Canım devlet hastanesindeki diyetisyene gidicekseniz hiç bosuna gitmeyin derim hiç bir işe yaramaz cunku herkese aynı listeyi veriyor annem gitmişti sanki onu oraya bosuna oturtmuslar
arkadaşlar ben devlet hastanesine diyetisyene gitmek istiyorum .ilk önce herhalde dahiliye bölümüne gidip testlerini yaptırıp sonra doktor senı yönlendırıyormuş bu bütün hastanelerde böylemi ben avcılar devlet hastanesıne gıtmek ıstıyorum çünkü en yakın hastane bana o .tavsiyelerinizi beklıyorum acil cevaplarsanız çok sevınırım
merhaba ben özel hastaneye gittim ama ben kilo kaybı veya alımı için değil sağlık içi kan tahlili istedi tahmin ettiğim gibi değerlerim çok yüksek çıktı ve diyetteyim
öncelikle insanın moralinin çok yüksek olması gerekiyor beni diyetisyenim andaç bey çok motive etti kesinlikle verebilirsiniz dedi ve gerçektende verdim çok mutluyum kerdimi daha çok seviyırum hayata dahada pozitif bakıyorum kiloluyken insanın gerçekten moreli bozuk oluyor ne kadarda takmıyorum desede insan takıyor çok mutluyummmmmmmmmm