bilsinler ki onlar kendileri hamile bebek ultrason fotoğrafı atıyor. Bebek tekme atıyor onun videosunu atıyor. Maşallah diyip geçiyorum bilseler asla yapmazlar. Ben telefonda ağlıyorum.Ne eşime sölüyorum ne arkadaşıma.Bizimde sınavımız buymuş ne yapalım arkadaşım.

Allah yardımcımız olsun. Çok ağır bir yük.Gizli gizli ağlayıp eşime belli etmiyorum.Yoksa kahrolur.Kendini suçlar. Yakın arkadaşlarımın bu durumdan haberleri yok.Ben bebek şuan düşünmüyoruz diyorum. Ne bilsinler ki onlar kendileri hamile bebek ultrason fotoğrafı atıyor. Bebek tekme atıyor onun videosunu atıyor. Maşallah diyip geçiyorum bilseler asla yapmazlar. Ben telefonda ağlıyorum.Ne eşime sölüyorum ne arkadaşıma.Bizimde sınavımız buymuş ne yapalım arkadaşım.
ben senin gibi tahammül edemiyorum eşime söylüyorum sürekli.
ereksiyonda bile sorun yaşıyoruz buara :( ilişki oluyor ama boşalmaya gelmeden sertleşme bitiyo..çok kızıyorum ona çünkü psikolojik olarak kafasında büyüttüğü için yapamıyo.aramız açık anlıycan3 yıl oldu evleneli çok yoruldum

bizde devlette yaptırdık, üç ay doldu değerler yükselmemiş tam tersine düşmüş çok üzgünüm dün öğrendik aşılama denemek için bizim değerimiz yeterlimi onu da bilmiyorum[/QUOTE]

Canım benim ya uzulme... Ben bu varikoseli ocak ayindan beri arastiriyorum.. Genelde ameliyat olanlarda 3. Ayda düşüs olabiliyor dr un dediği gibi 6. Ayda bir daha baktirin. Bir de bence asilama bizler için uygun değil zaten sperm hareksiz nasil gitsin o kadar yolu... Ben 1 kere yaptirdim boşuna yiprandim. Ameliyat sonrasi değerlerimize gore gerekirse direkt tüp yaptirmak istiyorum.

ben senin gibi tahammül edemiyorum eşime söylüyorum sürekli.
ereksiyonda bile sorun yaşıyoruz buara :KK43: ilişki oluyor ama boşalmaya gelmeden sertleşme bitiyo..çok kızıyorum ona çünkü psikolojik olarak kafasında büyüttüğü için yapamıyo.aramız açık anlıycan3 yıl oldu evleneli çok yoruldum
Benim eşimde de erken boşalma var. Belli etmiyorum ama yumruklarımı sıkıyorum. Yüzüne gülüyorum. sorun değil diyorum. Ama olmuyor işte. Bence oda sağlık problemi.Mutlaka Tıbbi bir çözümü vardır.Dediğin gibi kendini rahat bıraksa senin eşinde sorun olmaz.

Canım benim ya uzulme... Ben bu varikoseli ocak ayindan beri arastiriyorum.. Genelde ameliyat olanlarda 3. Ayda düşüs olabiliyor dr un dediği gibi 6. Ayda bir daha baktirin. Bir de bence asilama bizler için uygun değil zaten sperm hareksiz nasil gitsin o kadar yolu... Ben 1 kere yaptirdim boşuna yiprandim. Ameliyat sonrasi değerlerimize gore gerekirse direkt tüp yaptirmak istiyorum.[/QUOTE]
3 ayda hemen belli olmaz ümitsizlige kapılmayın.Haftada bir nohut yemeği yapmanızı öneririm. Hergünde havuç suyu. İkiside çok faydalı.İşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olur sizinde bizimde. Çünkü tüp bebek yapamayı çok yorucu buluyorum.Zaten maddi gücümde yok. Manevi gücümde.

Madem bu topiği açtım bütün içimdekileri dökeyim. Benden sonra evlenen tüm eş dost akrabanın çocukları oldu. En yakın arkadaşım buna dahil. Kıskançlık değil asla böle bir algı oluşmasın. Benim evin üstünde oturuyor. Kıskansam annesinin işi olduğunda bebeğe bakmam.Ona bir dünya hediye almam. İmreniyorum işte. Eşimin kuzenlerinin hepsinin çocuğu oldu. Allah nazarlardan saklasın. Allah benimde kucağımı doldursun. Benimkisi heves. Geçenlerde O yakın arkadaşım ve bebeği ile alışverişe gittik. Gittiğimiz mağazada bebek kıyafetleride vardı. Elime bir bebek elbisesi aldım. Arkadaşıma döndüm bunu senin kıza alayım. Çok hediye aldığım için istemedi yeter dedi.Kendime aldım. Elbise elimde kalbim sıkıştı ayaklarımın bağı çözüldü.Eve sakladım.Birgün benimde olurda giyer ümidiyle. Bebek mağazalarının önünden geçerken kalbim sıkışıyor.

Canım benim ya uzulme... Ben bu varikoseli ocak ayindan beri arastiriyorum.. Genelde ameliyat olanlarda 3. Ayda düşüs olabiliyor dr un dediği gibi 6. Ayda bir daha baktirin. Bir de bence asilama bizler için uygun değil zaten sperm hareksiz nasil gitsin o kadar yolu... Ben 1 kere yaptirdim boşuna yiprandim. Ameliyat sonrasi değerlerimize gore gerekirse direkt tüp yaptirmak istiyorum.[/QUOTE]
aşılama zor bir işlem mi benim için zor olur mu cnm(vajinismusu yendim de)
hala korkuyorum.

Canım benim ya uzulme... Ben bu varikoseli ocak ayindan beri arastiriyorum.. Genelde ameliyat olanlarda 3. Ayda düşüs olabiliyor dr un dediği gibi 6. Ayda bir daha baktirin. Bir de bence asilama bizler için uygun değil zaten sperm hareksiz nasil gitsin o kadar yolu... Ben 1 kere yaptirdim boşuna yiprandim. Ameliyat sonrasi değerlerimize gore gerekirse direkt tüp yaptirmak istiyorum.
hala korkuyorum.[/QUOTE]
Bende çok korkuyorum. Hiç araştırmadım.O ihtimali hiç düşünmek istemiyorum.Düzelecek hepimizin değerleri bak buraya yazıyorum.Yani İşallah.

hala korkuyorum.
Bende çok korkuyorum. Hiç araştırmadım.O ihtimali hiç düşünmek istemiyorum.Düzelecek hepimizin değerleri bak buraya yazıyorum.Yani İşallah.[/QUOTE]

Canim ayni şeyleri yasiyoruz, daha dun benden 1 sene sonra evlenen arkadasima bebek kutlamasina gittim öylesine imrendim ki.... Ablam 3.te istemeden hamile kaldi bana bile soylemeyedi... Daha neler neler için için çok agladim agliyorum da... Ama geçecek biliyorum bizim de bebisimi saglikla hayirlarla gelecek insalllah. Aşilamaya gelince ben ki iğneden bile tirsan insan o kadar kolay geçirdim ki. Hicbir zorluğu yok arkadaşim çok basit hicbir şey hissetmediğin bi olay. Korkma sakin hem bak yendim diyorsun artik onu da düşünme

Bu arada ya benim telefonumda sıkıntı var ya da sitede alinti yapinca doğru düzgün yazmama izin vermiyor.. Yazdiklarim anlasiliyordur umarim :)

Back
X