bencede karamel eğer kararını verdiysen ve doktoruna da güveniyorsan çok erteleme ben günü yaklaştıkça vazgeçer gibi olmuştum ama annem çok destekledi karar verdiysen sonuna kadar git bir an önce yaptır dedi :)
karamel söylediğin doktor hangi devlet hastanesinde ve ne kadar fiyat verdi biraz bahsedermisin lütfen. bende devlat hastanesi arastırıyorum. uygun fıyata ıyı bır doktor bulursam hemen yaptıracagım
ben istanbulda yaşıyorum. istanbulda doktor araştırıyorum ama bulamadm ne yazk ki :/
fiyat devlet hastanesine göre pahalı geldi bana ama ödeyebiliyorsan ve doktor guven verdıyse bekletmeden yaptır derım ben. guvenılır doktor bulmak zor iş :/
karamel devlet hastanesine göre gerçekten yüksek fiyat söylemiş 950 tl zaten protez parası 600 de hastaneye veriliyo demekki her hastanenin ücreti bir değil.refakatçi kesinlikle bulan lazım ben ilk üç gün kendim eğilip doğrulamadım kıyafetlerini falan giyinmene yardımcı olacak birilerini bul bence
karamel devlet hastanesine göre gerçekten yüksek fiyat söylemiş 950 tl zaten protez parası 600 de hastaneye veriliyo demekki her hastanenin ücreti bir değil.refakatçi kesinlikle bulan lazım ben ilk üç gün kendim eğilip doğrulamadım kıyafetlerini falan giyinmene yardımcı olacak birilerini bul bence
arkadaşım ben devlet hastanesinde olcam sadece protez parasını sen veriyorsun birde 600 tl istedi ameliyat için max 1700tl tutuyo dedi doktor bende bu eksiklikten bir an önce kurtulmak istiyorumpara biriktirecek zamanım da yok tek çözüm yolum devlet hastansi ben emeklisandğına bağlıyım bu arada ama farketmez heralde:44:
bende devlet hastanesinde oldum bugün 10.günüm .gerçekten doktorun kalitesi önemli benim doktorumda mükemmel kaliteli bi insandı :81: çok ünlü estetikçilerin öğrencisi(örn hasan fındık) çok ilgilendi hemşirelerde öyle ben çok memnun kaldım.başka estetik ameliyatı olsam yine kendi doktoruma gider devlet hastanesinde ameliyat olurum.bence bu konuda doktorunuz güven veriyosa içinizi ferah tutun
ozimelis çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah bende bir ay önce buralarda yaptıranlara imrenirdim inşallah sizlerede nasip oluryagmur sen hangı sehırdekı devlet hastanesıne yaptırdın.fıyat iimiş ya.bu arada gule gule kullan gecmıs olsun...