bende devlet hastanesinde oldum bugün 10.günüm .gerçekten doktorun kalitesi önemli benim doktorumda mükemmel kaliteli bi insandı :81: çok ünlü estetikçilerin öğrencisi(örn hasan fındık) çok ilgilendi hemşirelerde öyle ben çok memnun kaldım.başka estetik ameliyatı olsam yine kendi doktoruma gider devlet hastanesinde ameliyat olurum.bence bu konuda doktorunuz güven veriyosa içinizi ferah tutun
bu arada 950 tl protez için peşin olarak verdim.ameliyatım estetiğe girdiği için 650 tl de hastaneye verdim ama taksitlendirme imkanınız var.
Arkadaşlar maddi durumum buna el vermeyecek o yüzden devlet hastanesinde silikon taktırmayı düşünüyorum.
Ne önerirsiniz ?
Sizce sağlıklı olur mu ?
21 yaşındayım..
Göğüslerim sosyal hayatımı çok fazla etkiliyor..
2 beden büyütmek istiyorum..
Hamile kalınca büyür diyorlar ama şuan ki psikolojimi anlamıyor kimse :)
Kesin kararımı verdim..
Ama maddi sorundan dolayı özel bir doktora gidip para veremicem.. Sigorta karşılıcak yarısını sanırım.. O şekilde ucuza gelicek.. :S
bende istanbul veya kocaeli devlet hastanesinde yuvarlak damla olmayan ve jel protez itiyorum sanli gögüs altından yaptırmak daha mantıkli izi daha belirsiz ve hissizlik yaratmadığı için bunu istiyorum. şu banka mülakatını da bir atlatayım o zaman inş yaza aklımda :) çok hevesleniyorum. 75 i 80/85 yapsalar muteşem olur:)ben bakalım evlilik de düüncemde yok kendim için egom için istiyorum ayrıca özel bir ilgim varr güzel göğüslere çok mu özel oldu ne
ben daha araştırmaya başlamadım canım ama arastırma evremde sana mutlaka haber veririm bakalm bir iki ayı daha atlatmam sart. zamanım yeterli gelmiyor bana bu aylarda:) bu arada yaza değil de sonbahar acaba daha doğru br tarih midir ameliyat için yazın sakıncası oluyor mu?? deniz tatil hariç tabii başka güneş ışıgı falan etkilend,iği birşey yoktur umarım bir iki hafta sakin hareket etsem yeter mimrh canım bende kocaelindeyim burdan tanıdıgın doktor varmı acaba hangi hast olmayı düsünüyorsun arastırırsan bizede bilgi verirmisin
ben daha araştırmaya başlamadım canım ama arastırma evremde sana mutlaka haber veririm bakalm bir iki ayı daha atlatmam sart. zamanım yeterli gelmiyor bana bu aylarda:) bu arada yaza değil de sonbahar acaba daha doğru br tarih midir ameliyat için yazın sakıncası oluyor mu?? deniz tatil hariç tabii başka güneş ışıgı falan etkilend,iği birşey yoktur umarım bir iki hafta sakin hareket etsem yeter mi
kızlar bence de sonbahar yada aralık ayları ideal olur çünkü terleyince falan dikiş yerlerinde sızlama falan olabiliyo bence bu dönemlerde iyi yazın zor olur.