Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

bende aynı durumdayım garip bişey bu :)
yarın görüşmeye gidicem bakalım hayırlısı
benim annemin haberi olsa allahhhh ne gerek varrr neyi var göğüslerininnn ameliyat olunurmu bunun içinn

kızlar ciddi olarak yardıma ihtiyacım var
bugün dr.Mahmut Ulvi Kayalı ile görüştüm güven verici bir doktor ama...
resim göstermedi kendisi için etik olmayan bir davranış olduğunu söyledi
350cc üzeri pek tercih etmiyor kii benim zaten göğüs dokum var 325 yeterli olcak kanısında bende aynı fikirdeyim
fiyat olarak diğer devlet hastanelerine göre biraz yüksek bi fiyat verdi
baya ilgilendi
güven verdi
zaten çok fazla o hastanede kalmıycağı kanısındayım
hazır devletteyken yaptırıyım diyorum ama yakınlarda gün veremiyecek yoğunmuş
karar vermek için vaktim var ancak araştırma için nerden yararlnıcm bileiyorum
burda adını hiç duymadım
yerimde olsanız napardını

karamel söylediğin doktor hangi devlet hastanesinde ve ne kadar fiyat verdi biraz bahsedermisin lütfen. bende devlat hastanesi arastırıyorum. uygun fıyata ıyı bır doktor bulursam hemen yaptıracagım

karamel söylediğin doktor hangi devlet hastanesinde ve ne kadar fiyat verdi biraz bahsedermisin lütfen. bende devlat hastanesi arastırıyorum. uygun fıyata ıyı bır doktor bulursam hemen yaptıracagım

ısparta devlet hastanesinde mahmut bey
genç bir doktor bayada ilgili ama nisandan önce gün alabilmek için baya dil dökmen lazımki araya alsın :)
2500 dedi mentor kullanıyor
muayneden anladığım kadarıyla işinin ehli ama benim refakatçimde yok kafamda sou işaretleri var doktorla alakalı değil aslında benle ilgili bakalımhayırlısı
bu arada fiyat pazarlık edilmemiş hali ben bu fiyata olmayı düşünmüyoru inecektir ama karar verdikten onra pazarlık

ben istanbulda yaşıyorum. istanbulda doktor araştırıyorum ama bulamadm ne yazk ki :/
fiyat devlet hastanesine göre pahalı geldi bana ama ödeyebiliyorsan ve doktor guven verdıyse bekletmeden yaptır derım ben. guvenılır doktor bulmak zor iş :/

açıkçası doktorumu sevdim :)
ben burun ameliyatı ist da oldum ama zor oluyor evden uzakta kontrollrime gidemedim çok şükür gerekte kalmadı :)
ben mahmut beyde olucam galiba ama yaza ancak olucak birilerini bulayımda bana bakıcak
inş herşey istediğin gibi olur

ayrıca istanbulda devlet hastanesinde calışan plastik cerrah önerebilecek olan varsa lutfen yardımcı olsun

Son düzenleme:
karamel devlet hastanesine göre gerçekten yüksek fiyat söylemiş 950 tl zaten protez parası 600 de hastaneye veriliyo demekki her hastanenin ücreti bir değil.refakatçi kesinlikle bulan lazım ben ilk üç gün kendim eğilip doğrulamadım kıyafetlerini falan giyinmene yardımcı olacak birilerini bul bence

haklısın yağmur bencede yüksek ama henüz ben son sözümü söylemedim
yarın tekrar arıcam doktorcuğumu bir kaç sorum olucak
refakatçi aranıyor
bilen bir arkadaşım var yine ona başvurcam çünkü kimsenin haberi olsun istemiyorum
bakalım hele bi gün alayım o zaman ouda halledicem
az önce doktorumun bitirme tezini okudum bizden korkulur valla
ismail kuran nın öğrencisiymiş
daha bir çok prof var tşkler bölümnde
araştıralara devam
burun ameliyatımı aptırdığm doktor benden sonra çok arkadaşıma deva oldu belki sıra mahmut ulvi kayalı bey dedir :82:

aynı ameliyat öncesi benim süreçlerim :) bende tezini ünv hangi doktorun öğrencisi nerde uzman olmuş hepsini araştırdım benmkide hasan fındık ın öğrencisi istanbul ünv.mezunu ordan uzman olmuş referansları gayet iyiyidi bide arkadaşımda burun ameliyatı oldu sonra bende karar verdim artık. annem geldi benim yanıma.önceleri oda istememişti ama baktı ki büyüyeceği yok git gide düzleşme söz konusu kendisi hem maddi hem manevi destek çıktı umarım sende refakatçi bulursun canım yoksa inanki zor oluyo canım en azından 2 gün kalsın senle

kızlar istanbulda devlet hastanesinde silikon taktıran varsa hangi hastanede taktırdıgını, doktorunun adını ve ne kadar ücret ödediğini yazabilir mi lütfeen

yagmur sen hangı sehırdekı devlet hastanesıne yaptırdın.fıyat iimiş ya.bu arada gule gule kullan gecmıs olsun...

buldugun yeri banada söylermisin ltfen özelden atabilirsin

kime oldun hangi hastane

kızlar ben şevket gökhan beyhana ameliyat oldum mükemmel bir insan araştırın bakın zaten doktorasına falan çok iyi referansları var.çok ilgili hastalarıyla günde 3 ameliyata giriyo ama sanki özel hastane gibi kaç kere kontrole geliyo ben çok memnun kaldım 1 ay oldu hiç bir sorunla karşılaşmadım Allaha şükür 15inde de tekrar kontrole gitcem bakalım özledim doktorumu

yagmur sen hangı sehırdekı devlet hastanesıne yaptırdın.fıyat iimiş ya.bu arada gule gule kullan gecmıs olsun...
ozimelis çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah bende bir ay önce buralarda yaptıranlara imrenirdim inşallah sizlerede nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…